Bijles Amsterdam

Zoek jij bijles in Amsterdam?

  • Heb je bij een vak achterstand opgelopen?
  • Begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed?
  • Ben je (daardoor) onzeker in de voorbereiding op je toets? 

Dan is bijles bij Lyceo een goed idee! De bijles van Lyceo helpt je de stof beter te begrijpen en te verwerken. Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, dan kun je dit altijd aan je bijlesdocent vragen. Dit maakt het makkelijker om betere cijfers te halen.

Waar vind je bijles in de regio van Amsterdam? 

Kom jij uit de omgeving Amsterdam Centrum,  Zuidas, Museumkwartier, Grachtengordel, Rivierenbuurt, Jordaan, Oud-Zuid of Vondelbuurt en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in Amsterdam. Je vindt onze schoollocaties in het Berlage Lyceum, Geert Groote College en het Cygnus Gymnasium. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in Amsterdam. Deze locaties zijn gevestigd op de Achtergracht, van Baerlestraat, Linnaeushof en de IJselstraat. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Bezig met laden...

Wat is bijles van Lyceo?

Vaste begeleiders geven je kind extra uitleg over specifieke onderwerpen en helpen bij voorbereiding van toetsen. Je kind leert zelfstandig en georganiseerd te werken. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen toe, verbeteren resultaten en verdwijnen leerachterstanden. Onze bijlessessies kunnen zowel op locatie als online plaatsvinden en zijn flexibel wanneer het de leerling het beste uitkomt.

Wat zijn de voordelen van bijles(sen) van Lyceo?

Naast het ondersteunen van je kind bij vakken die ze moeilijk vinden, ondersteunt Lyceo je kind in het ontwikkelen van een gezond leefritme. We vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het belang van gezonde voeding, regelmatig bewegen, een goede nachtrust en het inbouwen van voldoende ontspanningsmomenten

Daarnaast is ons lesmateriaal innovatief, onafhankelijk en ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten. Zo zorgen wij voor de beste begeleiding van jouw kind.

In welke vakken geeft Lyceo bijles?

Hieronder staan alle vakken waarin bijles gegeven wordt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op het vak waarin je interesse hebt voor meer informatie.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren. Ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Ik vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niks meer hoef te doen.”

Tim

Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.

Moeder van Emma

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

Wil jij online bijles krijgen?

Leerlingen kunnen ook gemakkelijk vanuit huis bijles volgen. Meer informatie over online bijles? Klik hier.