Bijles Hengelo

Ben je op zoek naar bijles in Hengelo?

  • Merk je dat je moeite hebt met een bepaald vak?
  • Zijn er onderdelen die je nog niet helemaal begrijpt?
  • Voel je je om die reden onzeker tijdens het leren voor je toets?

Mocht dit het geval zijn, kan bijles je ondersteuning bieden die je nodig hebt om je cijfers op te halen! Lyceo biedt een-op-een bijles voor ieder vak op ieder niveau.

Waar vind je bijles in de omgeving van Hengelo?

Kom jij uit Hengelo of een omliggend dorp zoals Delden, Borne en Deurningen en ben je op zoek naar extra ondersteuning in bepaalde vakken en specifieke onderwerpen waar je moeite mee hebt? Lyceo verzorgt bijles in Hengelo. Onze locatie is gevestigd op het Burgemeester Jansenplein en is toegankelijk voor leerlingen van alle scholen. Liever bijles in de buurt van Enschede? Dat is ook mogelijk! Onze schoollocatie in Enschede is te vinden in het Stedelijk Lyceum Kottenpark. Daarnaast hebben we nog een zelfstandige vestiging in Enschede, deze kun je vinden op de Maarten Harpertsz Tromplaan en is toegankelijk voor leerlingen van alle scholen.

Bezig met laden...

Wat is bijles van Lyceo?

Vaste begeleiders geven je kind extra uitleg over specifieke onderwerpen en helpen bij voorbereiding van toetsen. Je kind leert zelfstandig en georganiseerd te werken. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen toe, verbeteren resultaten en verdwijnen leerachterstanden. Onze bijlessessies kunnen zowel op locatie als online plaatsvinden en zijn flexibel wanneer het de leerling het beste uitkomt.

Wat zijn de voordelen van bijles(sen) van Lyceo?

Naast het ondersteunen van je kind bij vakken die ze moeilijk vinden, ondersteunt Lyceo je kind in het ontwikkelen van een gezond leefritme. We vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het belang van gezonde voeding, regelmatig bewegen, een goede nachtrust en het inbouwen van voldoende ontspanningsmomenten

Daarnaast is ons lesmateriaal innovatief, onafhankelijk en ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten. Zo zorgen wij voor de beste begeleiding van jouw kind.

In welke vakken geeft Lyceo bijles?

Hieronder staan alle vakken waarin bijles gegeven wordt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op het vak waarin je interesse hebt voor meer informatie.

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.

Wil jij online bijles krijgen?

Leerlingen kunnen ook gemakkelijk vanuit huis bijles volgen. Meer informatie over online bijles? Klik hier.