Start met Lyceo Oefenen

Oefenen met wiskunde en Engels!

Lyceo Oefenen is het nieuwste digitale leerplatform vol oefenmateriaal. Met Lyceo Oefenen kunnen leerlingen in de onderbouw op vmbo-tl-, havo- en vwo-niveau zelf aan de slag met uitlegfilmpjes en oefenopgaven. Handig om bijvoorbeeld een toets voor te bereiden, of om lastige stof beter onder de knie te krijgen. Na het maken van de oefeningen volgt uitgebreide feedback, zodat je weet welke onderdelen nog wat extra aandacht nodig hebben.

Je kunt Lyceo Oefenen alleen bestellen wanneer je huiswerkbegeleiding of bijles bij ons volgt. Volg je al huiswerkbegeleiding of bijles maar heb je nog geen toegang tot Lyceo Oefenen? Neem dan contact op met jouw vestigingscoördinator of onze klantenservice via 071-7900040 of info@lyceo.nl.

Voor welke vakken kun je oefenen?

Met Lyceo Oefenen kun je aan de slag met uitlegfilmpjes en oefenopgaven voor wiskunde en Engels, zodat je de stof beter gaat begrijpen en kunt oefenen voor je aankomende toetsen. De oefenopgaven zijn opgezet door ervaren trainers en getest door docenten en leerlingen. De oefeningen zijn gebaseerd op de meest gebruikte methodes in Nederland, dus grote kans dat die van jou er bij zit. In de periode 2021-2023 komen er ook regelmatig nieuwe vakken bij, zoals Nederlands in maart 2022, en economie, scheikunde en NaSk 2 in augustus 2022.

Starten met Lyceo Oefenen

Enthousiast geworden? Ga dan nu aan de slag met Lyceo Oefenen! De kosten bedragen € 19,95 per vak en hiermee krijg je toegang tot het einde van het schooljaar. Bestellen gaat het makkelijkst via jouw
vestigingscoördinator of onze klantenservice via 071-7900040.

Heb je al een account? Klik dan hier om naar Lyceo Oefenen te gaan.

Lyceo Examen Oefenen

Onderdeel van Lyceo Oefenen is Examen Oefenen, speciaal voor eindexamenleerlingen. Hiermee kunnen examenleerlingen zich online voorbereiden op de eindexamens met theorie, uitlegfilmpjes, oefenopgaven en een eindtoets. Examen Oefenen is beschikbaar voor alle eindexamenvakken en kan worden aangeschaft als aanvulling op een examentraining.

Meer over Lyceo Examen Oefenen