Examentraining Krimpenerwaard College Krimpen aan den IJssel

Inschrijving gesloten

Helaas kun je je niet meer inschrijven voor trainingen op jouw school. Maar niet getreurd, Lyceo biedt ook door heel Nederland op eigen locaties examentrainingen aan. Bekijk de mogelijkheden bij jou in de buurt! Speciaal voor leerlingen van jouw school bieden we deze trainingen aan met een korting van 10%. Je kunt ons bereiken op 071-7900040 om van deze korting te profiteren. Wij helpen je graag verder.

  • Periode

    Van 2019-12-30 tot 2024-07-31

  • Niveau

    VWO,HAVO,brugklas,onderbouw,VMBO,Gymnasium,PO,WO,VMBO TL,VMBO B,VMBO K,VMBO GL

  • Locatie

    Examentraining Krimpenerwaard College Krimpen aan den IJssel

Welkom bij Lyceo!

Deze pagina is speciaal voor leerlingen van Krimpenerwaard College.

Goed dat jij er bent. Hieronder kun jij je inschrijven voor de examentrainingen die Lyceo bij jou op school organiseert. Na je inschrijving en betaling ontvang je per mail een bevestiging van jouw bestelling.

Vind je het prettiger om telefonisch in te schrijven? Bel dan 071-7900040, wij helpen je graag!

Heel veel succes toegewenst!

TIP! Een goede voorbereiding is het halve werk! Wil je dus al eerder een training volgen, bijvoorbeeld voor de schoolexamens? Kijk dan snel voor een examentraining bij jou in de buurt. Er zijn trainingen in alle weekenden en schoolvakanties, voor alle vakken en op alle niveaus.

P.S. Als je al een training bij jou op school geboekt hebt, krijg je 10% korting op een examentraining op een Lyceo-locatie.