Vestiging afbeelding
 • Lyceo Apeldoorn – Jacobus Fruytier Scholengemeenschap
 • Anklaarseweg 71
 • 7316MB Apeldoorn

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Lyceo Apeldoorn – Jacobus Fruytier Scholengemeenschap

  Agnes Leijzer

  Vestigingsmanager

  Mijn naam is Agnes Leijzer, ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en ik ben 1e graads docent geschiedenis en maatschappijleer. Ik heb veel ervaring in de jeugdhulpverlening en ben gespecialiseerd in autisme, aanverwante stoornissen en faalangst. Voor de Lyceo-vestigingen in Apeldoorn ben ik faalangstreductietrainer.

  Heb je vragen? Neem contact op!

  Over deze locatie

  Ons team staat voor je klaar
  Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor elke leerling klaar om te helpen met het huiswerk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 06-53859980.

  Drie lokalen op school
  In het JFSG heeft Lyceo beschikking over maar liefst drie lokalen: lokaal AP 02, 03 en 04. Zo is er altijd een plek beschikbaar waar jij rustig met je huiswerk aan de slag kunt.

  Het intakegesprek
  Voordat een nieuwe leerling met huiswerkbegeleiding begint, kom de leerling samen met de ouder(s) op intakegesprek. Zo weet iedereen precies wat Lyceo kan betekenen en kan de vestigingsmanager een plan van aanpak opstellen en adviseren over de begeleiding. De intakegesprekken vinden plaats in lokaal AP 01.

  Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Studiecoaching >
  • Huiswerkklas >
  • Toetsweek Ondersteuningsklas >
  • Het Lyceo Examenjaar >

  Huiswerkbegeleiding

  Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

  Bijles

  Sommige vakken gaan een leerling makkelijker af dan andere. Heeft jouw kind moeite met bepaalde vakken en zou hij of zij daar graag wat extra hulp bij willen? Dan kan je hier bijles volgen. Met één tot twee uur bijles per week krijgt jouw kind dat moeilijke vak onder de knie.

  Studiecoaching

  Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur in de week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

  Huiswerkklas

  Kan jouw kind goed huiswerk plannen, maar vindt hij of zij het thuis vaak te rumoerig om zich goed te kunnen concentreren? Zoekt jouw kind een plek waar hij of zij rustig zijn of haar huiswerk kan maken? Dan biedt huiswerkklas de oplossing. In de middag maak je kind zijn of haar huiswerk onder toeziend oog van een docent, waardoor hij of zij daarna tijd over heeft voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

  Toetsweek Ondersteuningsklas

  De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met TWOK zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Het Lyceo Examenjaar

  Een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarmee jij en je kind volledig worden ontzorgd. Dat is het Lyceo Examenjaar. We begeleiden je kind op de eigen school of op een van onze vestigingen met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast krijgt je kind een Lyceo Samenvatting en toegang tot ons digitale leerplatform Lyceo Examen Oefenen. Dit kan desgewenst worden aangevuld met StudieKeuzeAdvies en examenvreesreductietraining. Je kind krijgt kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt toegang tot onze digitale leeromgeving, vol extra oefenmateriaal voor alle examenvakken. Samen met een persoonlijke begeleider werken we aan het einddoel: het diploma behalen! Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

  Vestiging op kaart