Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Enschede

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Enschede?

Huiswerkbegeleiding in Enschede

Lyceo biedt op verschillende scholen in en om Enschede huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding dagen onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou uit om het beste uit jezelf te halen. 

Persoonlijke studiebegeleiding

Voordat je aan het huiswerkbegeleiding traject begint stellen we jouw hulpvraag vast. Vanaf daar kunnen wij de begeleiding op jou persoonlijk afstemmen. We gaan uit van wat jij al weet en vanuit daar bouwen we verder. Hierbij maken wij gebruik van de eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met de Universiteit van Tilburg ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken. Tijdens de huiswerkbegeleiding werken leerlingen in kleine groepjes. Hierdoor kun je ook altijd je vragen stellen aan onze begeleiders. 

Je kunt in Enschede en omgeving voor huiswerkbegeleiding terecht bij Lyceo 

  • Ben jij op zoek naar dat extra steuntje in de rug?
  • Kun jij hulp gebruiken bij het inplannen van je biologie project?
  • Wil jij leren hoe je het beste je wiskunde huiswerk kunt maken? 
  • Heb jij behoefte aan wat extra begeleiding bij het maken van een efficiënte planning?
  • Ben jij op zoek naar een rustige plek in Enschede en omgeving om rustig aan het werk te kunnen?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Door onze studiebegeleiding haal je uiteindelijk betere cijfers met minder stress!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Enschede en omgeving? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Enschede en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Enschede waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt om na je laatste les langs te komen. Zo zijn wij in Enschede bereikbaar voor leerlingen uit de buurten Bruggenmors, Rigtersbleek, Bruggert, Stadsveld, Wesselerbrink, Helmerhoek, Hogeland, Stroinkslanden, Roombeek, Laares, Enschede Noord, Varvik Diekman en de Broeierd. Woon je net buiten de stad? Misschien is een van onze andere locaties in Hengelo, Haaksbergen of Oldenzaal wel dichterbij. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo en EDU-oost in Enschede en omgeving- wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Enschede en omgeving een partnership met EDU-oost. De les of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo of EDU-oost locatie in Enschede of omgeving kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Enschede bij jou in de buurt!

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Enschede? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.