Bijles Engels volgen?

De Engelse taal hoor en zie je overal; op televisie, in muziek en op internet. Het is zo’n belangrijke taal, dat het een van de drie kernvakken is. Tijdens de les op school worden veel onderdelen behandeld zodat je kind zich de taal echt helemaal eigen kan maken. Denk hierbij aan onderdelen zoals grammatica, woordenschat, leesteksten, luisteropgaven. Misschien heeft je kind moeite met een van deze onderdelen, of heeft hij of zij moeite met het leren voor dit vak. Wij kunnen hem of haar daarbij helpen.

Bijles kan helpen om de lesstof van Engels beter te begrijpen en te verwerken. Je kind krijgt een-op-een begeleiding bij de stof waar hij of zij moeite mee ervaart en kan vragen stellen aan zijn of haar vaste begeleider als iets niet helemaal duidelijk is. Bij Lyceo is het kennisniveau van je kind het vertrekpunt. Op die manier krijgt hij of zij precies de aandacht die nodig is.

Direct aanmelden

Intakegesprek inplannen

Vul het formulier in om een vrijblijvend intakegesprek te plannen. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Neem contact met ons op
Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek

De voordelen van Engels bijles

Beter begrip van de Engels stof
Een vaste ervaren begeleider
Achterstanden voor Engels worden weggewerkt
We werken op het tempo van jouw kind
Meer zelfvertrouwen
Hogere cijfers voor Engels

Wat houdt Bijles Engels in?

The present simple, future continuous en present perfect continuous; je kind had er voor de middelbare school vast nog nooit van gehoord en nu moet hij of zij zinnen in de goede vorm zetten. Maar hoe doe je dat? Wij gaan samen met je kind aan de slag om hiermee te oefenen. Bij woordjes leren is het belangrijk om op zoek te gaan naar de juiste strategie zodat de woordjes blijven hangen. Dat is erg belangrijk, want een goede woordenschat is uiteindelijk de basis voor het beheersen van de taal. Ook met lees- en luistertoetsmateriaal wordt geoefend tijdens de bijles, om hierbij ook te leren wat voor jouw kind de beste manier is om zo’n toets aan te pakken.

In de bovenbouw en richting het examen

In de bovenbouw heeft je kind waarschijnlijk wel de meeste grammatica onder de knie, maar kan het alsnog een lastig vak zijn. De focus op school ligt op het uitbreiden van de woordenschat en leestoetsen. Wij bieden ondersteuning bij het in de praktijk brengen van de talenkennis in leestoetsen, zoals op het eindexamen. Hoe pakt je kind zo’n leestoets aan, beantwoordt hij of zij op de juiste manier een vraag? We helpen je kind tevens met alle andere onderdelen waar hij of zij moeite mee ervaart. Zo komen we er achter waar de eventuele struikelblokken liggen, zodat we eraan kunnen werken om jouw kind zo goed mogelijk voor te bereiden op de school- en eindexamens.

Waarom bijles bij Lyceo?

Lyceo biedt bijles op locaties in het hele land en tijdens het hele schooljaar. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Lyceo werkt vanuit een methode waarvan bewezen is dat deze werkt, namelijk de Leren Leren-methode©. Deze methode bestaat uit vier effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Er wordt gestart op het kennisniveau van jouw kind, waaruit we bouwen. Ons lesmateriaal is innovatief, onafhankelijk en is ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten door het hele land.

Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een ervaren begeleider die door een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma komt. Hierdoor kan je kind zich optimaal richten op het vak waar hij of zij moeite mee heeft. Onze begeleiders houden de voortgang bij in het leerlingvolgsysteem HOMi en bespreken deze met je kind. Zo weet je als ouder precies wat het effect van de bijles is. Door samen te werken aan verbeterpunten krijgt je kind zelfvertrouwen, wat resulteert in betere prestaties.

Ben je overtuigd van wat Lyceo voor jouw kind kan betekenen? Wil je met bijles zorgen dat moeilijke vakken weer leuk worden voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles bij Lyceo!

Direct aanmelden

Hulp bij het leren voor Engels

Het leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je kind graag! Bekijk de belangrijkste tips voor Engels die je helpen met leren. Daarnaast posten wij wekelijks filmpjes van onze toptrainers om je te helpen met de lastigste onderwerpen. Hiernaast zie je een voorbeeld van een Lyceo Legt Uit filmpje voor het vak Engels. Abonneer je ook op ons kanaal en blijf op de hoogte van alle filmpjes die we posten, voor Engels maar ook voor andere vakken.

Bekijk ook de tips voor andere vakken!