Bijles Frans volgen?

Heb je moeite met Franse grammatica en kan je wel wat hulp gebruiken? Of wil je weten hoe je het beste Franse leestoetsen aan kan pakken? Volg dan bij Lyceo bijles voor het vak Frans. Wij hebben slimme bijlesbegeleiders die jou helpen je kennis op peil te krijgen en te houden. Zodat jij vol zelfvertrouwen je toetsen tegemoet gaat.

Bijles helpt je om de lesstof van Frans beter te begrijpen en te verwerken. Je krijgt een-op-een begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt en je kan al je vragen als je iets nog niet helemaal snapt. Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt.

Onze begeleiders houden de voortgang bij in het leerlingvolgsysteem HOMi en bespreken die met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is. Door samen te werken aan verbeterpunten krijg je je zelfvertrouwen terug, waardoor je beter presteert.

Intakegesprek inplannen

Vul het formulier in om een vrijblijvend intakegesprek te plannen. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek

Wat houdt Bijles Frans in? 

Een uur lang krijg je één op één begeleiding voor Frans. Wil je langer bijles of meerdere keren per week? Dat kan ook. Op het moment dat jij wilt. Of je nu al je grammaticavragen wil stellen voor een specifieke toets of elke week wil bijblijven met de nieuwste stof uit de les. Al je Franse vragen kan je stellen bij je bijlesbegeleider, zodat de stof weer helder voor je wordt. Onze bijlesbegeleiders geven je uitleg die bij jou past, ze geven je voorbeelden zodat de stof voor je begint te leven.  Ook besteden ze aandacht aan je woordenschat. Samen oefen je met vragen en je bijlesbegeleider stimuleert je om zelf de antwoorden te geven. Wij sturen je bij waar nodig.

We geven je ook tips hoe je het beste kan leren en hebben daarbij oog voor jouw leerstijl. Grammatica leer je weer op een andere manier dan woordjes. We helpen je de stof inplannen om je toetsen te leren voor de beste voorbereiding. Met de extra uitleg en de oefeningen die je tijdens de Franse bijles gekregen hebt, ga jij met een goed gevoel je toets in.

Direct aanmelden

Hulp bij het leren voor Frans 

Het leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je graag! Bekijk de belangrijkste tips voor Frans die je helpen met leren. Daarnaast posten wij wekelijks filmpjes van onze toptrainers om je te helpen met de lastigste onderwerpen. Onderaan deze pagina zie je twee voorbeelden van Lyceo Legt Uit filmpjes voor het vak Frans. Abonneer je ook op ons kanaal en blijf op de hoogte van alle filmpjes die we posten, voor Frans maar ook voor andere vakken.

Bekijk ook de tips voor andere vakken!

Waarom bijles bij Lyceo?

Lyceo biedt bijles op locaties in het hele land en tijdens het hele schooljaar. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Lyceo werkt vanuit een methode waarvan bewezen is dat deze werkt, namelijk de Leren Leren-methode©. Deze methode bestaat uit vier effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Er wordt gestart op jouw kennisniveau, waaruit we bouwen. Ons lesmateriaal is onafhankelijk en innovatief en is ontwikkeld in samenwerking met universiteiten en hogescholen door het hele land.

Je krijgt één-op-één begeleiding van een ervaren begeleider die door een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma komt. Hierdoor kun jij je optimaal richten op het vak wat je moeilijk vindt. Er zitten nog meer voordelen aan het volgen van bijles bij Lyceo, namelijk:

  • Je krijgt duidelijke uitleg waardoor je de lesstof beter begrijpt.
  • Je krijgt een ervaren begeleider die gekoppeld wordt aan jou.
  • Samen met je begeleider werk je achterstanden weg, waardoor je weer helemaal bij bent met de rest van de klas.
  • Geen stress, we werken op jouw tempo.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je haalt hogere cijfers voor de vakken waarvoor je bijles volgt.

Ben je overtuigd van wat Lyceo voor jou kan betekenen? Wil je met bijles zorgen dat moeilijke vakken weer leuk worden? Meld je dan vandaag nog aan voor bijles bij Lyceo!

Direct aanmelden