Bijles Engels volgen?

De Engelse tekst hoor en lees je overal; op televisie, in muziek en op internet. Het is zo’n belangrijke taal, dat het een van de drie kernvakken is. Tijdens de les op school worden veel onderdelen behandeld zodat je de taal echt helemaal eigen kan maken zoals grammatica, woordenschat, leesteksten, luisteropgaven. Misschien heb je moeite met een van deze onderdelen, of weet je niet hoe je het beste kan leren voor dit vak. Wij gaan je daarbij helpen.

Bijles helpt je om de lesstof van Engels beter te begrijpen en te verwerken. Je krijgt een-op-een begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt en je kan al je vragen als je iets nog niet helemaal snapt. Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt.

Onze begeleiders houden de voortgang bij in het leerlingvolgsysteem HOMi en bespreken die met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is. Door samen te werken aan verbeterpunten krijg je je zelfvertrouwen terug, waardoor je beter presteert.

Intakegesprek inplannen

Vul het formulier in om een vrijblijvend intakegesprek te plannen. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek

Wat houdt Bijles Engels in? 

The present simple, future continuous en present perfect continuous; je had er voor de middelbare school vast nog nooit van gehoord en nu moet je zinnen in de goede vorm zetten, hoe doe je dat? Wij gaan met jou aan de slag en oefenen hier samen mee.  Bij woordjes leren is het belangrijk om op zoek te gaan naar de juiste strategie zodat de woordjes blijven hangen. Dat is erg belangrijk, want een goede woordenschat is uiteindelijk de basis voor het beheersen van de taal. Ook met lees- en luistertoetsmateriaal wordt geoefend tijdens de bijles, om hierbij ook te leren wat voor jou de beste manier is om zo’n toets aan te passen.

In de bovenbouw en richting het examen 

In de bovenbouw heb je waarschijnlijk wel de meeste grammatica onder de knie, maar kan het alsnog een lastig vak zijn. De focus op school ligt op het uitbreiden van je woordenschat en leestoetsen. Wij ondersteunen in de praktijk brengen van je talenkennis in leestoetsen, zoals op je eindexamen. Hoe pak je zo’n leestoets aan, hoe beantwoord je op de juiste manier een vraag? We helpen je ook met alle andere onderdelen van deze taal waar je moeite mee hebt. We komen er achter waar jouw struikelblok ligt, zodat we hieraan kunnen gaan werken om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je school- en eindexamens.

Direct aanmelden

Hulp bij het leren voor Engels 

Het leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je graag! Bekijk de belangrijkste tips voor Engels die je helpen met leren. Daarnaast posten wij wekelijks filmpjes van onze toptrainers om je te helpen met de lastigste onderwerpen. Hieronder zie je twee voorbeelden van Lyceo Legt Uit filmpjes voor het vak Engels. Abonneer je ook op ons kanaal en blijf op de hoogte van alle filmpjes die we posten, voor Engels maar ook voor andere vakken.

Bekijk ook de tips voor andere vakken!

Waarom bijles bij Lyceo?

Lyceo biedt bijles op locaties in het hele land en tijdens het hele schooljaar. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Lyceo werkt vanuit een methode waarvan bewezen is dat deze werkt, namelijk de Leren Leren-methode©. Deze methode bestaat uit vier effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Er wordt gestart op jouw kennisniveau, waaruit we bouwen. Ons lesmateriaal is innovatief, onafhankelijk en is ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten door het hele land.

Je krijgt één-op-één begeleiding van een ervaren begeleider die door een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma komt. Hierdoor kun jij je optimaal richten op het vak wat je moeilijk vindt. Er zitten nog meer voordelen aan het volgen van bijles bij Lyceo, namelijk:

  • Je krijgt duidelijke uitleg waardoor je de lesstof beter begrijpt.
  • Je krijgt een vaste, ervaren begeleider.
  • Samen werken we achterstanden weg, waardoor je weer helemaal bij bent met de rest van de klas.
  • Geen stress, we werken op jouw tempo.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je haalt hogere cijfers voor de vakken waarvoor je bijles volgt.

Ben je overtuigd van wat Lyceo voor jou kan betekenen? Wil je met bijles zorgen dat moeilijke vakken weer leuk worden? Meld je dan vandaag nog aan voor bijles bij Lyceo!

Direct aanmelden