Oefenexamens maken?

Het oefenen van examens kan je heel goed helpen! Hieronder vind je oefenexamens voor elk vak en elk niveau.

Slim: Oefen niet alleen examens, maar kijk ook eens bij alle Examentips en -tricks per vak. Ook interessant: de filmpjes met examentips van onze toptrainer Juriaan!

Oefenexamens Natuurkunde

Natuurkunde_vakicoon Natuurkunde probeert de wereld te beschrijven. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens 

 

Oefenexamens Scheikunde

scheikunde_vakicoon Scheikunde beschrijft de reacties tussen stoffen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens 

 

Oefenexamens Wiskunde A

WiskundeA_vakicoon Wiskunde geeft je de middelen om problemen op te lossen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens 

 

Oefenexamens Wiskunde B

WiskundeB_vakicoon Wiskunde geeft je de middelen om problemen op te lossen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Wiskunde C

wiskundeC_vakicoon Wiskunde geeft je de middelen om problemen op te lossen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Biologie

Biologie_vakicoon Biologie beschrijft de levende natuur waarin wij leven. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Economie

Economie_vakicoon Economie beschrijft de werking van de economie. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Management &  Organisatie

Meno_vakicoon M&O beschrijft de organisatie van bedrijven en economie. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Engels

Engels_vakicoon Engels is de grootste wereldtaal. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Nederlands

Nederlands_vakicoon Nederlands onze moedertaal. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Frans

Frans_vakicoon Frans is één van de talen waarin je examen kan doen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens 

 

Oefenexamens Duits

Duits_vakicoon Duits is één van de talen waarin je examen kan doen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Geschiedenis

Geschiedenis_vakicoon Geschiedenis is gebaseerd op een grote diversiteit aan bronnen. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Aardrijkskunde

Aardrijkskunde_vakicoon Aardrijkskunde, het schoolvak over plaatsen, landen en zeeën. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Nask-1

Nask-1_vakicoon Natuur- en scheikunde voor het vmbo.Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Nask-2

Nask-2_vakicoon Natuur- en scheikunde voor het vmbo. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief uitwerkingen.
Oefenexamens

 

Oefenexamens Wiskunde

wiskunde_vakicoon Wiskunde voor het vmbo. Kijk hier voor de oefenexamens van verschillende jaren, inclusief de uitwerkingen.
Oefenexamens