Bijles Eindhoven

Bijles volgen in Eindhoven? Zit je op de middelbare school en heb je moeite met een bepaald vak? Loop je achter met de lesstof en wil je graag (tijdelijk) persoonlijke begeleiding om de achterstand weg te werken? Dan is het volgen van bijles wellicht iets voor jou! Lyceo biedt bijles aan op verschillende locaties en plaatsen door het gehele land, ook in Eindhoven.

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Eindhoven we bijles aanbieden.

 • Bijles

  1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt.

 • Hoe vaak?

  Wij werken met strippenkaarten van minimaal 5 bijlesuren.

Vraag een informatiepakket aan
 • Bijles Lyceo Eindhoven Montessori College
  Veel leerlingen hebben vakken waar ze wat meer moeite mee hebben. Heb jij dit ook en zou je graag meer grip op de stof willen? Wil je je cijfer verbeteren, loop je misschien achter met de stof of wil je met meer vertrouwen je toetsen in? Dan kan bijles van Lyceo uitkomst bieden. Samen met een zorgvuldig geselecteerde en ervaren bijlesbegeleider ga je in een één-op-één situatie aan de slag met de stof. De bijles vindt plaats in een aparte ruimte en met een ontspannen sfeer. Onze begeleiders staan klaar voor al je vragen! Voor de bijlessen werken we met strippenkaarten van 5 of 10 uur.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Bijles CSB Den Bosch Maaslandstraat
  Heb je behoefte aan individuele begeleiding voor een bepaald vak? Dan ben je bij CSB Den Bosch aan het juiste adres! Onze ervaren begeleiders geven de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt in alle vakken en niveaus. Na een intakegesprek maken we een plan om doelgericht jouw vak bij te spijkeren. De bijlessen vinden plaats in een aparte ruimte en na iedere bijles rapporteren we in ons leerlingvolgsysteem. Al vele leerlingen hebben dankzij onze bijlessen meer zelfvertrouwen gekregen en hun cijfers aanzienlijk verbeterd.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Bijles Lyceo Waalwijk Dr. Mollercollege
  Vind je een bepaald vak extra lastig? Of wil je graag een hoog cijfer halen voor een vak? Dan is bijles wat voor jou! Je maakt samen met je begeleider een persoonlijk plan waarin je vaststelt waar jullie samen aan gaan werken. Tijdens de bijles krijg je één-op-één alle uitleg die je nodig hebt en antwoord op al je vragen. Je zit altijd samen in een aparte ruimte, waardoor er echt diep op de stof in kan worden gegaan en specifiek gewerkt kan worden aan persoonlijke doelen. We werken met strippenkaarten van 5 keer of 10 keer. Elke strip staat voor één klokuur bijles. Je kunt je strippenkaart ook inzetten voor meerdere vakken en hij is 12 maanden geldig.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Bijles Lyceo Waalwijk Willem van Oranje College Waalwijk
  Heb je soms even een steuntje in je rug nodig, extra uitleg voor een bepaald vak of wil je gewoon je cijfers verbeteren? Dan is bijles wat voor jou! Tijdens bijles krijg je persoonlijke begeleiding van één van onze begeleiders voor een vak dat je op dat moment lastig vindt. De bijles is altijd 1-op-1 en vindt plaats in een aparte ruimte. Hierdoor is de aandacht echt op jou gevestigd en zullen lastige vakken je niet meer in de weg staan.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

Bijles in Eindhoven: ondersteuning bij elk schoolvak!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school (tijdelijk) moeilijk maken. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding helpen wij om het beste uit jezelf te halen en je ambities waar te maken. Samen werken we aan het behalen van vooraf vastgestelde doelstellingen.Bijles Eindhoven

De begeleiding

Op onze locatie(s) in Eindhoven werken verschillende bijlesgevers, die zorgvuldig zijn getraind. Zij bieden vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord.

Hoe gaat bijles op onze vestiging in Eindhoven te werk?

Tijdens de bijles krijg je 1-op-1 begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze professionele begeleiders helpen bij het begrijpen van de lesstof en jij kan hen allerlei vragen stellen en opdrachten doornemen. Daarnaast geven de begeleiders veel handige tips en tricks. Met bijles van Lyceo worden moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren!