Bijles Apeldoorn

Zoek jij bijles in Apeldoorn?

  • Wil je meer zekerheid over bepaalde vakken? 
  • Loop je achter met de lesstof? 
  • Heb je behoefte aan individuele begeleiding? 
  • Heb je vragen over een vak, die je niet tijdens de les kunt stellen? 

Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! De bijles van Lyceo helpt je de stof beter te begrijpen en te verwerken. Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, dan kun je dit altijd aan je bijlesdocent vragen. Dit maakt het makkelijker om betere cijfers te halen.

Waar vind je bijles in Apeldoorn?

Kom jij uit de omgeving Apeldoorn Zuidoost, Noordoost, West, Oost, Zuid, Zuidwest, Noord of Centrum en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Apeldoorn. Je vindt onze schoollocaties op De Heemgaard, Gymnasium, Walterbosch College, Jacobus Fruytier Scholengemeenschap en KSG.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Apeldoorn. Deze locatie is gevestigd aan de Nieuwstraat. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen onze leerlingen van onder andere het Cortenbosch, Mheenpark, Sprengeloo en het Christelijk Lyceum.

Bezig met laden...

Persoonlijke begeleiding

Bijlessen helpen je om de stof van een bepaald vak beter te begrijpen. Tijdens iedere bijles wordt er teruggeblikt op de vorige les en een nieuwe planning gemaakt. Aan de hand van de methode ‘voordoen – samen doen – zelf doen’ wordt de nieuwe stof behandeld tot jij deze beheerst. Als het nodig is, krijg je opdrachten mee voor thuis.

Wat zijn de voordelen van bijles?

De student-begeleiders van Lyceo volgen een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma. De begeleiders inspireren, motiveren en geven vertrouwen. En dat is precies wat we leerlingen willen meegeven.

Je bent niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen, jij kiest zelf een geschikt moment. Je kunt bijles op een van onze locaties volgen of online.

Welke vakken?

Je krijgt één-op-één begeleiding van een vaste, ervaren begeleider die de kennis in huis heeft van het vak waar hij of zij moeite mee heeft. Alle vakken staan hieronder genoemd.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Ervaringen van leerlingen of ouders

Onze zoon zit sinds dit schooljaar in de huiswerkbegeleiding van Lyceo Heemgaard Apeldoorn en volgt daarnaast ook bijles Frans. Het fijne is dat de huiswerkbegeleiding in het schoolgebouw zit. Na de lessen kan hij gelijk door naar het lokaal van Lyceo. Even wat drinken en relaxen en dan aan de slag. De huiswerkbegeleiding is voor onze zoon een uitkomst. Ze leren hem plannen, uittreksels maken, controleren het huiswerk en overhoren de lesstof voor komende toetsen. Ze doen dit op een gezellige en zinvolle manier. Huiswerk maken is niet de grootste hobby van onze zoon maar hij komt altijd vrolijk thuis. Zijn maakwerk is dan altijd klaar, leerwerk moet soms thuis nog wat voor worden gedaan (afhankelijk van de hoeveelheid stof die geleerd moet worden). Deze structuur en manier van werken en leren geeft onze zoon rust en overzicht.  De bijles Frans wordt 1x per week online gegeven door een studente.  Samen gaan ze door de voor onze zoon zo moeilijke lesstof en ja hoor: de eerste voldoende is binnen. Geweldig! Na elke huiswerkbegeleiding middag of bijles krijg je als ouder een kort maar duidelijk verslag in je mailbox over wat er is gedaan en nog gedaan moet worden. Dat is fijn en overzichtelijk. Verder is er een aantal keer in het schooljaar een evaluatiegesprek. Ik raad iedere ouder aan om eens met een vestigingsmanager om de tafel te gaan zitten als je zoon of dochter hulp nodig heeft bij het maken of leren van huiswerk. Het is echt een aanrader!

Ouders van leerling uit 2 HAVO met zowel bijles als huiswerkbegeleiding

Online bijles krijgen?

Het volgen van bijles is zeer effectief voor het verbeteren van eventuele lastigere vakken en erg nuttig ter voorbereiding op de toetsweken en schoolexamens. Komt bijles op locatie je niet uit? Neem dan een kijkje bij de online bijles pagina.