Examentraining vmbo-tl
Boek nu een examentraining
Boek nu een examentraining

Examentraining vmbo-tl bij Lyceo

Tijdens een Lyceo Examentraining gaan jonge, enthousiaste en ervaren begeleiders met kleine groepen leerlingen aan de slag. Er wordt een uitgebreide uitleg gegeven over alle theorie en vervolgens oefenen we met examenopgaven. De examentrainingen geven net dat extra steuntje in de rug voor leerlingen die inhoudelijk moeite hebben met een bepaald vak, een goede cijferlijst nodig hebben voor hun vervolgopleiding of gewoon meer vertrouwen willen krijgen in de examens.

Bekijk alle examentrainingen voor vmbo-tl

Hoe gaat een examentraining vmbo-tl in zijn werk?

Voorafgaand aan de examentraining ontvang je voorbereidende opgaven, hier kun je thuis alvast mee oefenen zodat je precies weet waar je nog moeite mee hebt of vragen over wilt stellen. De vmbo-tl examentrainingen bij Lyceo duren twee dagen voor elk vak. De examentrainingen worden het hele jaar door in alle weekenden en schoolvakanties aangeboden door heel Nederland. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt. Tijdens de examentraining werk je uit Lyceo examenbundels. De inhoud hiervan wordt jaarlijks herzien en is gebaseerd op het examenprogramma van Cito. We behandelen alle SE en/of CE- stof voor het vak waar jij wat extra hulp bij kan gebruiken. Zo ga jij vol vertrouwen de examens in! Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

De Vmbo-tl Examentrainingen worden voor de volgende vakken aangeboden:

Engels | Nederlands | Economie | Biologie | Natuurkunde | Scheikunde | Geschiedenis | Aardrijkskunde| Duits | Frans | Wiskunde

Vraag een gratis informatiepakket aan

Als enige bewezen effectief

De examentrainingen van Lyceo zijn als enige bewezen effectief en daar zijn wij trots op! Leerlingen scoren gemiddeld 0,9 punt hoger op het examen voor het vak waarvoor ze een examentraining hebben gevolgd. We zien zelfs leerlingen die er tot 1,4 punt op vooruit gaan. Daarnaast beoordelen leerlingen de houding en kennis van de trainers gemiddeld met een 8,3! Een examentraining geeft net dat extra steuntje in de rug waar veel leerlingen naar op zoek zijn.

Fris aan de slag

Om ervoor te zorgen dat je steeds weer fris met een ander onderdeel aan de slag kunt, hebben we tijdens de examentraining: extra energizers, interactieve opdrachten tijdens de presentaties en afwisseling in de theorie d.m.v. filmpjes en spellen. Bij Lyceo besteden we aandacht aan hoofd, hart, lijf: gezond eten, genoeg bewegen en voldoende slaap.

Examen Oefenen

Wil je naast je Lyceo examentraining thuis verder oefenen? Kies dan voor Lyceo Examen Oefenen! Hiermee krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving met uitlegfilmpjes, aanvullende theorie, oefenopgaven en een eindtoets. Ook geven we je uitgebreide feedback zodat je weet aan welke onderdelen je nog extra aandacht moet besteden. Je kunt Lyceo Examen Oefenen alleen tijdens het boeken van een Lyceo examentraining bijbestellen voor het vak waar je ook een examentraining in volgt.

Boek nu een examentraining  en voeg Examen Oefenen toe!