Engels
Meld je aan
Meld je aan

Bijles Engels volgen

De Engelse tekst hoor en lees je overal; op televisie, in muziek en op internet. Het is zo’n belangrijke taal, dat het een van de drie kernvakken is. Tijdens de les op school worden veel onderdelen behandeld zodat je de taal echt helemaal eigen kan maken zoals grammatica, woordenschat, leesteksten, luisteropgaven. Misschien heb je moeite met een van deze onderdelen, of weet je niet hoe je het beste kan leren voor dit vak. Wij gaan je daarbij helpen.

WAT HOUDT BIJLES ENGELS IN?

The present simple, future continuous en present perfect continuous; je had er voor de middelbare school vast nog nooit van gehoord en nu moet je zinnen in de goede vorm zetten, hoe doe je dat? Wij gaan met jou aan de slag en oefenen hier samen mee.  Bij woordjes leren is het belangrijk om op zoek te gaan naar de juiste strategie zodat de woordjes blijven hangen. Dat is erg belangrijk, want een goede woordenschat is uiteindelijk de basis voor het beheersen van de taal. Ook met lees- en luistertoetsmateriaal wordt geoefend tijdens de bijles, om hierbij ook te leren wat voor jou de beste manier is om zo’n toets aan te passen.

IN DE BOVENBOUW EN RICHTING HET EXAMEN

In de bovenbouw heb je waarschijnlijk wel de meeste grammatica onder de knie, maar kan het alsnog een lastig vak zijn. De focus op school ligt op het uitbreiden van je woordenschat en leestoetsen. Wij ondersteunen in de praktijk brengen van je talenkennis in leestoetsen, zoals op je eindexamen. Hoe pak je zo’n leestoets aan, hoe beantwoord je op de juiste manier een vraag? We helpen je ook met alle andere onderdelen van deze taal waar je moeite mee hebt. We komen er achter waar jouw struikelblok ligt, zodat we hieraan kunnen gaan werken om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op je school- en eindexamens.

direct aanmelden

HULP BIJ HET LEREN VOOR ENGELS

Het leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je graag! Bekijk de belangrijkste tips voor Engels die je helpen met leren. Daarnaast posten wij wekelijks filmpjes van onze toptrainers om je te helpen met de lastigste onderwerpen. Hieronder zie je twee voorbeelden van Lyceo Legt Uit filmpjes voor het vak Engels. Abonneer je ook op ons kanaal en blijf op de hoogte van alle filmpjes die we posten, voor Engels maar ook voor andere vakken.

Bekijk ook de tips voor andere vakken!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie