Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Nijmegen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Nijmegen? 

Je kunt in Nijmegen voor huiswerkbegeleiding terecht in Nijmegen Noord, Zuid en West.

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Nijmegen of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Op onze vestiging op de Archipelstraat 292 in Nijmegen ben je van harte welkom. Daarnaast werken we samen met een aantal scholen in Nijmegen en omgeving.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Nijmegen?

Huiswerkbegeleiding:  Meer zelfvertrouwen, meer vrije tijd en vaak hogere cijfers

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Nijmegen krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen.

Haal het beste uit jezelf!

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Nijmegen of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Zoals wat huiswerkbegeleiding precies inhoudt, de voordelen van huiswerkbegeleiding, onze werkwijze, begeleiders en onze eigen methode Lyceo Leren Leren©, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Op welke scholen kan ik in Nijmegen en omgeving terecht?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Nijmegen en omgeving. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt.

Ervaring van ouders

‘Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 HAVO was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon ter voorbereiding niet al zijn boeken bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 HAVO, hij heeft ook belangrijke ondersteuning gekregen bij het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd.’  

Rob van de Wiel & Danielle van Basten

 

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in en rondom Nijmegen? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

 

 

 

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie