Bijles Amersfoort

  • Op zoek naar bijles in de buurt?
  • Zit je op de middelbare school en worstel je met een vak?
  • Loop je achter met lesmateriaal en heb je (tijdelijke) persoonlijke begeleiding nodig om je achterstand weg te werken?

Dan is bijles misschien iets voor jou! Lyceo geeft bijles door het hele land.

Waar vind je bijles in Amersfoort en omgeving? 

Kom jij uit de regio Amersfoort Vathorst, Zielhorst, Vermeerkwartier, Hooglanderveen, Dorrestein, Randenbroek of Centrum en ben je op zoek naar extra ondersteuning voor de moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in Amersfoort. Je vindt onze schoollocaties op het Van Lodenstein College, Het Nieuwe Eemland, ‘t Hooghe Landt College en het Corderius College. Zit je niet op een van deze scholen? Geen zorgen. Wij hebben een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Amersfoort waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden wij online bijlessen aan. 

 

Bezig met laden...

Waarom zou je bijles bij Lyceo volgen?

We werken alleen met methodes die een wetenschappelijke basis hebben. Samen met Tilburg University hebben we een eigen methode ontwikkeld voor het aanleren en verbeteren van studievaardigheden: Lyceo Leren Leren©. Deze methode wordt toegepast in onze huiswerkbegeleiding en bijles.

Deze methode is gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden:

  • plannen,
  • structureren,
  • herhalen en
  • reflecteren

Vakken waarin we bijles geven

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

 Hierboven staan de vakken waarin je bijles kan volgen. Tijdens een bijles van ongeveer één uur krijg je individuele uitleg van een gespecialiseerde bijlesdocent over het vak of onderdelen die jij graag wilt behandelen.

 Bijles online

Op zoek naar professionele ondersteuning door ervaren begeleiders online? Ook dat kan via Lyceo! Alle informatie over onze online bijlessen staat op de speciale pagina hiervoor.