Huiswerkbegeleiding in Apeldoorn

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Apeldoorn?

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Wil jij weten hoe je je leerwerk het beste aan kunt pakken?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Apeldoorn om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing. Het doel van huiswerkbegeleiding bij Lyceo is om scholieren te helpen hun academische prestaties te verbeteren en hen de vaardigheden en het zelfvertrouwen te geven die ze nodig hebben om succesvol te zijn op school. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen, van ieder niveau, te ondersteunen.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Apeldoorn en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Apeldoorn Zuidoost, Noordoost, West, Oost, Zuid, Zuidwest, Noord of Centrum en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Apeldoorn en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op De Heemgaard, Gymnasium, Walterbosch College, Jacobus Fruytier Scholengemeenschap en KSG.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Apeldoorn. Deze locatie is gevestigd op de Nieuwstraat. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen onze leerlingen van onder andere het Cortenbosch, Mheenpark, Sprengeloo en het Christelijk Lyceum.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding?

Voor de begeleiding start gaan we met alle betrokkenen in gesprek om de verwachtingen te bespreken. Daarnaast maakt je de Lyceo Studievaardigheden- en Motivatietest. We kijken naar de huidige studievaardigheden, naar de mate van intrinsieke en extrinsieke motivatie en naar de prestatiegerichtheid. Hierna stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Een adviesgesprek kan op een vestiging bij jou in de buurt, maar ook online. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Welke voordelen zitten er aan huiswerkbegeleiding?

Lyceo Leren Leren© is de inhoudelijke basis van de dienstverlening van Lyceo. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de universiteit. Net als de studievaardigheden- en motivatietest, hiermee kunnen we precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jouw kind motiveert. Zo kunnen we begeleiding op maat aanbieden.

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Onze twee zoons van 14 en 16 zitten op huiswerkbegeleiding bij Studiekring Apeldoorn – Jacobus Fruytier. Hier zijn we erg blij mee. Het geeft rust, duidelijkheid en structuur. De vestigingsmanager staat niet boven de jongens maar er naast, ze kan goed met de pubers omgaan en weet ze op een hele positieve en humoristische manier te motiveren. Zo zien ze het niet als straf om drie dagen per week na schooltijd aan de slag te gaan bij huiswerkbegeleiding. En… bij een goed cijfer verdienen ze een lekkere traktatie.

Ouders van twee leerlingen met huiswerkbegeleiding

“ Onze zoon maakt nu voor het derde jaar gebruik van huiswerkbegeleiding, en niet alleen het huiswerk en planning staan centraal ook is er echt oog voor onze zoon en zijn wij blij met de korte lijnen en snelle communicatie. Kortom wij zijn zeer tevreden over de huiswerkbegeleiding. ”

Ouders van leerling met huiswerkbegeleiding