Tips en tricks voor alle vakken en niveaus

Leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je graag! In het menu hiernaast kun je per vak de belangrijkste tips vinden die je helpen met leren en toetsen/examens goed te maken. Daarnaast leggen onze toptrainers de lastigste onderwerpen in filmpjes voor je uit.

Bekijk ook:

 • Lyceo Legt Uit 
  Lyceo legt uit: elke week posten wij filmpjes van onze toptrainers, van alle vakken en alle niveaus! Van molrekenen tot het moessonklimaat en van drogredenen tot het herleiden van formules. Abonneer je dus snel op ons kanaal om niets te missen: youtube.com/LyceoTV
 • Lyceo Examencheck 
  Hoe goed ken jij de stof voor je (school)examens? Doe de Lyceo examencheck! Door middel van 10 korte vragen weet je of je de stof goed beheerst. Gewoon via je mobiel. Handig toch?
 • Ezelsbruggetje.nl
  Met ezelsbruggetjes wordt huiswerk maken een stuk leuker en gemakkelijker! Met een handig ezelsbruggetje vergeet je nooit meer belangrijke rijtjes of formules.
 • Oefenexamens 
  Het oefenen van examens kan je heel goed helpen! Bij ons vind je oefenexamens voor elk vak en elk niveau.

Extra steuntje in de rug nodig?

Tijdens een examentraining worden leerlingen in kleine groepen door jonge, enthousiaste en ervaren begeleiders klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een examentraining duurt, afhankelijk van het betreffende examenvak, 2 of 3 aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma. We zorgen dat je de examenstof goed in de vingers hebt, herhalen alle stof en helpen je met de onderdelen waar je moeite mee hebt. Naast de voorbereidingen op school, een extra steuntje in de rug dus.

De examentrainingen van Lyceo zijn als enige in Nederland bewezen effectief. Deelnemers behalen gemiddeld een punt hoger op hun eindexamen.

Boek nu een examentraining

 

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie