Lyceo Zutphen – Nieuwstad

Huiswerkbegeleiding in Zutphen aan de Nieuwstad – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In een rustige straat in het centrum van Zutphen vind je Lyceo Zutphen. Hier helpen wij middelbare scholieren uit de omgeving met hun huiswerk door middel van huiswerkbegeleiding, bijles of een van onze andere diensten. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Willianne Bollen

Vestigingsmanager

Ik ben Willianne Bollen, de vestigingsmanager op de Nieuwstad namens Lyceo. Samen met mijn team van begeleiders streef ik naar het creëren van een fijne werkomgeving. In deze fijne werkomgeving staan persoonlijke aandacht en positiviteit centraal binnen de huiswerkbegeleiding en bijlessen. In combinatie met de juiste dosis gezelligheid, ondersteunen wij leerlingen naar meer zelfstandigheid.

 • Lyceo Zutphen – Nieuwstad
 • Nieuwstad 73
 • 7201NM Zutphen
 • Willianne Bollen
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zutphen

Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Lyceo. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na drie uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

De afgelopen jaren hebben wij gewerkt met leerlingen van het Isendoorn college, Het Stedelijk Zutphen, de Vrije School Zutphen en het Baudartius College. Ook nu tijdens de fusies van het Baudartius en het Stedelijk tot het Eligant en Kompaan en tijdens de Coronatijd, staan we voor alle leerlingen klaar. Zit je kind op een andere school? Geen probleem! We kijken samen hoe we jouw kind het beste kunnen helpen.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het maken van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen én het leren zelfstandig werken. Je kan altijd terecht met vragen bij het team van begeleiders en de Vestigingsmanager.

  Bijles

  Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? Loop je achter met de lesstof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan is Bijles bij Lyceo een goed idee! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kun je met al je vragen terecht zodat dat jij dat moeilijke vak weer de baas wordt.

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind is hetzelfde, de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschoolbegeleiding. Hier werken we samen aan de vakken die jouw kind lastig vindt, zodat je zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

  Studiecoaching

  Studiecoaching bij Lyceo. Dat is 1 uur per week één op één hulp bij de vakken waar je moeite mee hebt. Of het nu gaat om wiskunde, biologie of een taal. Je leert plannen, mindmappen en je schoolwerk systematisch aan te pakken. Hierdoor heb jij al je vakken zo onder controle. Dit zijn vaardigheden waar je je hele leven plezier van hebt! Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Ben je zelfstandig genoeg, maar is het thuis te rumoerig? Zoek je een rustige werkplek? Dan kun je bij de huiswerkklas van Lyceo terecht. Wij zorgen voor een rustige plek waar je onder toezicht van een begeleider al je huiswerk kunt maken. Zodra je naar huis gaat is al je huiswerk af, waardoor je thuis tijd hebt voor leukere dingen. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Naar een nieuwe school gaan en daar opnieuw starten is best spannend. Ineens werk je met een lesrooster, moet je van klaslokaal wisselen en heb je allemaal nieuwe klasgenoten. Deze training is er om aankomende brugklassers extra goed op deze nieuwe periode voor te bereiden. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.