Lyceo Zeist – De Breul

Zeist de Breul – De beste begeleiding gewoon bij jou in de buurt

In het prachtige bosrijke Zeist vind je sinds 2013 Lyceo Zeist de Breul. Na de laatste les kunnen de leerlingen naar Lyceo waar wij de ruimte hebben om aan de slag te gaan. Bij binnenkomst nemen we met iedere leerling de planning en doelen voor de dag door. Daarna gaat iedereen rustig aan het werk. Ons team van docenten staat klaar om leerlingen te overhoren, vragen te beantwoorden en om te helpen de concentratie te bewaren. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Yaniek Hendriks

Vestigingsmanager

Mijn naam is Yaniek Hendriks en ben de vestigingsmanager op KSG de Breul in Zeist. Samen met mijn team aan begeleiders sta ik voor alle leerlingen klaar. Voorafgaande aan deze mooie functie heb ik de docentenopleiding mogen volgen en hier neem ik veel dingen uit mee. Zo vind ik het belangrijk dat de leerlingen altijd centraal staan en dat we ook daadwerkelijk een oplossing op maat bieden. Mijn team van begeleiders bestaat uit een jonge groep enthousiaste studenten die graag de handen uit de mouw steken voor onze leerlingen. Zo proberen zij net als ik voor het maximaal haalbare resultaat te gaan! Heeft u vragen over wat wij kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

 • Lyceo Zeist – De Breul
 • Arnhemse Bovenweg 98
 • 3708AG Zeist
 • Yaniek Hendriks
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zeist

Heeft uw kind extra aandacht en hulp nodig, dan biedt Lyceo deze hulp in school. Na de laatste les kunnen de leerlingen naar Lyceo waar wij de ruimte hebben om aan de slag te gaan. Bij binnenkomst nemen we met iedere leerling de planning en doelen voor de dag door. Daarna gaat iedereen rustig aan het werk. Ons team van docenten staat klaar om leerlingen te overhoren, vragen te beantwoorden en om te helpen de concentratie te bewaren. Na (ongeveer) anderhalf uur is het huiswerk grotendeels af en kunnen de leerlingen met alle rust naar huis.

Voor aandachtsvakken is genoeg tijd gereserveerd, ook besteden we daar extra tijd aan. Daarbij onderhouden wij goed contact met de mentor, zodat we optimaal samenwerken voor het succes van jouw kind!

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  De meeste leerlingen die naar de huiswerkbegeleiding komen, hebben vaak behoefte aan extra structuur en ondersteuning bij de studievaardigheden. Dit zijn precies de punten waar wij ons in de huiswerkbegeleiding ook op richten! In de begeleiding zit je in kleine groepen (een begeleider op maximaal zeven leerlingen) in rustige ruimtes. In de huiswerkbegeleiding werken we met ons eigen leerlingvolgsysteem, waarin ouders mee kunnen kijken met wat hun zoon of dochter doet in de begeleiding.

  Bijles

  Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. In het uur legt de begeleider de lesstof uit en kan jij allerlei vragen stellen of de opdrachten doornemen. Daarnaast deelt de begeleider zijn/haar handige tips en tricks. Hierdoor worden de moeilijke vakken weer leuk!

  Studiecoaching

  Of het nu gaat om wiskunde, biologie of een taal. Je leert plannen, mindmappen en je schoolwerk systematisch aan te pakken. Onze studiecoach geeft tips, legt uit en bespreekt opdrachten. Met een uur in de week krijg je een extra steuntje in de rug en leer je studievaardigheden waar je je hele leven lol van hebt. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Heb je behoefte aan een rustige werkplek om je huiswerk gestructureerd aan te pakken? Of wil je je huiswerkbegeleiding afbouwen? Dan is de Huiswerkklas van Lyceo iets voor jou. Op een rustige werkplek doe je ‘s middags je huiswerk, onder toezicht van een studiecoach. Zo houd je tijd over voor leukere dingen. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Een nieuwe school, nieuwe leraren, klasgenoten en vakken. Werken met een lesrooster. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Met de brugklastraining van Lyceo helpen we je die eerste periode goed op weg. Dan maak jij straks een goede start op je nieuwe school! Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  Faalangstreductietraining

  Vol vertrouwen aan een toets, presentatie of opdracht beginnen? Denk dan aan de faalangstreductietraining van Lyceo. In een paar weken tijd krijg je grip op faalangst. En pak je iedere uitdaging voortaan vol zelfvertrouwen aan. Wil je meer weten of je aanmelden? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.