Huiswerkbegeleiding Haarlem

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Haarlem?

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Haarlem of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. De studiebegeleiding zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt en met meer structuur aan de slag gaat.

Op welke locaties kan ik in Haarlem en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Kleine Hout, Bosch en Vaart buurt, Leidsebuurt, het Centrum of uit de buurt van het Kenaupark en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Haarlem. Je vindt onze schoollocaties op het ECL, Schoter Scholengemeenschap, het Mendel College en het Coornhert Lyceum.

Daarnaast hebben we zelfstandige vestigingen in Haarlem op loopafstand van Haarlem Centraal en in de omgeving van Haarlem. Deze locaties zijn gevestigd op het Houtplein, Claus Sluterweg en Zandvoortselaan, Heemstede. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Stedelijk Gymnasium Haarlem, Atheneum College Hageveld, Rudolf Steiner College, Haarlem College, Spaarna College en Het Schoter.

Haal het beste uit jezelf!

Met huiswerkbegeleiding kun je werken aan het schoolwerk dat je nog moet doen en leren voor examens. Wij bieden een comfortabele ruimte waar je je kan concentreren. Start je net? Dan beginnen we vaak met een aantal middagen huiswerkbegeleiding. We bouwen in overleg op zodat je meer zelfstandig kunt werken. In sommige gevallen is het in overleg mogelijk om te starten met twee dagen huiswerkbegeleiding.

Voordelen studiebegeleiding

Naast huiswerkbegeleiding krijg je toegang tot Lyceo Praktijk. Dit is een digitaal leerplatform boordevol oefenmateriaal. Met Lyceo Oefenen kunnen onderbouw- en bovenbouwleerlingen starten met instructiefilmpjes en oefeningen per vak op vmbo-tl, havo en vwo niveau. Het kan je bijvoorbeeld helpen om je voor te bereiden op examens of om moeilijke stof beter onder de knie te krijgen.

Ervaringen van leerlingen of ouders

Ik zit op huiswerkbegeleiding bij Lyceo. Ik vind het fijn dat ik geholpen word met huiswerk en leren van de toetsen. De begeleiders zijn erg aardig en helpen als ik een vraag heb.

Leerling huiswerkbegeleiding

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Haarlem? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.