Huiswerkbegeleiding Enschede

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in Enschede?

Minder stress en betere cijfers, dat wil iedereen toch? Huiswerkbegeleiding is de oplossing. Lyceo biedt op verschillende scholen in en om Enschede huiswerkbegeleiding aan. De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek! Tijdens onze persoonlijke studiebegeleiding dagen onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou uit om het beste uit jezelf te halen. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Enschede en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Enschede Zuid, Binnensingelgebied, Boswinkel – Stadsveld, Noord, Glanerbrug, Hogeveld – Velve of Landelijk gebied en kernen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Stedelijk Lyceum Kottenpark in de wijk Roombeek. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Enschede. Deze locatie is gevestigd op de Maarten Harpertsz Tromplaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Bonhoeffer College, Greijdanus, Zone College en Neon College. Woon je net buiten de stad? Misschien is een van onze andere locaties in Hengelo, Haaksbergen of Oldenzaal wel dichterbij. 

Hoe werkt huiswerkbegeleiding?

Als je hulp nodig hebt bij het schrijven en plannen van je huiswerk, is huiswerkbegeleiding de oplossing. Met huiswerkbegeleiding werk je aan je huiswerk en studeer je voor je aankomende toets. Er is alle ruimte om vragen te stellen. Heb je binnenkort een toets? Dan kun je je ook laten overhoren.

De positieve gevolgen van huiswerkbegeleiding

  • Je kunt je huiswerk gemakkelijker plannen.
  • Je maakt je huiswerk op tijd.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Weinig of geen stress.

Ervaringen van ouders

Ik vind huiswerkbegeleiding fijn omdat ik hier altijd mijn huiswerk af kan krijgen en geen afleiding heb. Je krijgt ook hulp als je dat nodig hebt en bij toetsen helpen ze je om een goede planning te maken.

Eva (leerling huiswerkbegeleiding)

“Ik vind het fijn om huiswerkbegeleiding te krijgen. Ik heb hier een rustige plek om te leren en ik krijg extra hulp bij de lastige vakken. Ik kan hier vragen stellen waar ik thuis niet altijd antwoord op kan krijgen.”

Leerling huiswerkbegeleiding

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Enschede? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.