Bijles Nijmegen

Zoek jij bijles in Nijmegen?

Bij Lyceo helpen we je om de stof beter te begrijpen en te verwerken. We bieden persoonlijke bijles aan, zodat je specifieke vragen kunt stellen aan jouw bijlesdocent als er iets niet helemaal duidelijk is. Dit kan helpen om betere cijfers te behalen en het plezier in dat moeilijke vak weer terug te krijgen.

Op welke scholen kan ik in Nijmegen en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Nijmegen Centrum, Oost, Oud-West, Nieuw-West, Midden, Zuid, Dukenverg, Lindenholt of Noord en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Nijmegen en omgeving. Je vindt onze schoollocaties in het Dominicus College, SSgN en NSG Groenewoud.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Nijmegen. Deze locatie is gevestigd aan de Archipelstraat. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Bij ons komen leerlingen van de scholen Citadel college, Stedelijk Scholengemeenschap Nijmegen, Stedelijk Gymnasium Nijmegen, Kandinsky, Jorismavo, Mondial college, Karel de Grote college en Yuverta om bijles te volgen.

Bezig met laden...

Voordelen van bijlessen bij Lyceo

Onze bijlessen zijn speciaal op jou afgestemd en we maken samen met jou een plan van aanpak. Ouders en verzorgers kunnen voortgangsrapportages en bijlessen volgen via ons online leerlingvolgsysteem HOMi. Hierin voegen student-begeleiders na elke bijles een samenvatting van de les toe.

Vakken waarin je bijles kunt volgen bij Lyceo

Bij Lyceo gebruiken we alleen methodes met een wetenschappelijke basis, zodat je de uitleg beter begrijpt en gemakkelijker hogere cijfers haalt. We geven bijles in alle vakken, dus kijk gerust eens naar ons aanbod. Als je vak niet op onze lijst staat, neem dan gerust contact met ons op!

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Online bijles volgen? 

Bij Lyceo kan je kind op elk moment en vanaf elke locatie online bijles volgen. Onze online sessies helpen je kind om op een zelfstandige en gestructureerde manier te leren, wat kan leiden tot verbeterde prestaties. Klik hier voor meer informatie.