Bijles volgen geschiedenis

Heb je moeite met het verklaren van de ontwikkeling van pluriforme en multiculturele samenlevingen en kan je wel wat hulp gebruiken? Of wil je wat meer uitleg over verlicht absolutisme? Volg dan bij Lyceo bijles voor het vak geschiedenis. Wij hebben slimme bijlesbegeleiders die jou helpen je kennis op peil te houden en te krijgen. Zodat jij vol zelfvertrouwen je toetsen tegemoet gaat.

Bijles helpt je om de lesstof van geschiedenis beter te begrijpen en te verwerken. Je krijgt één op één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt en je kan al je vragen stellen aan je vaste begeleider als je iets nog niet helemaal snapt. Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt.

Onze begeleiders houden de voortgang bij in het leerlingvolgsysteem HOMi en bespreken die met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is. Door samen te werken aan verbeterpunten krijg je je zelfvertrouwen terug, waardoor je beter presteert.

Intakegesprek inplannen

Vul het formulier in om een vrijblijvend intakegesprek te plannen. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek

HOE ZIT EEN BIJLES GESCHIEDENIS ERUIT?

Een uur lang krijg je één op één begeleiding voor geschiedenis. Wil je langer bijles of meerdere keren per week? Dat kan ook. Op het moment dat jij wilt. Of je nu al je vragen wil stellen voor een specifieke toets of elke week wil bijblijven met de nieuwste stof uit de les. Al je vragen kan je stellen bij je bijlesbegeleider, zodat de stof weer helder voor je wordt. Onze bijlesbegeleiders geven je uitleg die bij jou past, ze geven je voorbeelden zodat de stof voor je begint te leven. Samen oefen je met correct beantwoorden van vragen en je bijlesbegeleider stimuleert je om zelf de antwoorden te geven. Wij sturen je bij waar nodig.

Direct aanmelden

We geven je ook tips hoe je het beste de stof kan leren voor je geschiedenis toetsen en hebben daarbij oog voor jouw leerstijl. Ze helpen je ook de stof inplannen voor de toets voor de beste voorbereiding. Ook wordt er aandacht besteed aan het gebruik van bronnen, een belangrijk onderdeel van je examen. Met de extra uitleg en de oefeningen die je tijdens de geschiedenis bijles gekregen hebt, ga jij met een goed gevoel je toets in.

Direct aanmelden

HULP BIJ HET LEREN VOOR GESCHIEDENIS

Het leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je graag! Bekijk de belangrijkste tips voor geschiedenis die je helpen met leren. Daarnaast posten wij wekelijks filmpjes van onze toptrainers om je te helpen met de lastigste onderwerpen. Hieronder zie je twee voorbeelden van Lyceo Legt Uit filmpjes voor het vak geschiedenis. Abonneer je ook op ons kanaal en blijf op de hoogte van alle filmpjes die we posten, voor geschiedenis maar ook voor andere vakken.

Bekijk ook de tips voor andere vakken!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie