Examentraining Den Bosch

Scoor gemiddeld 0,9 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Den Bosch?

Heb jij moeite met één of meerdere vakken? Een goed cijfer nodig om je lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil je gewoon met meer zekerheid je examen in? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Met een Lyceo examentraining in Den Bosch scoor je gemiddeld 0,9 punt hoger op je eindexamen. Je kunt de examentrainingen in alle weekenden & schoolvakanties volgen. Boek nu direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Met een Lyceo examentraining in Den Bosch word je in 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) klaargestoomd voor je (eind)examens. Tijdens de intensieve training in kleine groepen, geeft de trainer extra uitleg over de lesstof en ga je aan de slag met examenopgaven. We werken hierbij volgens een vaste structuur. Hiernaast krijg je voldoende ruimte om vragen te stellen.

Waarom een Lyceo examentraining in Den Bosch?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt, voor het vijfde jaar op rij, uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij jou en kunnen je daardoor goed inspireren en motiveren. Tijdens de examentrainingen werken we met ons eigen, unieke lesmateriaal dat we samen met hogescholen en universiteiten ontwikkelen. Onze examenbundels worden elk jaar geheel vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

• Scoor gemiddeld 0,9 punt hoger op je (eind)examen
• Door kleine groepen is er veel persoonlijke aandacht
• Meer zelfvertrouwen door duidelijke uitleg en oefenexamens
• Stevigere grip op de examenstof
• Altijd bij jou in de buurt
• Alle vakken & niveaus
• In alle weekenden & schoolvakanties