Bijles Amersfoort

Zoek jij bijles in Amersfoort?

  • Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? 
  • Loop je achter met de lesstof? 
  • Heb je behoefte aan individuele begeleiding? 
  • Heb je vragen over een vak, die je niet tijdens de les kunt stellen? 

Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! De bijles van Lyceo helpt je de stof beter te begrijpen en te verwerken. Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, dan kun je dit altijd aan je bijlesdocent vragen. Dit maakt het makkelijker om betere cijfers te halen.

Waar vind je bijles in Amersfoort en omgeving? 

Kom jij uit de regio Amersfoort Vathorst, Zielhorst, Vermeerkwartier, Hooglanderveen, Dorrestein, Randenbroek of Centrum en ben je op zoek naar extra ondersteuning voor de moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in Amersfoort. Je vindt onze schoollocaties op het Nieuwe Eemland, ’t Hooghe Landt College en het Corderius College. Zit je niet op een van deze scholen? Geen zorgen.

Wij hebben ook een zelfstandige vestiging in Amersfoort en deze locatie is gevestigd op de Utrechtseweg. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen onze leerlingen van de scholen Amsfort College, Farel College, GSG Guido, het Element, Johannes van Oldenbarnevelt Gynasium, Yuverta, en ‘t Atrium. Onze locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ook bieden wij online bijlessen aan. 

 

Bezig met laden...

Waarom zou je bijles bij Lyceo volgen?

We werken alleen met methodes die een wetenschappelijke basis hebben. Samen met Tilburg University hebben we een eigen methode ontwikkeld voor het aanleren en verbeteren van studievaardigheden: Lyceo Leren Leren©. Deze methode wordt toegepast in onze huiswerkbegeleiding en bijles.

Deze methode is gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden:

  • plannen,
  • structureren,
  • herhalen en
  • reflecteren

Vakken waarin we bijles geven

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

 Hierboven staan de vakken waarin je bijles kan volgen. Tijdens een bijles van ongeveer één uur krijg je individuele uitleg van een gespecialiseerde bijlesdocent over het vak of onderdelen die jij graag wilt behandelen.

 Bijles online

Op zoek naar professionele ondersteuning door ervaren begeleiders online? Ook dat kan via Lyceo! Alle informatie over onze online bijlessen staat op de speciale pagina hiervoor.