Bijles Utrecht

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school (tijdelijk) moeilijker maken. Bijles in Utrecht is waardevol om eventuele opgelopen achterstanden voor een vak weg te werken!

Waar in Utrecht kun je terecht voor bijles?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in en om Utrecht. Daarbij hebben we in de omgeving van Utrecht een aantal eigen vestigingen. Hier zijn alle leerlingen, van verschillende scholen, welkom. Ook bieden we leerlingen de mogelijkheid om online bijles te volgen!

Er is dus altijd wel een manier waarop we dat moeilijke vak weer leuk kunnen maken. Zo ook als je uit de buurt Oog in Al, Halve Maan, Lombok-Oost, Lombok-West, Laan van Nieuw Guinea-Sponozaplantsoen, Nieuw Engeland, Pijlsweer-Noord, Ondiep, Tweede Daalsebuurt, Geuzenwijk, Julianapark, Elinkwijk, Schaakbuurt, Taag- en Rubicondreef, Wolga- en Donaudreef, Tuindorp, Wittevrouwen, Buiten Wittevrouwen, Rivierenwijk, Kanaleneiland, Vleuten, Vleuterweide of Overvecht komt.

Kom je niet uit Utrecht, maar bijvoorbeeld uit Maarssen, Zeist, De Bilt, de Meern, Bilthoven, Moergestel, Udenhout, Loon op Zand of Woerden? Ook dan kun je op een van de onderstaande vestigingen terecht. 

Bezig met laden...

Aanpak bijles bij Lyceo

Je volgt bijles op één van onze vestigingen, op een van de scholen waarmee wij samenwerken of online. Je krijgt de bijles van één vaste, ervaren begeleider. Samen kijk je eerst naar wat je op dat moment weet. Jouw kennis is namelijk het vertrekpunt. Vanaf daar legt de begeleider waar nodig de stof extra uit. Daarna kan je samen een opdracht maken om te controleren of je de stof goed hebt begrepen.

In welke vakken kan ik bijles volgen?

Wiskunde, Nederlands, Engels en natuurkunde zijn de vakken waarvoor de meeste leerlingen opzoek zijn naar bijles, maar je kunt bij ons in elk vak dat hieronder vermeld staat bijles krijgen.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Ervaringen van leerlingen

“Bij Lyceo heb ik geleerd hoe je moet leren. Ik kan nu veel beter plannen en haal daardoor betere cijfers. Ik vind het ook heel fijn dat ik thuis bijna niks meer hoef te doen.”

Tim

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

Online bijles krijgen?

Wil je bijles volgen vanuit huis? Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden online bijlessen aan.