Lyceo Groningen – Kwinkenplein

Lyceo op het Kwinkenplein – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Huiswerkbegeleiding in Groningen volg je bij Lyceo op het Kwinkenplein. In onze vestiging vind je  rustige werkplekken, zodat je je goed kunt concentreren. De sfeer is gezellig en huiselijk, je bent hier welkom! Onze begeleiders staan altijd voor je klaar om je te helpen met plannen of vakinhoudelijke vragen. 

Onze openingstijden vindt u in het blok rechts. Telefonisch is de Vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

Coordinator van Lyceo

Vestigingsmanager

De Vestigingsmanager op het Kwinkenplein in Groningen zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.

Heeft u vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Groningen – Kwinkenplein
 • Kwinkenplein 8 -4
 • 9712GZ Groningen
 • Coordinator van Lyceo
 • Vestigingsmanager
+31717900040

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Groningen

Als je huiswerkbegeleiding volgt bij Lyceo in Groningen gaan we samen aan de slag om je studievaardigheden te verbeteren. Hierbij kun je denken aan tips hoe je een tekst goed kunt lezen, hoe je stof beter tot je kan nemen en hoe je hoofd- en bijzaken kunt scheiden. In de pauze is er, naast een gezond tussendoortje, ruimte voor gesprekken en grapjes.

Heb je interesse? Neem gerust contact op via de telefoon of e-mail.

Openingstijden

 • 13:00 - 19:00
 • 13:00 - 19:00
 • 13:00 - 19:00
 • 13:00 - 19:00
 • 13:00 - 19:00
 • 10:00 - 13:00
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Tijdens de huiswerkbegeleiding is er aandacht voor planning, overzicht en structuur. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om op een rustige plek je huiswerk te maken en vakinhoudelijke vragen te stellen. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van toetsen en het leren zelfstandig te werken.

  Bijles

  Iedere leerling is verschillend. De één is goed is talen, de ander weer beter in wiskunde. Soms kan het erg fijn zijn om bij de vakken waar je wat meer moeite mee hebt extra hulp te krijgen. Bijles kan hiervoor een uitkomst bieden. Samen, één-op-één, met een ervaren begeleider ga je in op al jouw vragen en struikelblokken waardoor je meer grip krijgt op de stof. Op deze manier kun je werken aan je zelfvertrouwen en met een goed gevoel je toetsen ingaan.

  Examentraining

  Op onze locatie verzorgen wij in de weekenden en vakanties ook examentrainingen. Welke trainingen er worden gegeven verschilt per keer; kijk op onze website wanneer jouw vak bij jou in de buurt wordt gegeven.

  Basisschoolbegeleiding

  Heeft uw kind moeite met begrijpend lezen, breuken of zinsontleding? Dan is Lyceo basisschoolbegeleiding vast iets voor hem of haar! Lyceo basisschoolbegeleiding is bedoeld voor leerlingen uit groep 3 t/m groep 8. Met ons unieke Lyceo junior materiaal leren we kinderen op speelse wijze de vaardigheden die ze nodig hebben om te groeien op school. Zo krijgen ze het zelfvertrouwen en de kennis die ze verdienen!

  Studiecoaching

  Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen en organiseren van al je schoolwerk? Dan is studiecoaching iets voor jou. Studiecoaching is een persoonlijke vorm van begeleiding waarbij de nadruk niet ligt op vakinhoudelijke kennis, maar op het ontwikkelen van passende studievaardigheden. We focussen hierbij op het plannen, herhalen en structureren van het huiswerk. En daar heb je voor de rest van je leven plezier van. Wil je meer weten óf je aanmelden? Neem dan contact op met de vestigingsmanager.