Start met Lyceo Oefenen

Oefenen met kernvakken: wiskunde, Nederlands en Engels!

Lyceo Oefenen is het nieuwste digitale leerplatform vol oefenmateriaal. Met Lyceo Oefenen kunnen leerlingen in de onder- en bovenbouw op vmbo-tl-, havo- en vwo-niveau zelf aan de slag met uitlegfilmpjes en oefenopgaven. Handig om bijvoorbeeld een toets voor te bereiden, of om lastige stof beter onder de knie te krijgen. Na het maken van de oefeningen volgt uitgebreide feedback, zodat je weet welke onderdelen nog wat extra aandacht nodig hebben.

Lyceo Oefenen is inbegrepen bij huiswerkbegeleiding. Volg je bijles? Dan kun je voor €9,95 per maand oefenen met alle beschikbare vakken. Volg je al huiswerkbegeleiding of bijles maar heb je nog geen toegang tot Lyceo Oefenen? Neem dan contact op met jouw vestigingsmanager of onze klantenservice via 071-7900040 of info@lyceo.nl.

Voor welke vakken kun je oefenen?

Met Lyceo Oefenen kun je aan de slag met uitlegfilmpjes en oefenopgaven voor wiskunde, Nederlands en Engels, zodat je de stof beter gaat begrijpen en kunt oefenen voor je aankomende toetsen. De oefenopgaven zijn opgezet door ervaren trainers en getest door docenten en leerlingen. De oefeningen zijn gebaseerd op de meest gebruikte methodes in Nederland, dus grote kans dat die van jou er bij zit. In de komende periode komen er regelmatig nieuwe vakken bij.

Starten met Lyceo Oefenen

Enthousiast geworden? Ga dan nu aan de slag met Lyceo Oefenen! Bestellen gaat het makkelijkst via jouw vestigingsmanager of onze klantenservice via 071-7900040.

Lyceo Examen Oefenen

Onderdeel van Lyceo Oefenen is Examen Oefenen, speciaal voor eindexamenleerlingen. Hiermee kunnen examenleerlingen zich online voorbereiden op de eindexamens met theorie, uitlegfilmpjes, oefenopgaven en een eindtoets. Examen Oefenen is beschikbaar voor alle eindexamenvakken en kan worden aangeschaft als aanvulling op een examentraining.

Meer over Lyceo Examen Oefenen