Lyceo Apeldoorn -
Jacobus Fruytier Scholengemeenschap

Agnes Leijzer

Vestigingsmanager

Mijn naam is Agnes Leijzer, ik heb Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en ik ben 1e graads docent geschiedenis en maatschappijleer. Ik heb veel ervaring in de jeugdhulpverlening en ben gespecialiseerd in autisme, aanverwante stoornissen en faalangst. Voor de Lyceo-vestigingen in Apeldoorn ben ik faalangstreductietrainer.

Heb je vragen? Neem contact op!

Over deze locatie

In het noorden van Apeldoorn zit een vestiging van Lyceo in de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap (JFSG) aan de Anklaarseweg. In het JFSG heeft Lyceo beschikking over maar liefst drie lokalen: lokaal AP 02, 03 en 04. Zo is er altijd een plek beschikbaar waar jouw kind rustig met het huiswerk aan de slag kan. Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het JFSG. Als jouw kind daar niet op school zit kun je terecht bij onze eigen vestiging.

Onze vestigingsmanager en begeleiders staan vijf dagen per week voor elke leerling klaar om te helpen met het huiswerk. Dit doen we door uit te gaan van onze pijlers; positiviteit, deskundigheid en vertrouwen. We werken nauw samen met de docenten en mentoren van de school, om ervoor te zorgen dat jouw kind passende begeleiding krijgt.

Voordat een nieuwe leerling met huiswerkbegeleiding begint, kom de leerling samen met de ouder(s) op intakegesprek. Zo weet iedereen precies wat Lyceo kan betekenen en kan de vestigingsmanager een plan van aanpak opstellen en adviseren over de begeleiding. De intakegesprekken vinden plaats in lokaal AP 01.

Onze diensten

  • Huiswerkbegeleiding >
  • Bijles >
  • Studiecoaching >
  • Huiswerkklas >
  • Toetsweek Ondersteuningsklas >
  • Het Lyceo Examenjaar >

Huiswerkbegeleiding

Heeft jouw kind moeite met het plannen en maken van huiswerk? Krijgt je kind het vaak niet op tijd af en is hij of zij het overzicht kwijt? Goed je huiswerk maken is niet voor iedereen makkelijk. Gelukkig kunnen wij jouw kind helpen. Met huiswerkbegeleiding bij Lyceo krijgt jouw kind de controle terug.

Bijles

Sommige vakken gaan een leerling makkelijker af dan andere. Heeft jouw kind moeite met bepaalde vakken en zou hij of zij daar graag wat extra hulp bij willen? Dan kan je hier bijles volgen. Met één tot twee uur bijles per week krijgt jouw kind dat moeilijke vak onder de knie.

Studiecoaching

Is jouw kind nog niet helemaal klaar om het zelf te doen, maar wel bijna? Wil jouw zoon of dochter extra ondersteuning om goed zelfstandig te kunnen werken? Leer plannen met studiecoaching. Dit is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij het draait om het aanleren van studievaardigheden in plaats van vakinhoudelijke kennis. Met slechts één uur in de week heeft jouw kind precies dat extra steuntje in de rug dat hij of zij nodig heeft. Wil je graag meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze vestigingsmanager.

Huiswerkklas

Kan jouw kind goed huiswerk plannen, maar vindt hij of zij het thuis vaak te rumoerig om zich goed te kunnen concentreren? Zoekt jouw kind een plek waar hij of zij rustig zijn of haar huiswerk kan maken? Dan biedt huiswerkklas de oplossing. In de middag maak je kind zijn of haar huiswerk onder toeziend oog van een docent, waardoor hij of zij daarna tijd over heeft voor leukere dingen! Meer weten? Neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Toetsweek Ondersteuningsklas

De toetsweek is het moment waarop jouw kind alles eruit moet halen wat erin zit. Een goede planning, rust en concentratie tijdens deze week zijn hiervoor belangrijk. Met TWOK zorgen we er samen voor dat jouw kind vol zelfvertrouwen de toetsweek doorkomt. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Het Lyceo Examenjaar

Een compleet en persoonlijk ondersteuningspakket voor examenkandidaten tijdens het laatste schooljaar, waarmee jij en je kind volledig worden ontzorgd. Dat is het Lyceo Examenjaar. We begeleiden je kind op de eigen school of op een van onze vestigingen met een combinatie van huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining en coaching. Daarnaast krijgt je kind een Lyceo Samenvatting en toegang tot ons digitale leerplatform Lyceo Examen Oefenen. Dit kan desgewenst worden aangevuld met StudieKeuzeAdvies en examenvreesreductietraining. Je kind krijgt kosteloos de Keuzegids voor wo, hbo of mbo én krijgt toegang tot onze digitale leeromgeving, vol extra oefenmateriaal voor alle examenvakken. Samen met een persoonlijke begeleider werken we aan het einddoel: het diploma behalen! Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met de vestigingsmanager.

Tarievenoverzicht van deze vestiging

Vul onderstaande vragen in om het volledige tarievenoverzicht te zien van deze vestiging.

Huiswerkbegeleiding

Basis

Helaas wordt er op deze vestiging geen huiswerkbegeleiding basis aangeboden.

Mijn kind kan zelfstandig werken, maar heeft toezicht nodig op het maken van huiswerk.

Standaard

Helaas wordt er op deze vestiging geen huiswerkbegeleiding standaard aangeboden.

Mijn kind heeft hulp nodig bij het leren leren: plannen, structureren, herhalen en reflecteren.

Plus

Helaas wordt er op deze vestiging geen huiswerkbegeleiding plus aangeboden.

Mijn kind heeft hulp nodig bij het leren leren én wil vragen kunnen stellen over de lesstof van school.

Huiswerkbegeleiding basis

2 dagen per week

€200,- per maand

Direct contact >

Huiswerkbegeleiding standaard

2 dagen per week

€290,- per maand

Direct contact >

Huiswerkbegeleiding plus

2 dagen per week

Huiswerkbegeleiding basis

3 dagen per week

€250,- per maand

Direct contact >

Huiswerkbegeleiding standaard

3 dagen per week

€345,- per maand

Direct contact >

Huiswerkbegeleiding plus

3 dagen per week

Huiswerkbegeleiding basis

Onbeperkt

€300,- per maand

Direct contact >

Huiswerkbegeleiding standaard

Onbeperkt

€400,- per maand

Direct contact >

Huiswerkbegeleiding plus

Onbeperkt

Bijles

Bijles

1 uur per week
Startpakket van 5 bijlessen

€ 85,- per week

Direct contact >

Bijles

2 uur per werk
Startpakket van 5 bijlessen

€ 127,50 per week

Direct contact >

Studiecoaching

2 uur per week
Startpakket van 10 uur

€ 96,- per week

Direct contact >

Basisschool bijles

Basisschool bijles

2 uur per week

Basisschool bijles

3 uur per week

Remedial teaching

2 uur per week

Agnes Leijzer

Vestigingsmanager

Samen met mijn begeleiders sta ik vijf dagen per week voor je kind klaar om te helpen met het huiswerk. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem contact met mij op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Helaas worden er op deze vestiging geen basisschooldiensten aangeboden.

Vestiging op kaart