Start met Lyceo Oefenen

Lyceo Oefenen is ons nieuwe digitale leerplatform vol oefenmateriaal. Je kunt online aan de slag met uitlegfilmpjes en oefenopgaven. Ook krijg je uitgebreide feedback zodat je weet aan welke onderdelen je nog extra aandacht moet besteden. Lyceo Oefenen is nu beschikbaar voor het vak wiskunde in de onderbouw en gedurende de periode 2021-2023 komen hier steeds meer vakken bij. Voor wiskunde gebruiken we de methode Getal en Ruimte. Later worden hier meer methodes aan toegevoegd.

Je kunt Lyceo Oefenen alleen bestellen wanneer je huiswerkbegeleiding of bijles bij ons volgt. Volg je al huiswerkbegeleiding of bijles maar heb je nog geen toegang tot Lyceo Oefenen? Neem dan contact op met jouw vestigingscoördinator of onze klantenservice via 071-7900040 of info@lyceo.nl.

Hoe werkt Lyceo Oefenen?

Met Lyceo Oefenen kun je aan de slag met uitlegfilmpjes en oefenopgaven voor wiskunde, zodat je de stof beter gaat begrijpen en kunt oefenen voor je aankomende toetsen. Het platform is opgedeeld in dezelfde hoofdstukken en paragrafen als je boek van Getal en Ruimte. De oefenopgaven zijn opgezet door ervaren trainers en getest door docenten en leerlingen.

Op dit moment is Lyceo Oefenen beschikbaar voor de eerste, tweede en derde klas van de havo en vwo. Ook voor leerlingen in de onderbouw van vmbo-tl en vmbo-kader is Lyceo Oefenen beschikbaar.

Starten met Lyceo Oefenen

Je kunt Lyceo Oefenen alleen bestellen wanneer je ook huiswerkbegeleiding of bijles bij ons volgt. Lyceo Oefenen kost €19,95 per vak en is momenteel alleen nog beschikbaar voor wiskunde. Je kunt bij jouw vestigingscoördinator of onze klantenservice via 071-7900040 of info@lyceo.nl aangeven dat je graag gebruik wilt maken van Lyceo Oefenen. Zij maken dan een voor je aan account zodat je aan de slag kunt.

Lyceo Examen Oefenen

Onderdeel van Lyceo Oefenen is Examen Oefenen, speciaal voor eindexamenleerlingen. Hiermee kunnen examenleerlingen zich online voorbereiden op de eindexamens met theorie, uitlegfilmpjes, oefenopgaven en een eindtoets. Examen Oefenen kan worden aangeschaft als aanvulling op een examentraining.

Meer over Lyceo Examen Oefenen

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie