Studiekring Zoetermeer – Picasso Lyceum

Picasso Lyceum Zoetermeer – De beste begeleiding gewoon bij jou in de buurt

In het Picasso Lyceum in Zoetermeer geeft Studiekring al enkele jaren huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Joey Bruinsma | Studiekring

Vestigingsmanager

Bij het Picasso Lyceum staat namens Studiekring een team van ervaren, enthousiaste begeleiders voor de leerlingen klaar. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Daarbij kijken we ook naar het maken van een realistische planning én het maken van je huiswerk. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroot en worden de moeilijke vakken weer leuk!

 • Studiekring Zoetermeer – Picasso Lyceum
 • Paletsingel 38
 • 2718NT Zoetermeer
 • Joey Bruinsma | Studiekring
 • Vestigingsmanager
079 593 84 58

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zoetermeer

In het Picasso Lyceum in Zoetermeer geven wij sinds 4 jaar huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Studiekring heeft een vast lokaal in school, gelegen naast de personeelskamer. Hier kan elke leerling op een rustige plek huiswerk maken. Omdat we in school zitten, zijn de lijntjes met docenten kort. Dit wordt door ouders en leerlingen als zeer prettig ervaren. De vestiging in het Picasso is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Picasso.

Kennismaken

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem telefonisch contact op.

Openingstijden

 • 15:15 - 18:15
 • 15:15 - 18:15
 • 15:15 - 18:15
 • 15:15 - 18:15
 • 15:15 - 18:15
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Huiswerk maken gaat niet iedereen makkelijk af. Dat kan anders. Huiswerkbegeleiding van Studiekring geeft je de controle terug. Bij huiswerkbegeleiding maak je onder toezicht je huiswerk in een vertrouwde omgeving, na je laatste les. Hierdoor is uitstelgedrag écht verleden tijd en heb je thuis tijd voor andere dingen.

  Bijles

  Kun jij wel wat extra uitleg gebruiken bij een bepaald vak? Of heb je onbedoeld een achterstand opgebouwd die je weg moet werken? Dan kan bijles de oplossing zijn. Tijdens één-op-één begeleiding is er alle ruimte voor je vragen. Daarnaast werk je met een ervaren begeleider aan de punten die je lastig vindt, zodat dat moeilijke vak weer leuk wordt.

  Studiecoaching

  Wil je weten hoe je slim leert? Hoe je je huiswerk of leerwerk het beste in kunt plannen? Dan is studiecoaching iets voor jou! Iedere week ga je met enthousiaste begeleiding aan de slag. In dit uur leer je plannen, mindmappen en je schoolwerk systematisch aan te pakken. Onze studiecoaches weten precies hoe ze jou met je leerwerk kunnen helpen. Zodat jij straks al je vakken weer onder controle hebt. Voor het aanmelden, of meer informatie, kunt u contact opnemen met de vestigingscoördinator.

  Huiswerkklas

  Heb jij geen moeite met zelf aan de slag gaan met je huiswerk, maar is het thuis te rumoerig? Zoek je een rustige werkplek? Dan is huiswerkklas iets voor jou. Op een rustige werkplek doe je ‘s middags je huiswerk, onder toezicht van een studiecoach. Zo houd je tijd over voor leukere dingen. Voor het aanmelden kunt u contact opnemen met de vestigingscoördinator

  Faalangsttraining

  Krijg jij paniek zodra een toets wordt aangekondigd? Kun je uren naar je aantekeningen staren zonder dat je iets onthoudt? Of behaal je mindere resultaten terwijl je wel goed leert? Dat kan door faalangst komen en in deze zes bijeenkomsten leer je hoe je je faalangst kunt herkennen, en nog belangrijker hoe je er van af kunt komen. Voor meer informatie, of het aanmelden, kun je contact opnemen met de vestigingscoördinator.

  Brugklastraining

  Starten in de brugklas is spannend. Er komt best wat op je af als je net in de brugklas zit. Leuk, maar ook spannend. Deze speciale training bereidt brugklassers voor op een nieuwe periode. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start, want een goed begin is het halve werk. Voor het aanmelden kunt u contact opnemen met de vestigingscoördinator.

  Cookie instellingen

  Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
  Meer informatie