Lyceo Zoetermeer – Picasso Lyceum

Picasso Lyceum Zoetermeer – De beste begeleiding gewoon bij jou in de buurt

In het Picasso Lyceum in Zoetermeer geeft Lyceo al enkele jaren huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Lyceo-vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Coördinator van Lyceo

Vestigingsmanager

Op het Picasso Lyceum in Zoetermeer staat er een ervaren en enthousiast team van begeleiders voor de leerlingen klaar. Zij zijn er voor je om je te motiveren, uit te leggen en je zo goed mogelijk te helpen. Samen maken we dat moeilijke vak weer leuk. Wat je met plezier leert, vergeet je immers nooit meer. Wil je weten waar we je allemaal mee kunnen helpen op de vestiging? Neem gerust contact op!

 • Lyceo Zoetermeer – Picasso Lyceum
 • Paletsingel 38
 • 2718NT Zoetermeer
 • Coördinator van Lyceo
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zoetermeer

In het Picasso Lyceum in Zoetermeer geven wij sinds 4 jaar huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Studiekring heeft een vast lokaal in school, gelegen naast de personeelskamer. Hier kan elke leerling op een rustige plek huiswerk maken. Omdat we in school zitten, zijn de lijntjes met docenten kort. Dit wordt door ouders en leerlingen als zeer prettig ervaren. De vestiging in het Picasso is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Picasso.

Kennismaken

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem telefonisch contact op.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken gaat niet iedereen makkelijk af. Dat kan anders. Huiswerkbegeleiding van Studiekring geeft je de controle terug. Bij huiswerkbegeleiding maak je onder toezicht je huiswerk in een vertrouwde omgeving, na je laatste les. Hierdoor is uitstelgedrag écht verleden tijd en heb je thuis tijd voor andere dingen.

  Bijles

  Kun jij wel wat extra uitleg gebruiken bij een bepaald vak? Of heb je onbedoeld een achterstand opgebouwd die je weg moet werken? Dan kan bijles de oplossing zijn. Tijdens één-op-één begeleiding is er alle ruimte voor je vragen. Daarnaast werk je met een ervaren begeleider aan de punten die je lastig vindt, zodat dat moeilijke vak weer leuk wordt.

  Studiecoaching

  Wil je weten hoe je slim leert? Hoe je je huiswerk of leerwerk het beste in kunt plannen? Dan is studiecoaching iets voor jou! Iedere week ga je met enthousiaste begeleiding aan de slag. In dit uur leer je plannen, mindmappen en je schoolwerk systematisch aan te pakken. Onze studiecoaches weten precies hoe ze jou met je leerwerk kunnen helpen. Zodat jij straks al je vakken weer onder controle hebt. Voor het aanmelden, of meer informatie, kunt u contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Heb jij geen moeite met zelf aan de slag gaan met je huiswerk, maar is het thuis te rumoerig? Zoek je een rustige werkplek? Dan is huiswerkklas iets voor jou. Op een rustige werkplek doe je ‘s middags je huiswerk, onder toezicht van een studiecoach. Zo houd je tijd over voor leukere dingen. Voor het aanmelden kunt u contact opnemen met de Vestigingsmanager

  Faalangsttraining

  Krijg jij paniek zodra een toets wordt aangekondigd? Kun je uren naar je aantekeningen staren zonder dat je iets onthoudt? Of behaal je mindere resultaten terwijl je wel goed leert? Dat kan door faalangst komen en in deze zes bijeenkomsten leer je hoe je je faalangst kunt herkennen, en nog belangrijker hoe je er van af kunt komen. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Starten in de brugklas is spannend. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Deze speciale training bereidt brugklassers voor op een nieuwe periode. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start, want een goed begin is het halve werk. Voor het aanmelden kun je contact opnemen met de Vestigingsmanager.