Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Nijmegen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Nijmegen? 

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het maken of plannen van je huiswerk? Tijdens de persoonlijke studiebegeleiding in Nijmegen is hier alle ruimte voor. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor jou klaar om jou zo goed mogelijk te begeleiden. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Nijmegen en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Nijmegen Centrum, Oost, Oud-West, Nieuw-West, Midden, Zuid, Dukenverg, Lindenholt of Noord en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Nijmegen en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Dominicus College, SSgN en NSG Groenewoud.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Nijmegen. Deze locatie is gevestigd op de Archipelstraat. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Bij ons komen leerlingen van de scholen Citadel college, Stedelijk Scholengemeenschap Nijmegen, Stedelijk Gymnasium Nijmegen, Kandinsky, Jorismavo, Mondial college, Karel de Grote college en Yuverta. Woon je net buiten Nijmegen? Zoals in Wijchen, Malden, Groesbeek of Beuningen? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Hoe werkt huiswerkbegeleiding van Lyceo in Nijmegen?

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de begeleiding aanbieden die het beste bij jou past.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Enkele andere voordelen van onze huiswerkbegeleiding zijn:

  • Je leert je huiswerk (beter) plannen
  • Je hebt je huiswerk op tijd af
  • Betere cijfers en minder stress

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik zit op het Stedelijk Scholengemeenschap in Nijmegen en volg hier de huiswerkbegeleiding van Lyceo. Voordat ik begon met huiswerkbegeleiding was ik totaal niet met school bezig, maar de begeleiders hebben me hier anders naar laten kijken en ik heb vanaf het moment dat ik hier begon alleen maar vooruitgang geboekt. Ondanks dat aan school werken nog steeds niet mijn favoriete moment van de dag is, heb ik hier een hele positieve, gezellige en vooral leerzame tijd gehad!”

Jasmijn (leerling huiswerkbegeleiding)

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in en rondom Nijmegen? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.