Bijles Zwolle

Bijles volgen in Zwolle?

Zit je op de middelbare school en heb je moeite met een bepaald vak? Loop je achter met de lesstof en wil je graag (tijdelijk) persoonlijke begeleiding om de achterstand weg te werken? Dan is het volgen van bijles wellicht iets voor jou! Lyceo biedt bijles aan op verschillende locaties en plaatsen door het gehele land, ook in Zwolle.

Waar vind je bijles in Zwolle?

Kom jij uit de omgeving Zwolle Milligen, Frankhuis, Werkeren, Schoonhorst, Oud-Assendorp, Aa-landen Noord/Midden of Ittersumerlanden en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Zwolle. Je vindt onze schoollocaties in het Meander College en Gymnasium Celeanum in de Aa-landen buurt.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Zwolle. Deze locatie is gevestigd aan de Drijbersingel, van Instituut Nijman. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben bijvoorbeeld leerlingen van de scholen Van der Capellen Sg, De Twijn en Thorbecke Scholengemeenschap die bijles bij ons komen volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles?

Onze begeleiding is beschikbaar op scholen in heel Nederland. Daarnaast hebben we eigen locaties in diverse steden die ook in het weekend en tijdens schoolvakanties geopend zijn. Wij leren je leermethodes met een wetenschappelijke basis. Deze methodes zijn van toepassing op alle niveaus en methodes.

In welke vakken geeft Lyceo bijles? 

Tijdens een sessie van ongeveer één uur met een gespecialiseerde bijlesdocent kun je individuele uitleg krijgen over het vak of specifieke onderwerpen waar je moeite mee hebt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op de vakken voor meer informatie.

Online bijles volgen

Geef je de voorkeur aan bijlessen vanuit huis? Dat is mogelijk met onze online bijlessen. Alle informatie over deze optie staat op onze speciale pagina voor online bijlessen.