Vraag een informatiepakket aan

Bijles Amersfoort

  • Heb je een schoolachterstand? 
  • Of moeite met de lesstof? 
  • Vragen die je niet tijdens de les kunt stellen? 

Bijles kan de oplossing zijn! Lyceo biedt individuele bijlessen voor elk vak op elk niveau. 

Ga bijlessen bij Lyceo

Iedereen is anders. De één is goed in wiskunde, de ander is weer beter in Engels. Soms kan het fijn zijn om bij de vakken waar je wat moeite mee hebt extra hulp te krijgen. Bijles kan hiervoor een uitkomst bieden. Samen met een enthousiaste, ervaren bijles-begeleider ga je in op al jouw vragen. Samen maak je je huiswerk en bekijk je hoe je je leerwerk het beste aan kunt pakken. Samen pak je jouw struikelblokken aan waardoor je meer grip krijgt op de stof. 

Waar vind je bijles in Amersfoort en omgeving? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in Amersfoort en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Amersfoort waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden wij online bijlessen aan. 

In Amersfoort zijn wij makkelijk bereikbaar voor de leerlingen uit de buurt Kattenbroek, Emiclaer, De Hoef, Liendert, Randenbroek en Soesterkwartier. En woon jij niet in Amersfoort maar in Leusden, Nijkerkerveen, Baarn of Woudenberg? Ook dan kun je bij ons terecht. Let op, wij hebben ook een eigen vestiging in Soest. Misschien is deze wel dichterbij. 

Bijles geven of online bijles krijgen?

Wil jij namens Lyceo bijles geven? Kijk dan eens tussen onze bijbanen. Bijles volgen vanuit huis kan natuurlijk ook. Op deze speciale online bijles pagina vertellen we over alle mogelijkheden.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Lyceo en andere partners in Amersfoort – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van bijles, waarbij Lyceo de kennispartner is. We hebben bijvoorbeeld een partnership met Juffrouwjulia, Erudio en Haags Studiepunt. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor Lyceo of een partner kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Amersfoort bij jou in de buurt!

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

 

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

 

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Amersfoort? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.