Examentraining Den Haag

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Den Haag?

Een examenjaar is behoorlijk spannend. Enige begeleiding bij de voorbereidingen kan hiervoor een fijne uitkomst zijn. Lyceo biedt daarvoor examentrainingen. Een examentraining in Den Haag zorgt voor meer zelfvertrouwen door samen te werken aan het beste resultaat.

Wij bieden examentraining in alle weekenden & schoolvakanties voor vmbo-tl, havo en vwo. Boek direct een examentraining!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Tijdens een examentraining in Den Haag worden leerlingen in kleine groepen voorbereid voor de school- en eindexamens. Een examentraining duurt, afhankelijk van het betreffende examenvak, 2 aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma. Onze trainers lopen de examenstof stapsgewijs door, geven tips & tricks en helpen bij het maken van verschillende vraagstukken zodat jouw kind goed voorbereid de examens in gaat.

Waar vind je examentraining in de regio van Den Haag?

In Den Haag worden de examentrainingen gegeven op de Frederik Hendriklaan, gelegen in het Statenkwartier. Deze locatie zit in de buurt van veel middelbare scholen. Zit jouw kind bijvoorbeeld op het Maris College Houtrust of E.S. Den Haag Rijnlands, dan sta je binnen 15 minuten vanaf school op onze locatie. Daarnaast is de locatie niet ver verwijderd van het strand en de boulevard van Scheveningen. De locatie is omringd met bushaltes op loopafstand. Hierdoor is deze locatie goed te bereiken vanuit Bezuidenhout, Regentessekwartier of Kijkduin. Maar ook handig als je uit Voorburg of Rijswijk komt.

Waarom een Lyceo examentraining in Den Haag?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze deskundige, enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij leerlingen en kunnen jou daardoor goed inspireren en motiveren. We ontwikkelen, in samenwerking met hogescholen en universiteiten, innovatief en onafhankelijk lesmateriaal dat elk jaar wordt vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

  • Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger op je (eind)examen
  • Veel persoonlijke aandacht door training in kleine groepen
  • Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
  • Stevigere grip op de lesstof
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Alle vakken & alle niveaus
  • In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

Met Lyceo Examen Oefenen bereid je je effectief voor op het centraal examen. Onze digitale leeromgeving biedt toegang tot uitlegfilmpjes, uitgebreide theorie, praktische oefeningen en een afsluitende eindtoets. Hierdoor kun je niet alleen je kennis vergroten, maar ook direct zien waar je nog verbeteringen kunt aanbrengen dankzij onze uitgebreide feedback. Klik hier voor meer informatie.

Lyceo Samenvatting

De Lyceo samenvattingen zijn dé oplossing voor een efficiënte voorbereiding op je school- of eindexamen. Hierin vind je alle lesstof die je moet weten in één overzichtelijk document. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het doorploeteren van aantekeningen, huiswerk of dikke lesboeken. Onze experts hebben alle relevante informatie opgenomen, zodat jij gericht kunt studeren. Je vindt alle samenvattingen hier.

Examencheck

De Lyceo examencheck is gratis en gemakkelijk via je mobiel af te nemen. Ontdek door middel van vragen hoe goed jij de stof beheerst.

Lyceo Examens

Kijk ook eens op onze site voor meer informatie over hoe je het beste kan omgaan met examenstress en waar je tijdens de examens op moet letten. Ook hebben we op onze site tips voor tijdens het leren van vakken. Zelfs voor ouders staan er tips hoe ze deze stressvolle periode het best kunnen doorkomen!