Examentraining Den Haag

Examentraining volgen in Den Haag? Lyceo biedt op verschillende data en locaties in Den Haag examentrainingen aan, het gehele jaar door. Een examentraining van Lyceo bereidt je optimaal voor op je eindexamens.

Examentraining in Den Haag

Op de verschillende locaties in Den Haag worden examentrainingen gegeven in alle vakken, voor zowel leerlingen van vmbo, havo als vwo niveau. Samen met onze professionele trainers behandel je alle examenstof. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om vragen over de stof te beantwoorden.

Hieronder zie je op welke locatie in Den Haag we examentraining aanbieden.

  • Duur

    2 of 3 dagen

  • Prijs

    van €265,- tot €356,-

  • Locaties

    Door heel Nederland

Bezig met laden...

examentraining Den Haag

Examentraining volgen in Den Haag?

In 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) stomen onze opgeleide examentrainers van Lyceo je klaar voor je examens. Er wordt getraind in kleine groepen. Deskundige trainers lopen samen met jou de examenstof stapsgewijs door. Daarnaast leren zij je tips & tricks en helpen ze bij het maken van verschillende vraagstukken. Lyceo maakt gebruik van eigen lesmateriaal.

Een examentraining geeft meer vertrouwen

Je examenjaar is natuurlijk een heel spannend jaar. Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.

Slagen doe je samen met Lyceo!

Examentraining Den Haag

Gemiddeld tot een punt hoger scoren op je school- of eindexamen? Een goed cijfer nodig om je lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil je met meer zekerheid je examen in? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.