Lyceo Capelle aan den IJssel – Comenius College

Comenius College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo is actief op het Comenius College in Capelle aan den IJssel. Op onze in-school locatie heten wij de leerlingen van het Comenius College van harte welkom. Elke dag staan wij klaar om jou verder te helpen door middel van huiswerkbegeleiding en bijles. Onze begeleiders helpen bij het maken van planningen, het ‘leren leren’ en het beantwoorden van inhoudelijke vragen.

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Joël Sweet

Vestigingsmanager

Mijn naam is Joël Sweet en ik ben de Vestigingsmanager op deze locatie. Ik heb Social Work gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam. Na ruim drie jaar te hebben gewerkt als jongerenwerker waarin ik o.a. persoonlijke huiswerkbegeleiding heb gegeven ben ik dit jaar gestart bij de organisatie Lyceo. Mijn passie zit in het helpen en motiveren van leerlingen om te willen groeien en zichzelf te leren ontdekken. Ik vind het belangrijk dat een leerling persoonlijke aandacht krijgt, iets wat ik namens Lyceo met mijn team zeker weten uitdraag! Heb jij vragen? Neem contact op!

 • Lyceo Capelle aan den IJssel – Comenius College
 • Lijstersingel 18
 • 2902JD Capelle aan den IJssel
 • Joël Sweet
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Capelle aan den IJssel

De sfeer bij Lyceo is veilig, vertrouwd en gezellig. Met deze combinatie halen wij graag het beste uit de leerling. Het is een plek waar je fouten mag maken en waar je uitgedaagd wordt. Wij stimuleren het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid, vergroten het verantwoordelijkheidsgevoel en tot slot helpen wij om succesmomenten te ervaren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail of telefoon. Vervolgens kan er een vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland worden om samen te kijken naar een aanpak die bij de leerling past.

Let op: deze locatie is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Comenius College.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Op deze vestiging in Capelle aan den IJssel kun je terecht voor:

  Huiswerkbegeleiding

  Het kan lastig zijn om je huiswerk goed te plannen en op de juiste manier aan te pakken. Bij Lyceo helpen wij jou in een veilige omgeving graag een stukje verder. Dit doen wij door samen een plan te maken waarbij jij steeds meer touwtjes in handen krijgt. Tijdens de huiswerkbegeleiding werken we aan studievaardigheden en plannen, daarnaast wordt al jouw werk gecontroleerd en overhoord. Doordat wij de nadruk leggen op persoonlijke groei en ontwikkeling gaan niet alleen je cijfers vooruit, maar zal ook je zelfvertrouwen toenemen. Ook zorgt de huiswerkbegeleiding er voor dat jij meer vrije tijd krijgt, heb je in de middag bij ons gewerkt, dan kun je in de avond lekker ontspannen.

  Bijles

  Misschien loop je bij één of meerdere vakken tegen een aantal problemen aan, of ben je onzeker over een bepaald vak. Tijdens onze bijlessen helpt jouw persoonlijke begeleider je graag een stukje verder. Tijdens de bijles kan je extra uitleg krijgen, oefenen met de opgaven en eventuele achterstanden wegwerken. Of je nu wekelijks bijles wilt of af en toe het vak bijwerken, bij Lyceo is het mogelijk!