Wij zijn Lyceo

Lyceo biedt veel verschillende vormen van onderwijsondersteuning: van huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining tot studiekeuze en leren coderen. Je vindt ons door het hele land – op de vele scholen waarmee we samenwerken en op eigen vestigingen. Bij Lyceo staat de leerling centraal. Met onze begeleiding richten we ons niet alleen op de lesstof, maar ook op de motivatie, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van de leerling. En dat betekent natuurlijk voor iedereen iets anders. We zijn groot in persoonlijke aandacht. Daarom maken we met iedere leerling een eigen plan. Daarin benadrukken we talenten en stellen we duidelijke doelen. Doelen stellen verhoogt namelijk de motivatie en vergroot de kans op succes.

We werken met student-begeleiders die qua leeftijd en belevingswereld dicht bij de leerlingen staan en ze daardoor goed inspireren en motiveren.  We zorgen er altijd voor dat je met zoveel mogelijk plezier kunt werken. Want wat je met plezier leert, vergeet je niet meer.

Nieuws!

Uit een recente enquête onder deze studenten blijkt dat zij hun werkzaamheden in het aanvullend onderwijs niet alleen een interessante bijbaan vinden, maar dat zij hierdoor ook een nieuw toekomstbeeld overwegen: een carrière in het onderwijs. In het kader van het huidige lerarentekort is deze belangstelling een welkome ontwikkeling. Lees hier meer.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie