Vraag een informatiepakket aan

Bijles Eindhoven

Bijlessen van Lyceo zijn er om je te helpen de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Je kunt altijd alles vragen aan de begeleider als iets nog niet helemaal duidelijk is. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen. 

  • Dus heb jij moeite met één of meerdere vakken? 
  • Of heb je een leerachterstand opgelopen? 

Dan is bijles van Lyceo de oplossing. 

Ieder vak op elk niveau

Bij Lyceo geven we bijles in alle vakken op elk niveau. Klik dan op een van de vakken hieronder. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Persoonlijke aandacht voor jou staat bij ons centraal

Tijdens de bijles is jouw kennis het startpunt. Vanaf daar legt de bijles-begeleider de theorie uit en doet deze een opdracht voor. Daarna kun je zelf een opdracht maken. Hierbij is er natuurlijk alle ruimte voor het stellen van vragen. Tijdens de bijles werken wij met vier kernvaardigheden: 

  1. Plannen
  2. Structureren
  3. Herhalen
  4. Reflecteren

Waar vind je bijles in Eindhoven? 

Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Eindhoven en omgeving. Daarnaast hebben we in de regio van Eindhoven een aantal zelfstandige locaties waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Zo is er altijd een mogelijkheid om bijles op locatie te volgen. Ook als je uit de buurt Erp, Halve maan, Ontginning, Dommelbeend, Blixembosch, Achtste Barrier, Achtste molen, Oud Tongelre, Nieuwe acht, Meerhoven of Kortonjo komt. 

En woon jij net buiten Eindhoven? Zoals in Helmond, Best, Son, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Heeze, Geldrop, Nuenen, Mierlo, Brandevoort of Weert? Ook dan kun je bij ons terecht.

Online bijlessen

Zit je in een situatie waardoor je liever bijlessen online volgt? Geen probleem, wij bieden ook online bijlessen aan waardoor je vanuit huis dat moeilijke vak uitgelegd kunt krijgen. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Lyceo in Eindhoven en CSB in de omgeving – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van bijles, waarbij Lyceo de kennispartner is. In Eindhoven hebben we een Lyceo locatie en in Den Bosch en Vught hebben we een partnership met CSB. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo of CSB locatie kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Eindhoven bij jou in de buurt!

Ervaringen van leerlingen en ouders

“Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren. Ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Ik vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niks meer hoef te doen.”

Tim

 

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Eindhoven? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.