Bijles Eindhoven

Bijlessen van Lyceo zijn er om je te helpen de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Je kunt altijd alles vragen aan de begeleider als iets nog niet helemaal duidelijk is. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen. 

  • Dus heb jij moeite met één of meerdere vakken? 
  • Of heb je een leerachterstand opgelopen? 

Dan is bijles van Lyceo de oplossing. 

Waar vind je bijles in Eindhoven? 

Kom jij uit de omgeving Eindhoven Centrum, Erp, Halve Maan, Ontginning, Blixembosch, Achtste barrier, Achtste molen, Oud Tongelre, Nieuwe acht, Meerhoven en Kortonjo en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Eindhoven en omgeving. Je vindt onze schoollocaties in het Huygens Lyceum en het Stedelijk College. Woon jij net buiten Eindhoven? Zoals in Helmond, Best, Son, Veldhoven, Waalre, Valkenswaarde, Heeze, Geldrop, Nuenen, Mierlo of Brandevoort? Ook dan kun jij bij ons terecht. Je vindt deze schoollocaties in het Stabrecht College, het Heerbeeck College, SG Were Di, Het Carolus Borromeus en het Jan van Brabant.

 

Bezig met laden...

Hoe ziet bijles bij Lyceo er uit?

Bijles is persoonlijke, professionele begeleiding op een moment naar keuze. Tijdens de bijles krijgt je kind extra uitleg en oefeningen gerelateerd aan de leerstof.

Als je kind achter loopt of moeite heeft met bepaalde vakken, kan bijles helpen om de cijfers te verbeteren. Jouw kind krijgt weer vertrouwen in dit vak.

Wat zijn de pluspunten van bijles van Lyceo?

Bekijk het lesrooster, persoonlijke doelen, voortgangsrapportages en andere afspraken van jouw kind met ons online leerlingvolgsysteem. We gebruiken oefeningen en voorbeeldmaterialen van Lyceo Leren Leren©, een unieke leermethode.

Ook wordt je kind opgevangen door ervaren studiebegeleiders met kennis van zaken op hun vakgebied, zodat zij met al jouw vragen terecht kunnen.

Overzicht vakken

Lyceo biedt bijles aan voor de volgende vakken:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat het vak er niet tussen? Geen zorgen! Neem telefonisch contact met ons op via 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Online bijles krijgen?

Ook bij online bijles kun je de voortgang van jouw kind volgen via ons leerlingvolgsysteem. Meer informatie over online bijles? Klik hier.