Vraag een informatiepakket aan

Bijles Eindhoven

Zoek jij bijles in Eindhoven?

Bijles volgen voor vakken waar je moeite mee hebt?

Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert.

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles
Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Je krijgt één op één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt. Onze begeleiders houden de voortgang bij en bespreken die met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is.

Meer weten over alles rondom bijles bij Lyceo? Zoals wat bijles precies inhoudt, de voordelen van bijles, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over bijles.

Op welke scholen kan ik in Eindhoven en omgeving terecht?

Lyceo biedt bijles op maar liefst vijf locaties in Eindhoven en omgeving. Zo is er altijd eentje bij jou in de buurt. In en rondom Eindhoven kun je voor bijles terecht bij de volgende locaties:

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Lyceo in Eindhoven en CSB in de omgeving – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van bijles, waarbij Lyceo de kennispartner is. In Eindhoven hebben we een Lyceo locatie en in Den Bosch en Vught hebben we een partnership met CSB. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo of CSB locatie kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Eindhoven bij jou in de buurt!

Partner – CSB

CSB is de afkorting voor Centrum voor Studiebegeleiding en is het langst bestaande instituut in Den Bosch. CSB begeleidt zelfs al de tweede generatie leerlingen! In 35 jaar hebben ze dan ook heel veel ervaring opgedaan.

Je vindt CSB op een prachtige en sfeervolle locatie naast het Centraal Station. Je kunt de locatie dus makkelijk bereiken. Er zijn diverse ruime en sfeervolle studielokalen waar je heerlijk rustig kunt werken. Na school en in de pauze kun je even tot rust komen in de gezellige zithoek. Voor bijlessen en overhoringen voor toetsen zijn er ook voldoende kleine ruimten om apart met een begeleider te kunnen zitten, zodat je niet wordt afgeleid!

CSB weet zeker dat je je snel thuis zult voelen bij hen en het team van ervaren begeleiders. Ervaar het zelf en ga eens langs! Het CSB wordt beoordeeld met een zeer mooie 8.8.

Ervaringen van leerlingen en ouders

“Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren. Ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Ik vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niks meer hoef te doen.”

Tim

 

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Eindhoven? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.