Oefenexamens maken? Examenoverzicht voor alle vakken!

Het oefenen van examens kan je heel goed helpen! Hieronder vind je een examenoverzicht met alle oefenexamens voor elk vak en elk niveau. Slim: Oefen niet alleen examens, maar kijk ook eens bij alle Examentips en -tricks per vak en de filmpjes met leertips voor alle vakken op ons Youtube kanaal Lyceo Legt uit. Moeite met het onthouden van formules, rijtjes, jaartallen en al dat soort zaken? Ezelsbruggetje.nl helpt jou deze weetjes te onthouden!

 

Oefenexamens Natuurkunde

Natuurkunde_vakicoon Natuurkunde probeert de wereld te beschrijven. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens 

 

Oefenexamens Scheikunde

scheikunde_vakicoon Scheikunde beschrijft de reacties tussen stoffen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens 

 

Oefenexamens Wiskunde A

WiskundeA_vakicoon Wiskunde geeft je de middelen om problemen op te lossen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens 

 

Oefenexamens Wiskunde B

WiskundeB_vakicoon Wiskunde geeft je de middelen om problemen op te lossen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens 

 

Oefenexamens Wiskunde C

wiskundeC_vakicoon Wiskunde geeft je de middelen om problemen op te lossen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Biologie

Biologie_vakicoon Biologie beschrijft de levende natuur waarin wij leven. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Economie

Economie_vakicoon Economie beschrijft de werking van de economie. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Engels

Engels_vakicoon Engels is de grootste wereldtaal. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Nederlands

Nederlands_vakicoon Nederlands onze moedertaal. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Frans

Frans_vakicoon Frans is één van de talen waarin je examen kan doen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens 

 

Oefenexamens Duits

Duits_vakicoon Duits is één van de talen waarin je examen kan doen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Geschiedenis

Geschiedenis_vakicoon Geschiedenis is gebaseerd op een grote diversiteit aan bronnen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Aardrijkskunde

Aardrijkskunde_vakicoon Aardrijkskunde, het schoolvak over plaatsen, landen en zeeën. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Nask-1

Natuur- en scheikunde voor het vmbo.Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Nask-2

Natuur- en scheikunde voor het vmbo. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Wiskunde

wiskunde_vakicoon Wiskunde voor het vmbo. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens