Examentraining Den Bosch

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Den Bosch?

Heeft jouw kind moeite met één of meerdere vakken? Of een goed cijfer nodig om de lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil hij of zij gewoon met meer zekerheid de examens in? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met een Lyceo examentraining in Den Bosch scoor je gemiddeld 0,7 punt hoger op het eindexamen. De examentrainingen worden in alle weekenden & schoolvakanties gegeven. Boek nu direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Tijdens een Lyceo examentraining in Den Bosch wordt jouw kind in 2 dagen klaargestoomd voor de (eind)examens. Tijdens de intensieve training in kleine groepen, geeft de trainer extra uitleg over de lesstof en ga je aan de slag met examenopgaven. We werken hierbij volgens een vaste structuur. Hiernaast is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Waar vind je examentraining in de regio van Den Bosch?

De examentrainingen in Den Bosch worden gegeven op de Lyceo locatie aan de Maaslandstraat. Deze locatie bevindt zich op enkele minuten lopen vanaf het Centraal Station Den Bosch, naast het Drakenfontein. Deze is dus heel goed bereikbaar. De locatie ligt net buiten het centrum van Den Bosch. Zit jouw kind op Het Stedelijk Gymnasium van ‘s-Hertogenbosch of Van Maerlant dan ben je binnen 10 minuten lopen op onze vestiging. Op deze locatie wordt ook bijles en huiswerkbegeleiding gegeven, dus misschien ben je er al eens geweest!

Waarom een Lyceo examentraining in Den Bosch?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt, voor het vijfde jaar op rij, uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij de leerling en kunnen daardoor goed inspireren en motiveren. Tijdens de examentrainingen werken we met ons eigen, unieke lesmateriaal dat we samen met hogescholen en universiteiten ontwikkelen. Onze examenbundels worden elk jaar geheel vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

• Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger op je (eind)examen
• Door kleine groepen is er veel persoonlijke aandacht
• Meer zelfvertrouwen door duidelijke uitleg en oefenexamens
• Stevigere grip op de examenstof
• Altijd bij jou in de buurt
• Alle vakken & niveaus
• In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

Het oefenen van examens kan heel goed helpen! Met Lyceo Examen Oefenen krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving met uitlegfilmpjes, aanvullende theorie, oefenopgaven en een eindtoets. Ook geven we uitgebreide feedback zodat je weet aan welke onderdelen je nog extra aandacht moet besteden. Lees er hier meer over.

Lyceo Samenvatting

In de Lyceo school- of eindexamen samenvatting staat alle lesstof die je voor een vak moet leren wanneer je examen gaat doen. Je hoeft dus niet meer al je aantekeningen, huiswerk en dikke lesboeken door te ploeteren. Ook hoef je niet zelf te bepalen wat belangrijk is en wat niet. De experts die de samenvattingen maken, hebben dit al voor je gedaan. Bekijk hier de beschikbare samenvattingen.

Examencheck

Doe de gratis Lyceo examencheck en ontdek door middel van vragen hoe goed jij de stof beheerst. Via je mobiel krijg je vragen en kom je er op een gemakkelijke manier achter welke onderwerpen nog aandacht nodig hebben.

Lyceo Examens

Op onze site staan blogs met allemaal tips en informatie die jou kunnen helpen tijdens je voorbereiding. Ook kun je op de site per vak de belangrijkste tips vinden die je helpen met zowel het leren voor als het maken van examens.