Oefenexamens voor alle vakken en niveaus

Het oefenen van examens kan je heel goed helpen! Hieronder vind je oefenexamens voor elk vak en elk niveau.

Slim: Oefen niet alleen examens, maar kijk ook eens bij alle Examentips en -tricks per vak en de filmpjes met leertips voor alle vakken op ons Youtube kanaal Lyceo Legt uit. Moeite met het onthouden van formules, rijtjes, jaartallen en al dat soort zaken? Ezelsbruggetje.nl helpt jou deze weetjes te onthouden!

Met de gratis examencheck kun je per vak zien hoe je ervoor staat. Na de check krijg je de resultaten per mail toegestuurd en zie je precies op welke onderdelen je goed scoort en welke onderdelen nog wat extra aandacht nodig hebben.

Oefenexamens Natuurkunde

Natuurkunde_vakicoon Natuurkunde probeert de wereld te beschrijven. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Scheikunde

scheikunde_vakicoon Scheikunde beschrijft de reacties tussen stoffen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Nask-1

Natuur- en scheikunde voor het vmbo.Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Nask-2

Natuur- en scheikunde voor het vmbo. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Wiskunde A

WiskundeA_vakicoon Wiskunde geeft je de middelen om problemen op te lossen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Wiskunde B

WiskundeB_vakicoon Wiskunde geeft je de middelen om problemen op te lossen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Wiskunde C

wiskundeC_vakicoon Wiskunde geeft je de middelen om problemen op te lossen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Wiskunde VMBO

wiskunde_vakicoon Wiskunde voor het vmbo. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Biologie

Biologie_vakicoon Biologie beschrijft de levende natuur waarin wij leven. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Economie

Economie_vakicoon Economie beschrijft de werking van de economie. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Management &  Organisatie

Meno_vakicoon M&O beschrijft de organisatie van bedrijven en economie. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Engels

Engels_vakicoon Engels is de grootste wereldtaal. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Nederlands

Nederlands_vakicoon Nederlands is onze moedertaal. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Frans

Frans_vakicoon Frans is één van de talen waarin je examen kan doen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Duits

Duits_vakicoon Duits is één van de talen waarin je examen kan doen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Geschiedenis

Geschiedenis_vakicoon Geschiedenis is gebaseerd op een grote diversiteit aan bronnen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Aardrijkskunde

Aardrijkskunde_vakicoon Aardrijkskunde, het schoolvak over plaatsen, landen en zeeën. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

Extra steuntje in de rug nodig?

Tijdens een examentraining worden leerlingen in kleine groepen door jonge, enthousiaste en ervaren begeleiders klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een examentraining duurt, afhankelijk van het betreffende examenvak, 2 of 3 aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma. We zorgen dat je de examenstof goed in de vingers hebt, herhalen alle stof en helpen je met de onderdelen waar je moeite mee hebt. Naast de voorbereidingen op school, een extra steuntje in de rug dus.

De examentrainingen van Lyceo zijn als enige in Nederland bewezen effectief. Deelnemers behalen gemiddeld een punt hoger op hun eindexamen.

examentraining latijn

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie