Examentraining Amsterdam

Examentraining in Amsterdam volg je bij Lyceo! Wij helpen jou met de beste voorbereiding op je examens.We bieden elk weekend en in iedere schoolvakantie examentraining aan.
De examentrainers van Lyceo stomen je in 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) klaar voor je examens. Lyceo traint in kleine groepen. Samen met jou lopen deskundige trainers de examenstof stapsgewijs door. Daarnaast leren zij tips & tricks en helpen ze bij het maken van verschillende oefenvragen. Lyceo maakt gebruik van eigen lesmateriaal.

Hieronder zie je op welke locaties in en rondom Amsterdam we examentraining aanbieden.

  • Duur

    2 of 3 dagen

  • Prijs

    van €265,- tot €356,-

  • Locaties

    Door heel Nederland

Bezig met laden...

Examentraining volgen in Amsterdam?

Ook in Amsterdam geven wij examentrainingen. De stad Amsterdam telt ongeveer 70 middelbare scholen. Het aantal middelbare scholieren dat eindexamen doet is dan ook enorm. Vandaar dat Lyceo op meerdere locaties in Amsterdam examentrainingen geeft. Zowel leerlingen van het vmbo, havo en vwo kunnen een examentraining volgen. Er wordt altijd gezorgd voor rustige werkplekken, een gezellige sfeer en deskundige begeleiding.

Slagen doe je samen met Lyceo!

Examentraining Amsterdam

Je examenjaar is natuurlijk een heel spannend jaar. Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.
Gemiddeld tot een punt hoger scoren op je school- of eindexamen? Een goed cijfer nodig om je lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil je met meer zekerheid je examen in? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.