Examentraining Amsterdam

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Amsterdam?

Zit jouw kind in het eindexamenjaar en kan hij of zij wel wat hulp gebruiken bij de voorbereidingen van de examens? Of jouw kind nou moeite heeft met een specifiek vak, of gewoon goed voorbereid wil zijn. Met een examentraining van Lyceo in Amsterdam helpen we jou op weg naar het beste resultaat.

Wij bieden examentraining op twee verschillende locaties in Amsterdam aan. Deze vinden plaats in alle weekenden & schoolvakanties voor vmbo-tl, havo en vwo. Boek nu een examentraining online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Leerlingen worden in kleine groepen goed voorbereid op de school- en eindexamens tijdens onze examentraining in Amsterdam. De examentraining duurt 2 aaneengesloten dagen, en verloopt volgens een vast programma. Onze trainers lopen de examenstof stapsgewijs door. Vervolgens geven zij tips & tricks. Én helpen ze bij het maken van verschillende vraagstukken zodat jouw kind alle stof goed onder de knie krijgt.

Waar vind je examentraining in de regio van Amsterdam?

Onze locatie op de Van Baerlestraat ligt tussen Amsterdam-Zuid en Amsterdam-West in. Het pand is centraal gelegen en grenst aan het Vondelpark. Het Van Gogh Museum, Rijksmuseum en het Museumplein bevinden zich op een steenworp afstand. Daarnaast hebben we in Amsterdam ook een locatie op de IJselstraat in de Rivierenbuurt. Deze locatie grenst aan de Churchilllaan en de Amstelkade. Met de bus- en tramhalte Waalstraat/Rooseveltlaan op maar 300 meter afstand, is de vestiging tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer. Kijk dus goed welke locatie het dichtst bij jou in de buurt is!

Waarom een Lyceo examentraining in Amsterdam?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze deskundige en gemotiveerde studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dichtbij leerlingen en kunnen jou daardoor goed inspireren en motiveren. We ontwikkelen, in samenwerking met hogescholen en universiteiten, innovatief en onafhankelijk lesmateriaal dat elk jaar wordt vernieuwd en verbeterd.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

  • Scoor gemiddeld tot 0,7 punt hoger op je (eind)examen
  • Veel persoonlijke aandacht door training in kleine groepen
  • Meer zelfvertrouwen door goede uitleg en oefenexamens
  • Stevigere grip op de lesstof
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Alle vakken & alle niveaus
  • In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

Met Examen Oefenen vergroot je je kans op succes tijdens het centraal examen. Door thuis extra te oefenen met opgaven die zijn samengesteld door ervaren trainers en getest door docenten en leerlingen, zul je de onderwerpen en vragen van het centraal examen beter herkennen en beter in staat zijn ze te beantwoorden. Hierdoor zal je beter voorbereid zijn op het centraal examen. Klik hier om te oefenen!

Lyceo Samenvatting

Met een Lyceo Samenvatting heb je de belangrijkste informatie van één vak op een overzichtelijke manier samengevat. Hierdoor wordt het gemakkelijker om de examenonderwerpen door te nemen en te begrijpen. De samenvatting is de ideale hulp bij de voorbereiding voor het schoolexamen. Elke samenvatting bevat precies de informatie die je moet kennen voor het examen. Bekijk hier alle samenvattingen!

Examencheck

Wil je je examenkennis checken? Doe de gratis Lyceo examencheck en ontdek hoe goed je de stof beheerst. Door middel van een tiental vragen krijg je inzicht in welke onderdelen je nog niet beheerst. Er zijn vragen voor elk niveau en voor ieder vak. Het is gratis en gemakkelijk te doen via je mobiel.

Lyceo Examens

Wil je meer informatie over de eindexamens en hoe je die het beste kan voorbereiden? Klik dan hier. Ook kun je op onze site terecht voor tips over alle vakken, zodat je je nog beter kan voorbereiden.