Bijles Frans volgen?

Heeft je kind moeite met Franse grammatica en kan hij of zij wel wat hulp gebruiken? Of wil je kind weten hoe hij of zij het beste Franse leestoetsen aan kan pakken? Dan kan bijles van Lyceo goed helpen. Wij hebben slimme bijlesbegeleiders die jouw kind helpen zijn om haar kennis op peil te krijgen en te houden, zodat hij of zij vol zelfvertrouwen de toetsen tegemoet gaat.

Bijles kan helpen om de lesstof van Frans beter te begrijpen en te verwerken. Je kind krijgt een-op-een begeleiding bij de stof waar hij of zij moeite mee ervaart en kan vragen stellen aan zijn of haar vaste begeleider als iets niet helemaal duidelijk is. Bij Lyceo is het kennisniveau van je kind het vertrekpunt. Op die manier krijgt hij of zij precies de aandacht die nodig is.

Direct aanmelden

Intakegesprek inplannen

Vul het formulier in om een vrijblijvend intakegesprek te plannen. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Neem contact met ons op
Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek

De voordelen van Frans bijles

Beter begrip van de Frans stof
Een vaste ervaren begeleider
Achterstanden voor Frans worden weggewerkt
We werken op het tempo van jouw kind
Meer zelfvertrouwen
Hogere cijfers voor Frans

Wat houdt Bijles Frans in?

Een uur lang krijgt je kind een-op-een begeleiding voor Frans. Wil hij of zij misschien langer bijles of meerdere keren per week? Dat is uiteraard ook mogelijk. Of je kind nu grammaticavragen wil stellen voor een specifieke toets of elke week wil bijblijven met de nieuwste stof uit de les, al zijn of haar vragen kunnen worden gesteld bij de bijlesbegeleider. Onze bijlesbegeleiders geven de uitleg die bij jouw kind past, ze geven voorbeelden zodat de stof voor hem of haar begint te leven. Ook besteden zij aandacht aan de woordenschat van je kind. Samen oefenen ze met vragen en de bijlesbegeleider stimuleert hem of haar om zelf de antwoorden te geven. Wij sturen bij waar nodig.

We geven je kind ook tips over hoe hij of zij het beste kan leren en hebben daarbij oog voor zijn of haar leerstijl. Ook helpen we met het zo goed mogelijk voorbereiden van toetsen. Met de extra uitleg en oefeningen die je kind tijdens de Franse bijles heeft gekregen, gaat je kind met een goed gevoel zijn of haar toets in.

Waarom bijles bij Lyceo?

Lyceo biedt bijles op locaties in het hele land en tijdens het hele schooljaar. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Lyceo werkt vanuit een methode waarvan bewezen is dat deze werkt, namelijk de Leren Leren-methode©. Deze methode bestaat uit vier effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Er wordt gestart op het kennisniveau van jouw kind, waaruit we bouwen. Ons lesmateriaal is innovatief, onafhankelijk en is ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten door het hele land.

Je kind krijgt een-op-een begeleiding van een ervaren begeleider die door een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma komt. Hierdoor kan je kind zich optimaal richten op het vak waar hij of zij moeite mee heeft. Onze begeleiders houden de voortgang bij in het leerlingvolgsysteem HOMi en bespreken deze met je kind. Zo weet je als ouder precies wat het effect van de bijles is. Door samen te werken aan verbeterpunten krijgt je kind zelfvertrouwen, wat resulteert in betere prestaties.

Ben je overtuigd van wat Lyceo voor jouw kind kan betekenen? Wil je met bijles zorgen dat moeilijke vakken weer leuk worden voor hem of haar? Meld je kind dan vandaag nog aan voor bijles bij Lyceo!

Direct aanmelden

Hulp bij het leren voor Frans

Het leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je kind graag! Bekijk de belangrijkste tips voor Frans die je kind helpen met leren. Daarnaast posten wij wekelijks filmpjes van onze toptrainers om hem of haar te helpen met de lastigste onderwerpen. Hiernaast zie je een voorbeeld van een Lyceo Legt Uit filmpje voor het vak Frans. Abonneer je ook op ons kanaal en blijf op de hoogte van alle filmpjes die we posten, voor Frans maar ook voor andere vakken.

Bekijk ook de tips voor andere vakken!