Studiebegeleiding Amstelveen – Maalderij

De beste begeleiding bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding in Amstelveen volg je bij Studiebegeleiding Amstelveen. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. We moeten vertrouwen hebben in elkaar om stappen verder te komen. Wij werken dan ook met vaste begeleiders, die inhoudelijk sterk zijn onderlegd, passie hebben voor leren, dichtbij de stof staan en dichtbij onze leerlingen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vetiging afbeelding
 • Studiebegeleiding Amstelveen – Maalderij
 • Maalderij 21 D
 • 1185ZB Amstelveen
 • Patricia van Lammeren
 • Vestigingsmanager

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Over deze locatie

  Huiswerkbegeleiding in Amstelveen

  Op school leer je heel veel, maar hoe kun je nou eigenlijk het beste leren? Bij Studiebegeleiding Amstelveen begrijpen wij dat er meer is dan school. Toch blijf je, ook na je schooltijd, leren (gelukkig maar!). Het is dan ook fijn als het leren efficiënter kan! Jarenlange ervaring op het gebied van Leren Leren heeft ons geleerd dat studiesucces bepaald wordt door drie factoren: techniek, vertrouwen en motivatie.

  Onze werkwijze

  Op school wordt veel aandacht besteed aan inhoudelijke kennis, maar soms onvoldoende aandacht aan effectieve leertechnieken. We richten ons zowel op vakinhoudelijke als vakoverstijgende leertechnieken. We maken grammaticaschema’s, formulebladen, matrixen en mindmaps. Je leert plannen en effectief woordjes leren. We overhoren en leren je jezelf te overhoren. Positieve coaches, die je tegelijkertijd met beide benen op de grond zetten, helpen je verder.

  Kennismaken

  Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en kom langs. We starten met een (vrijblijvend) intakegesprek waarin we met elkaar bekijken of en hoe we jou het beste kunnen helpen.

  Patricia van Lammeren

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Patricia en ik ben de vestigingsmanager van Studiebegeleiding Amstelveen (SBA). Voordat ik bij Lyceo aan de slag ging, heb ik als manager gewerkt binnen de horeca en fitness industrie. Bij SBA zorg ik er samen met het team van begeleiders en de assistent-vestigingsmanager Noëlle voor dat leerlingen een schooltijd hebben waar ze het beste uit zichzelf leren te halen. De aanpak van iedere leerling is uniek. Iedereen leert namelijk op zijn/haar/hen eigen manier. Door te luisteren, observeren en met leerlingen én ouders in gesprek te gaan, blijven wij onze aanpak verbeteren zodat deze nauw aansluit bij de behoefte van uw kind.

  Benieuwd of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent? Neem dan gerust contact op.

  Huiswerkbegeleiding

  huiswerkbegeleiding

  Bij huiswerkbegeleiding bij Lyceo wordt er gezorgd voor een dagelijkse structuur en een rustige leeromgeving. Door met een vast team van begeleiders te werken, kunnen zij en jouw kind elkaar snel leren kennen en krijgt jouw zoon of dochter de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. De begeleiders overhoren het leerwerk, controleren het maakwerk en kunnen je kind ook uitleg geven als hij of zij een vakinhoudelijke vraag heeft. Daarnaast leren we je kind plannen en leren, zodat hij of zij makkelijker en beter toetsen kan voorbereiden. Als ouder kun jij de ontwikkelingen volgen in ons leerlingvolgsysteem.

  Bijles

  Bijles

  Tijdens de bijles werken we aan de specifieke onderwerpen die wat meer aandacht nodig hebben. Deze aandachtspunten kunnen zowel van vakspecifieke als vakoverstijgende aard zijn. Ook kan de begeleiding zich richten op de pijlers motivatie en zelfvertrouwen. Deze begeleiding is precies afgestemd op de behoeften van de leerling. Bijlessen kunnen gecombineerd worden met huiswerkbegeleiding.

  Basisschoolbegeleiding

  Basisschoolbegeleiding

  Niet ieder kind is hetzelfde; de een blinkt uit in rekenen en de ander is goed in begrijpend lezen. Soms kan een leerling wel een steuntje in de rug gebruiken bij een bepaald vak. Daarom is er basisschoolbegeleiding. Hier werken we samen aan de vakken die jouw kind lastig vindt, zodat jouw zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt

  Het Lyceo examenjaar

  Lyceo biedt examentraining om leerlingen te helpen bij de voorbereiding op de examens. Wil jij je daarop goed voorbereiden? Laat onze experts je begeleiden op weg naar succes. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met de vestigingsmanager.

  StudieKeuzeAdvies

  Is jouw kind van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding in Nederland? Wanneer je kind nog niet weet wat hij of zij wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies wordt je kind in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Dit begint bij een vrijblijvend intakegesprek waarna besloten kan worden om het traject te starten. Samen met een deskundige studiekeuzecoach gaat je kind aan de slag om te ontdekken wie hij of zij is en welke studiemogelijkheden er zijn door middel van een persoonlijkheidstest en een studieinteresssetest. Aan het einde van het traject is er een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je kind past. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager of plan het intakegesprek via onderstaande knop!

  Studiecoaching

  Studiecoaching bij Lyceo is gericht op het ondersteunen van scholieren en persoonlijke ontwikkelingen. Onze deskundige coaches staan klaar om jou te helpen, je leerpotentieel te ontsluiten, effectieve studievaardigheden te ontwikkelen en je zelfvertrouwen te vergroten. Houd je ook van individuele aandacht om je aandachtspunten nog eens rustig te bespreken? Neem dan contact op met de Vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart