Lyceo Examen Oefenen

Wil jouw kind naast de Lyceo examentraining thuis verder aan de slag met oefenen voor de eindexamens? Kies dan voor Lyceo Examen Oefenen! Hiermee krijgt je kind toegang tot onze digitale leeromgeving met uitlegfilmpjes, aanvullende theorie, oefenopgaven en een eindtoets. Ook geven we uitgebreide feedback zodat jouw zoon of dochter weet aan welke onderdelen hij of zij nog extra aandacht moet besteden.

Met Examen Oefenen herhaal je wat je tijdens de Lyceo examentraining leert, kan je thuis extra oefenen en weet je nóg beter wat je tijdens het centraal examen kunt verwachten. De oefenopgaven zijn opgezet door ervaren trainers en getest door docenten en leerlingen. Uiteraard sluiten de opgaven volledig aan op het centraal examen. Hierdoor kan je kind tijdens het centraal examen onderwerpen en vragen makkelijker herkennen en is hij of zij beter in staat de opgaven te beantwoorden.

Ga naar Examen Oefenen

Extra oefenen in de Lyceo app

We maken het graag nog makkelijker, want vanaf nu is Lyceo Examen Oefenen ook beschikbaar als app in de Google Playstore of Apple Store! Klik op onderstaande knoppen om de app te downloaden:

Je kunt natuurlijk ook gewoon via oefenen.lyceo.nl naar het platform, de app is een uitbreiding! Benieuwd hoe de app precies werkt en eruitziet? Bekijk het hieronder.

Hoe werkt Lyceo Examen Oefenen ?

Elk examenvak is opgedeeld in de bekende examendomeinen. Per domein vind je een of meer onderwerpen. Bij de onderwerpen vind je uitlegfilmpjes, aanvullende theorie en oefenopgaven. Ieder vak wordt afgesloten met een eindtoets. Bij elke vraag van de oefenopgaven en eindtoets krijg je uitgebreide feedback op jouw gegeven antwoord. Zo weet je precies welk domein nog extra aandacht nodig heeft. Je kunt de opgaven net zo vaak oefenen als je wil.

Bestellen van Lyceo Examen Oefenen

Je kunt Lyceo Examen Oefenen alleen tijdens het boeken van een Lyceo examentraining bijbestellen voor €9,95, voor het vak waar je kind ook een examentraining in volgt. Je ontvangt dan direct een aparte e-mail waarmee je toegang krijgt. Heb je al een examentraining geboekt maar ben je daarbij Lyceo Examen Oefenen vergeten? Geen probleem! Onze klantenservice helpt je graag en is te bereiken op 071-7900040 of info@lyceo.nl.

Heb je al een account? Klik dan hier om naar Lyceo Examen Oefenen te gaan.

Boek een examentraining