Bijles Direct aanmelden >

Bijles volgen?

Bijles volgen voor vakken waar je moeite mee hebt?

Heb jij moeite met een schoolvak of loop je achter op de lesstof? Te lage cijfers kunnen dan het gevolg zijn. Bijles van Lyceo betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert. Lyceo biedt bijles op locaties in het hele land en tijdens het hele schooljaar. Er is veel vraag naar bijles in Wiskunde, Nederlands, Engels en Natuurkunde maar ook voor alle andere vakken kun je bij ons terecht. Je krijgt individuele begeleiding van een vaste, ervaren begeleider die natuurlijk een kei is in het vak waar jij juist moeite mee hebt.

Moeilijke vakken worden weer leuk met bijles

Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Je krijgt één op één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt. Onze begeleiders houden de voortgang bij en bespreken die met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is.

Haal het beste uit jezelf – een goed rapport door bijles!

Iedere leerling kan onverhoopt tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school (tijdelijk) moeilijk maken. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij jou het beste uit jezelf te halen en je ambities waar te maken. Samen met jou werken wij aan het behalen van jouw doelstellingen.

Persoonlijke begeleiding

Onze zorgvuldig geselecteerde en getrainde begeleiders bieden vakinhoudelijke ondersteuning in de breedste zin van het woord. Moeilijke vakken worden weer leuk, je zelfvertrouwen groeit en mede daardoor verbeteren jouw resultaten. Je bent niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen, jij kiest zelf een geschikt moment.

 

Wat mag je verwachten?

  • Duidelijke uitleg over de vakinhoud
  • Een vaste, ervaren begeleider
  • Achterstanden wegwerken
  • Geen stress, alles op jouw tempo
  • Meer zelfvertrouwen
  • Hogere cijfers

Bijles locaties

Lyceo biedt bijles op verschillende locaties door heel Nederland. Benieuwd naar een locatie bij jou in de buurt?