Examentraining Bedrijfseconomie volgen?

Examentraining geven is ons vak: Scoor tot 0,9 punt hoger op je examen

Sinds vorig schooljaar bieden we havo examentraining bedrijfseconomie op diverse locaties door Nederland. Dit schooljaar worden deze trainingen ook op vwo-niveau georganiseerd. Met de examentraining bedrijfseconomie van Lyceo bereid jij je optimaal voor op jouw (eind)examen. De examentrainingen van Lyceo zijn als enige in Nederland bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen bedrijfseconomie worden gegeven door onze deskundige, enthousiaste en ervaren begeleiders. De houding en kennis van onze trainers worden door hun leerlingen met een gemiddeld cijfer van een 8,3 beoordeeld: een cijfer waar we trots op zijn.

Boek een examentraining                         Bekijk het onderzoek

Op een Lyceo Examentraining Bedrijfseconomie behandel je alle belangrijke examenstof

Een examentraining bedrijfseconomie duurt twee of drie dagen. In deze dagen nemen we alle examenstof door, tot je alles onder de knie hebt. Daarnaast gaan we samen aan de slag met oefenexamens en nemen we volgens een stappenplan de opdrachten door. Want hoe kun je de vragen zo goed mogelijk beantwoorden? Ons stappenplan gaat je helpen om die zorgen weg te nemen. Zo zorgen we er samen voor dat jij helemaal voorbereid bent op jouw examen bedrijfseconomie en je vol vertrouwen het gymlokaal kunt betreden.

Bij bedrijfseconomie staat het functioneren van bedrijven centraal en ligt de focus op de link tussen ‘privépersoon’ en ‘onderneming’. De financiële keuzes die privépersonen maken hebben immers invloed op bedrijven. Er wordt dus gekeken naar bedrijven in een breed verband waarbij factoren zoals de toekomst, onzekerheid en risico een rol spelen.

Examentraining Bedrijfseconomie volgen waar en wanneer jou dat uitkomt!

Examentrainingen bedrijfseconomie biedt Lyceo aan op verschillende plekken in het land. Zo kun je een examentraining bedrijfseconomie volgen in o.a. Breukelen, Dordrecht, HaarlemHilversum, LeidenRotterdam en nog veel meer locaties. De trainingen bedrijfseconomie worden gegeven in alle weekenden en alle schoolvakanties: jij kiest een moment wanneer het jou uitkomt.

Waarom een examentraining van Lyceo?

Lyceo werkt met zorgvuldig gekozen, ervaren student-begeleiders. Zij stomen je in 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) klaar voor je examen bedrijfseconomie. Onze begeleiders staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij de leerling en kunnen jou daardoor goed inspireren en motiveren. Hiernaast werkt Lyceo samen met hogescholen en universiteiten om eigen lesmateriaal te ontwikkelen dat elk jaar geheel vernieuwd en aangepast wordt. We zorgen dat je door dit lesmateriaal de examenstof voor het vak bedrijfseconomie goed in de vingers hebt, herhalen alle stof en helpen je met de onderdelen waar je moeite mee hebt. Naast de voorbereidingen op school is dit een uitstekend extra steuntje in de rug waardoor jij met meer zelfvertrouwen en kennis je examenperiode ingaat.

Enkele andere voordelen zijn:

  • Scoor gemiddeld 0.9 punt hoger op je (eind)examen
  • Training in kleine groepen
  • Zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
  • Stevigere grip op de lesstof
  • Elk weekend en alle schoolvakanties
  • Altijd bij jou in de buurt

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie