Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Nijmegen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Nijmegen? 

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het maken of plannen van je huiswerk? Tijdens de persoonlijke studiebegeleiding in Nijmegen is hier alle ruimte voor. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor jou klaar om jou zo goed mogelijk te begeleiden. 

Hoe werkt huiswerkbegeleiding van Lyceo in Nijmegen? 

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de begeleiding aanbieden die het beste bij jou past.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Enkele andere voordelen van onze huiswerkbegeleiding zijn:

  • Je leert je huiswerk (beter) plannen
  • Je hebt je huiswerk op tijd af
  • Betere cijfers en minder stress

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Nijmegen en omgeving? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Nijmegen en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Nijmegen waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Hierdoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt! Wij zijn te vinden in de buurt Galgenveld, Altrade, Bottendaal, Hunnerberg, Hengstdal, Groenewoud, Biezen, Wolfskuil en Hartert. Woon je net buiten Nijmegen? Zoals in Wijchen, Malden, Groesbeek of Beuningen? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo en Bijlesnetwerk – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Nijmegen en omgeving een samenwerking met Bijlesnetwerk. De les of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo- of Bijlesnetwerk locatie in Nijmegen kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Nijmegen bij jou in de buurt!

Ervaring van ouders

‘Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 HAVO was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon ter voorbereiding niet al zijn boeken bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 HAVO, hij heeft ook belangrijke ondersteuning gekregen bij het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd.’  

Rob van de Wiel & Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in en rondom Nijmegen? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.