Bijles Dordrecht

Ben jij op zoek naar bijles in de omgeving Dordrecht?

Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres. Vaste, enthousiaste begeleiders geven extra uitleg aan leerlingen over specifieke onderwerpen en helpen hen bij de voorbereiding op toetsen. Jouw kind leert zelfstandig en planmatig te werken. Dit vergroot het vertrouwen, verbetert de resultaten en elimineert leerbarrières. Onze bijlessessies kunnen op locatie of online worden gegeven, waardoor we de flexibiliteit hebben om leerlingen te ontvangen wanneer het hen het beste uitkomt.

Waar vind je bijles in Dordrecht?

Kom jij uit de omgeving Dordrecht Binnenstad, Noordflank-Lijnbaan, Reeland, Staart, Krispijn, Wielwijk, Crabbehof, Dubbeldam, Stadspolders of Sterrenburg en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op een zelfstandige vestiging in Dordrecht. Deze locatie is gevestigd aan de Singel 331 in de binnenstad. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen leerlingen van de scholen Insula College, Scholengroep Driestar-Wartburg, Yuverta, Stedelijk Dalton Lyceum, Hans Petrischool en Johan de Witt- gymnasium bij ons bijles volgen.

Bezig met laden...

Voordelen van bijles bij Lyceo in Dordrecht

Lyceo ondersteunt je kind niet alleen bij moeilijke vakken, maar helpt ook om een ​​gezond ritme te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om aandacht te besteden aan het belang van gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging, een goede nachtrust en voldoende tijd voor ontspanning.

Bovendien is ons lesmateriaal vernieuwend, onafhankelijk en ontwikkeld in samenwerking met universiteiten. Zo geef je je kind de best mogelijke begeleiding.

In welke vakken geeft Lyceo bijles?

Hieronder staan alle vakken waarin bijles gegeven wordt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op het vak waarin je interesse hebt voor meer informatie. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Online bijles volgen?

Leerlingen kunnen ook lessen volgen vanuit het comfort van hun eigen huis. Voor meer informatie over online bijles, klik hier.