Meld je aan

Bijles Frans volgen

Heb je moeite met Franse grammatica en kan je wel wat hulp gebruiken? Of wil je weten hoe je het beste Franse leestoetsen aan kan pakken? Volg dan bij Lyceo bijles voor het vak Frans. Wij hebben slimme bijlesbegeleiders die jou helpen je kennis op peil te krijgen en te houden. Zodat jij vol zelfvertrouwen je toetsen tegemoet gaat.

Wat houdt Bijles Frans in? 

Een uur lang krijg je één op één begeleiding voor Frans. Wil je langer bijles of meerdere keren per week? Dat kan ook. Op het moment dat jij wilt. Of je nu al je grammaticavragen wil stellen voor een specifieke toets of elke week wil bijblijven met de nieuwste stof uit de les. Al je Franse vragen kan je stellen bij je bijlesbegeleider, zodat de stof weer helder voor je wordt. Onze bijlesbegeleiders geven je uitleg die bij jou past, ze geven je voorbeelden zodat de stof voor je begint te leven.  Ook besteden ze aandacht aan je woordenschat. Samen oefen je met vragen en je bijlesbegeleider stimuleert je om zelf de antwoorden te geven. Wij sturen je bij waar nodig.

Leren voor toetsen Frans  

We geven je ook tips hoe je het beste kan leren en hebben daarbij oog voor jouw leerstijl. Grammatica leer je weer op een andere manier dan woordjes. We helpen je de stof inplannen om je toetsen te leren voor de beste voorbereiding. Met de extra uitleg en de oefeningen die je tijdens de Franse bijles gekregen hebt, ga jij met een goed gevoel je toets in.

Direct aanmelden

Hulp bij het leren voor Frans 

Het leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je graag! Bekijk de belangrijkste tips voor Frans die je helpen met leren. Daarnaast posten wij wekelijks filmpjes van onze toptrainers om je te helpen met de lastigste onderwerpen. Hieronder zie je twee voorbeelden van Lyceo Legt Uit filmpjes voor het vak Frans. Abonneer je ook op ons kanaal en blijf op de hoogte van alle filmpjes die we posten, voor Frans maar ook voor andere vakken.

Bekijk ook de tips voor andere vakken!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie