Examentraining Groningen

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Groningen?

Kan jouw kind wel wat hulp gebruiken met één of meerdere vakken? Of heeft hij of zij een goed cijfer nodig voor een specifiek vak voor een vervolgopleiding? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres. Met een Lyceo examentraining in Groningen scoor je gemiddeld 0,7 punt hoger op je examen.

De examentrainingen worden in alle weekenden & schoolvakanties gegeven. Boek nu direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Met een Lyceo examentraining in Groningen wordt jouw kind in 2 dagen klaargestoomd voor de eindexamens. Tijdens de intensieve training in kleine groepen, geeft de trainer extra uitleg over de lesstof. Verder gaan ze aan de slag met examenopgaven. We werken hierbij volgens een vaste structuur. En uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Waar vind je examentraining in de regio van Groningen?

De examentraining vindt plaats middenin het centrum van Groningen, vlakbij de Martinitoren aan het Kwinkenplein op de vierde verdieping. Door de centrale ligging is deze locatie goed bereikbaar voor iedereen uit de regio Groningen. Daarnaast beschikken we over een tweede locatie in de Zeeheldenbuurt en naast het Van Brakelplein. De examentrainingen vinden plaats op de middelbare school CSG Augustinus. Beiden vestigingen liggen in de buurt van station Groningen. Hierdoor zijn de locaties ook goed te bereiken voor mensen uit Roden, Haren, Harkstede, of Hoogezand.

Waarom een Lyceo examentraining in Groningen?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt, voor het vijfde jaar op rij, uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij jou en kunnen je daardoor goed inspireren en motiveren. Tijdens de examentrainingen werken we met ons eigen, unieke lesmateriaal dat we samen met hogescholen en universiteiten ontwikkelen. Onze examenbundels worden elk jaar geheel vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

• Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger op je (eind)examen
• Veel persoonlijke aandacht door training in kleine groepen
• Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
• Stevigere grip op de lesstof
• Altijd bij jou in de buurt
• Alle vakken & alle niveaus
• In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

Met behulp van Lyceo Examen Oefenen versterk je wat je hebt geleerd tijdens de Lyceo examentraining. Je kunt extra oefenen en daardoor beter begrijpen wat je kunt verwachten tijdens het centraal examen. De verschillende opgaven zijn door ervaren trainers gemaakt en vervolgens getest door docenten en leerlingen. Ze sluiten volledig aan op het centraal examen. Daardoor ben je beter in staat onderwerpen en vragen te herkennen en ben je beter voorbereid op het beantwoorden van de opgaven. Lees er hier meer over.

Lyceo Samenvatting

Als je het lastig vindt om vanuit aantekeningen, boeken en opdrachten te leren, kun je ervoor kiezen om een Lyceo samenvatting te kopen. Hierdoor bespaar je tijd en ben je verzekerd van een samenvatting met alle belangrijke informatie. Bekijk hier alle beschikbare samenvattingen!

Examencheck

Doe de gratis Lyceo examencheck! Hoe goed ken jij de stof voor je (school)examens? Beantwoordt 10 vragen en kom erachter of je de stof goed beheerst. Je ziet direct aan welke stof je nog meer aandacht kan besteden. De check bevat vragen op elk niveau en voor ieder vak. Gewoon gratis en via je mobiel. Handig toch?

Lyceo Examens

Daarnaast staat op de website allerlei informatie en tips over de eindexamens. Klik hier als je specifiek tips wil voor bepaalde vakken!