Examentraining Nijmegen

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Nijmegen?

Zit jouw kind in het eindexamenjaar en kan hij of zij wel wat hulp gebruiken bij de voorbereidingen van de examens? Of jouw kind nou moeite heeft met een specifiek vak, of met meer zekerheid aan de examens wilt beginnen. Met een examentraining van Lyceo in Nijmegen helpen we jou op weg naar het beste resultaat.

Wij bieden examentraining in alle weekenden & schoolvakanties voor vmbo-tl, havo en vwo. Boek direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Tijdens een examentraining in Nijmegen worden leerlingen in kleine groepen klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een examentraining duurt, afhankelijk van het betreffende examenvak, 2 aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma. Onze trainers lopen de examenstof stap voor stap door, geven een aantal tips & tricks en helpen bij het maken van verschillende vraagstukken zodat je alle examenstof goed beheerst.

Waar vind je examentraining in de regio van Nijmegen?

De examentraining volg je in het Lyceo gebouw op de Archipelstraat. Deze vind je bij het Mondiaal College Meeuwse Acker, in de buurt van sportclub Excelsior Nijmegen. Het ligt 5 minuten fietsen van station Nijmegen Dukenburg en op fietsafstand van alle scholen in de buurt. Ook goed bereikbaar dus als je uit Beuningen, Elst, Malden of Wijchen komt.

Waarom een Lyceo examentraining in Nijmegen?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze deskundige, enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij leerlingen en kunnen jou daardoor goed inspireren en motiveren. We ontwikkelen, in samenwerking met hogescholen en universiteiten, innovatief en onafhankelijk lesmateriaal dat elk jaar wordt vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

  • Scoor gemiddeld tot 0,7 punt hoger op je (eind)examen
  • Veel persoonlijke aandacht door training in kleine groepen
  • Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
  • Stevigere grip op de lesstof
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Alle vakken & alle niveaus
  • In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

Met Examen Oefenen herhaal je wat je tijdens de Lyceo examentraining leert. Je kunt thuis extra oefenen waardoor je nóg beter weet wat je tijdens het centraal examen kunt verwachten. De oefenopgaven zijn gemaakt door ervaren trainers en getest door docenten en leerlingen. Uiteraard sluiten de opgaven volledig aan op het centraal examen. Hierdoor kun je tijdens het centraal examen onderwerpen en vragen makkelijker herkennen en ben je beter in staat de opgaven te beantwoorden. Vind hier meer informatie.

Lyceo Samenvatting

In een Lyceo Samenvatting vind je de volledige examenstof van één vak. De samenvatting helpt om de examenonderwerpen te overzien en echt te doorgronden. Natuurlijk staat in ieder boekje precies wat leerlingen voor het examen moeten weten. Hierdoor is een samenvatting de ideale voorbereiding op het schoolexamen. Bekijk hier alle samenvattingen.

Examencheck

Hoe goed ken jij de stof voor je (school)examens? Doe de Lyceo examencheck! Door middel van 10 vragen weet je of je de stof goed beheerst. Je ziet ook aan welke stof je nog meer aandacht kan besteden. Vragen op elk niveau en voor ieder vak. Gewoon gratis en via je mobiel. Handig toch?

Lyceo Examens

Daarnaast kun je op onze website ook veel lezen over andere onderwerpen omtrent de examens! Zo hebben we meerdere blogs waarin we uitleggen hoe jij je het beste kan voorbereiden op jouw examens en beantwoorden we al jullie meest gestelde vragen. Klik hier voor tips voor bepaalde vakken!