Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Groningen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Groningen?

Leerlingen kunnen na hun laatste les bij ons terecht voor persoonlijke studiebegeleiding. Dus kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan voor je klaar op onze verschillende locaties.

Je kunt in Groningen voor huiswerkbegeleiding terecht bij Lyceo

Op onze vestiging ga je in een kleine groep aan de slag met je huiswerk Nederlands of juist met je leerwerk voor Geschiedenis. Leerlingen werken tijdens onze persoonlijke begeleiding met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Leren-methode, die we ontwikkeld hebben in samenwerking met Tilburg University. 

Waarom huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Voorafgaand aan het traject gaan we met elkaar, dus met jou en je ouders/verzorgers, om tafel. In dit gesprek stellen we jouw doelen vast. Hierdoor kunnen we begeleiding bieden die het beste bij jou past en aansluit bij jou motivatie. Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo zijn:

  • Je leert je huiswerk beter plannen
  • Je hebt je huiswerk op tijd af
  • Zodra je thuis komt ben je ook echt vrij
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen
  • De stress die je nu hebt vermindert/verdwijnt

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Groningen?

Lyceo werkt samen met verschillende scholen in de omgeving van Groningen. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Groningen waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Zo ook in de buurt Helpman, Euvelgunne, Oosterpoortwijk, Korrewegwijk, Noorddijk, Vinkhuizen, Oranjewijk en Hoogkerk. Woon jij net buiten Groningen? Zoals in Leek, Roden, Hoogezand, Harkstede, Bedum, Aduard of Zuidhorn? Ook dan kan je na je laatste les bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Let op, misschien is onze vestiging in Haren wel dichterbij. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Groningen? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.