Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Leiden

Zoek jij persoonlijke huiswerkbegeleiding in Leiden?

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Leiden omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt. 

Meer weten over persoonlijke studiebegeleiding in Leiden bij Lyceo?

  • Hoe kun je het beste een planning maken? 
  • Op welke manier kun je effectief leren voor een toets bij Engels?
  • Hoe breng je meer structuur aan in al het leer- en maakwerk?

Dit zijn allemaal vragen waar wij tijdens onze persoonlijke huiswerkbegeleiding bij stil staan. Tijdens de studiebegeleiding kun je vragen stellen over de stof, jezelf laten overhoren en de begeleiders kunnen ook het gemaakte huiswerk controleren. Hierdoor leer je studievaardigheden aan waar je de rest van je leven plezier in hebt. 

Aanpak van Lyceo

Aan de hand van het intakegesprek met jou en jouw verzorgers maken we een persoonlijk plan van aanpak. In dit plan stellen we vast wat jou motiveert, zodat wij precies kunnen zien aan welke studievaardigheden we nog kunnen werken en wat jou motiveert. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Leiden? 

Lyceo werkt samen met verschillende scholen in Leiden zodat je op allerlei plaatsen bij ons terecht kunt. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Leiden waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Kom jij uit de Merenwijk, Hoge Mors, Lage Mors, Stevenshof, Slaaghwijk, Tuinstadwijk, Fortuinwijk of Bos- en Gasthuisdistrict? Dan zijn er voldoende mogelijkheden om na de laatste les bij ons langs te komen. 

Woon je net buiten de stad zoals in Oegstgeest of Warmond? Onze vestigingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets. Let op, misschien is onze locatie in Katwijk dan wel dichterbij voor jou.  

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën. Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning gecreëerd voor Quint en onszelf.”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Leiden? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.