Bijles Frans volgen?

Heeft je kind moeite met Franse grammatica en kan hij of zij wel wat hulp gebruiken? Of wil je kind weten hoe hij of zij het beste Franse leestoetsen aan kan pakken? Dan kan bijles van Lyceo goed helpen. Wij hebben slimme bijlesbegeleiders die jouw kind helpen zijn of haar kennis op peil te krijgen en te houden. Zodat hij of zij vol zelfvertrouwen de toetsen tegemoet gaat.

Bijles kan helpen om de lesstof van Frans beter te begrijpen en te verwerken. Je kind krijgt één op één begeleiding bij de stof waar hij of zij moeite mee ervaart en kan vragen stellen aan zijn of haar vaste begeleider als iets niet helemaal duidelijk is. Bij Lyceo is het kennisniveau van je kind het vertrekpunt. Op die manier krijgt hij of zij precies de aandacht die nodig is.

Onze begeleiders houden de voortgang bij in het leerlingvolgsysteem HOMi en bespreken deze met je kind. Zo weet je als ouder precies wat het effect van de bijles is. Door samen te werken aan verbeterpunten krijgt je kind zelfvertrouwen, wat resulteert in betere prestaties.

Intakegesprek inplannen

Vul het formulier in om een vrijblijvend intakegesprek te plannen. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek

Wat houdt Bijles Frans in? 

Een uur lang krijgt je kind één op één begeleiding voor Frans. Wil hij of zij misschien langer bijles of meerdere keren per week? Dat is uiteraard ook mogelijk. Of je kind nu  grammaticavragen wil stellen voor een specifieke toets of elke week wil bijblijven met de nieuwste stof uit de les, al zijn of haar vragen kunnen worden gesteld bij de bijlesbegeleider. Onze bijlesbegeleiders geven de uitleg die bij jouw kind past, ze geven voorbeelden zodat de stof voor hem of haar begint te leven. Ook besteden zij aandacht aan de woordenschat van je kind. Samen oefenen ze met vragen en de bijlesbegeleider stimuleert hem of haar om zelf de antwoorden te geven. Wij sturen bij waar nodig.

We geven je kind ook tips over hoe hij of zij het beste kan leren en hebben daarbij oog voor zijn of haar leerstijl. We helpen hem of haar met het zo goed mogelijk voorbereiden van toetsen. Met de extra uitleg en oefeningen die hij of zij tijdens de Franse bijles heeft gekregen, gaat je kind met een goed gevoel zijn of haar toets in.

Direct aanmelden

Hulp bij het leren voor Frans 

Het leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je kind graag! Bekijk de belangrijkste tips voor Frans die je kind helpen met leren. Daarnaast posten wij wekelijks filmpjes van onze toptrainers om hem of haar te helpen met de lastigste onderwerpen. Onderaan deze pagina zie je twee voorbeelden van Lyceo Legt Uit filmpjes voor het vak Frans. Abonneer je ook op ons kanaal en blijf op de hoogte van alle filmpjes die we posten, voor Frans maar ook voor andere vakken.

Bekijk ook de tips voor andere vakken!

Waarom bijles bij Lyceo?

Lyceo biedt bijles op locaties in het hele land en tijdens het hele schooljaar. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Lyceo werkt vanuit een methode waarvan bewezen is dat deze werkt, namelijk de Leren Leren-methode©. Deze methode bestaat uit vier effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Er wordt gestart op jouw kennisniveau, waaruit we bouwen. Ons lesmateriaal is innovatief, onafhankelijk en is ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten door het hele land.

Je kind krijgt één-op-één begeleiding van een ervaren begeleider die door een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma komt. Hierdoor kan je kind zich optimaal richten op het vak waar hij of zij moeite mee heeft. Er zitten nog meer voordelen verbonden aan het volgen van bijles bij Lyceo, namelijk:

  • Je kind krijgt duidelijke uitleg waardoor hij of zij de lesstof beter begrijpt.
  • Je kind krijgt een vaste, ervaren begeleider.
  • Samen met je kind werken we achterstanden weg, waardoor hij of zij weer helemaal bij is met de rest van de klas.
  • Geen stress, we werken op het tempo van je kind.
  • Je kind krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je kind haalt hogere cijfers voor de vakken waarvoor je bijles volgt.

Ben je overtuigd van wat Lyceo voor jouw kind kan betekenen? Wil je met bijles zorgen dat moeilijke vakken weer leuk worden voor hem of haar? Meld je dan vandaag nog aan voor bijles bij Lyceo!

DIRECT AANMELDEN

Direct aanmelden