Lyceo Zutphen – Nieuwstad

Huiswerkbegeleiding in Zutphen aan de Nieuwstad – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

In een rustige straat in het centrum van Zutphen vind je Lyceo Zutphen. Hier helpen wij middelbare scholieren uit de omgeving met hun huiswerk door middel van huiswerkbegeleiding, bijles of een van onze andere diensten. 

Kennis maken
Iedere vrijdag tussen 16:00 en 17:00  hebben we een gratis inloop uurtje. Even het lokaal bekijken, vragen stellen en informatie meenemen. Wel vragen we u vriendelijk uw handen te desinfecteren bij binnenkomst, op fluistertoon te praten in het lokaal en minimaal 1,5 meter afstand te houden van de leerlingen, ons personeel en mogelijke andere bezoekers.

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de vestigingscoördinator op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Esther Knol - van der Bijl

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Selma Rossel en ik ben vestigingscoördinator in Zutphen. Door mijn opleiding pedagogiek heb ik veel geleerd over de ontwikkeling van kinderen in alle leeftijden. Ik vind persoonlijke aandacht, positiviteit en een goede communicatie essentieel voor een goede samenwerking. Met de nadruk op persoonlijke gesprekken en het delen van succesmomenten, krijgen leerlingen de ruimte om zich te ontwikkelen. Samen met de begeleiders wil ik het beste uit de leerlingen halen!

 • Lyceo Zutphen – Nieuwstad
 • Nieuwstad 73
 • 7201NM Zutphen
 • Esther Knol - van der Bijl
 • Vestigingscoördinator
+31717900040

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Zutphen

Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Lyceo. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na drie uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

De afgelopen jaren hebben wij gewerkt met leerlingen van het Isendoorn college, Het Stedelijk Zutphen, de Vrije School Zutphen en het Baudartius College. Ook nu tijdens de fusies van het Baudartius en het Stedelijk tot het Eligant en Kompaan en tijdens de Coronatijd, staan we voor alle leerlingen klaar. Zit uw kind op een andere school? Geen probleem! We kijken samen hoe we uw kind het beste kunnen helpen.

Openingstijden

 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • 14:00 - 18:00
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het maken van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen én het leren zelfstandig werken. Je kan altijd terecht met vragen bij het team van begeleiders en de vestigingscoördinator.

  Bijles

  Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? Loop je achter met de lesstof? Heb je behoefte aan individuele begeleiding? Dan is Bijles bij Lyceo een goed idee! Bij onze zorgvuldig geselecteerde begeleiders kun je met al je vragen terecht zodat dat jij dat moeilijke vak weer de baas wordt.

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind is hetzelfde, de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschoolbegeleiding. Hier werken we samen aan de vakken die uw kind lastig vindt, zodat uw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt.

  Studiecoaching

  Studiecoaching bij Lyceo. Dat is 1 uur per week één op één hulp bij de vakken waar je moeite mee hebt. Of het nu gaat om wiskunde, biologie of een taal. Je leert plannen, mindmappen en je schoolwerk systematisch aan te pakken. Hierdoor heb jij al je vakken zo onder controle. Dit zijn vaardigheden waar je je hele leven plezier van hebt! Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Ben je zelfstandig genoeg, maar is het thuis te rumoerig? Zoek je een rustige werkplek? Dan kun je bij de huiswerkklas van Lyceo terecht. Wij zorgen voor een rustige plek waar je onder toezicht van een begeleider al je huiswerk kunt maken. Zodra je naar huis gaat is al je huiswerk af, waardoor je thuis tijd hebt voor leukere dingen. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.

  Brugklastraining

  Naar een nieuwe school gaan en daar opnieuw starten is best spannend. Ineens werk je met een lesrooster, moet je van klaslokaal wisselen en heb je allemaal nieuwe klasgenoten. Deze training is er om aankomende brugklassers extra goed op deze nieuwe periode voor te bereiden. Met handige tips zorgen onze ervaren studiecoaches voor een goede start. Bij interesse kun je contact opnemen met de vestigingsmanager.