Vraag een informatiepakket aan

Bijles Amsterdam

  • Heb je bij een vak achterstand opgelopen 
  • Begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed?
  • En ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? 

Dan kan bijles net dat steuntje in de rug geven bij het verbeteren van je cijfers! Lyceo biedt individuele bijlessen voor elk vak op elk niveau. 

Wat zijn de voordelen van bijles(sen) van Lyceo? 

Wanneer je moeite hebt met de stof van een bepaald vak, een onvoldoende staat óf een achterstand hebt opgelopen, kun je bij ons terecht voor bijles. Samen met jouw vaste bijles-begeleider maak je een plan van aanpak, speciaal aangepast aan jouw behoeften. Op jouw tempo werk je aan de stof, zodat jij alle antwoorden op jouw specifieke vragen krijgt. 

Hierbij gebruiken we de Lyceo Leren Leren-methode. Deze methode is gebaseerd op vier kernvaardigheden:

  • Plannen
  • Structureren
  • Herhalen
  • Reflecteren

Het doel is om jouw zelfvertrouwen en kennis te vergroten, de leerachterstand te laten verdwijnen en resultaten te verhogen. Wil je meer weten over onze bijles of de Lyceo Leren Leren-methode? Bekijk dan onze speciale bijles pagina.

In welke vakken geeft Lyceo bijles?

Tijdens een bijles van ongeveer één uur krijg je individuele uitleg van een gespecialiseerde bijlesdocent over het vak of onderdelen die jij graag wilt behandelen. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! 

Lyceo geeft bijles in veel vakken zoals Nederlands, wiskunde of bedrijfseconomie. Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken hieronder.
 

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken. 

Bijles geven of bijles krijgen?

Wil jij namens Lyceo bijles geven? Meld je dan hier aan! Bijles volgen vanuit huis kan natuurlijk ook. Op deze speciale online bijles pagina vertellen we over alle mogelijkheden.

Zoek jij bijles in Amsterdam? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in Amsterdam en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Amsterdam waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Zo ook wanneer je uit Amsterdam centrum, Amsterdam Nieuw West, Amsterdam Noord, Amsterdam Noord Oost, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Zuid, Bos en Lommer, Bijlmer, Baarsjes, De Pijp, Zuidas, Osdorp, Zeeburg of de Rivierenbuurt komt. Woon jij in Diemen, Abcoude, Ouderkerk aan de Amstel, Landsmeer, Zwanenburg, Spaarndam of daar in de buurt? Wij zitten ook in Amstelveen en Weesp. 

Naast de bijles op onze vestigingen en schoollocaties hebben wij ook online bijles.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren. Ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Ik vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niks meer hoef te doen.”

Tim

 

Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.

Moeder van Emma

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.