Examentraining Natuurkunde
boek direct >
boek direct >

Examentraining natuurkunde volgen?

Examentraining geven is ons vak: Tot 1,4 punt hoger op je eindcijfer

Met de examentraining natuurkunde van Lyceo bereid jij je optimaal voor op jouw (eind)examen. De examentrainingen van Lyceo zijn als enige in Nederland bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen natuurkunde worden gegeven door onze deskundige, enthousiaste en ervaren begeleiders. De houding en kennis van onze trainers worden door hun leerlingen met een gemiddeld cijfer van een 8,3 beoordeeld: een cijfer waar we trots op zijn.

Boek een examentraining                         Bekijk het onderzoek

Op een Lyceo Examentraining behandel je alle belangrijke examenstof voor natuurkunde

Een examentraining natuurkunde duurt twee dagen. In deze dagen nemen we alle examenstof door, tot je alles onder de knie hebt. Daarnaast gaan we samen aan de slag met oefenexamens en nemen we volgens een stappenplan de opdrachten door. Want hoe kun je de vragen zo goed mogelijk beantwoorden? Voor onze bètavakken hebben we een speciaal stappenplan gemaakt, GOBETA. We oefenen samen en leggen begrippen uit, zodat jij onderdelen zoals technisch ontwerp voorbereiden, uitvoeren, testen en evalueren en fysische grootheden kwantificeren, modelvorming, natuurwetenschappen relevant instrumentarium hanteren en mathematische uitdrukkingen in verband brengen met relaties tussen fysische begrippen, als je een HAVO examentraining volgt. Ga je naar een VWO examentraining, ga je aan de slag met begrippen als golven, medische beeldvorming, een relevant probleem analyseren en inperken tot een hanteerbaar probleem en elektrische en magnetische velden. We hebben een lijst met belangrijke onderwerpen die terugkomen op je examen, met daarachter het bijbehorende tabelnummer van de Binas, zodat je deze snel kan opzoeken. We vergeten zeker de formules niet, handig in een overzicht voor je gezet. Zo zorgen we er samen voor dat jij helemaal voorbereid bent op jouw examen natuurkunde en je vol vertrouwen het gymlokaal kunt betreden.

Examentraining natuurkunde volgen waar en wanneer jou dat uitkomt!

Examentrainingen natuurkunde biedt Lyceo aan op verschillende plekken in het land. Zo kun je een examentraining natuurkunde volgen in o.a. AmersfoortBreukelen, Delft, Den HaagDordrecht, HaarlemHilversum, Leiden, Nijmegen, RotterdamUtrecht en nog veel meer locaties. De trainingen natuurkunde worden gegeven in alle weekenden en alle schoolvakanties: jij kiest een moment wanneer het jou uitkomt.

Benieuwd hoe onze trainers lesgeven? Bekijk de tip natuurkunde van één van onze examentrainers!

 

Waarom een examentraining van Lyceo?

Lyceo werkt met zorgvuldig gekozen, hoogopgeleide student-begeleiders. Zij stomen je in 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) klaar voor je examen natuurkunde. Deze begeleiders staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij leerlingen en kunnen jou daardoor goed inspireren en motiveren. Hiernaast werkt Lyceo samen met hogescholen en universiteiten om eigen lesmateriaal te ontwikkelen dat elk jaar geheel vernieuwd en aangepast wordt. We zorgen dat je door dit lesmateriaal de examenstof voor het vak natuurkunde goed in de vingers hebt, herhalen alle stof en helpen je met de onderdelen waar je moeite mee hebt. Naast de voorbereidingen op school is dit een uitstekend extra steuntje in de rug waardoor jij met meer zelfvertrouwen en kennis je examenperiode(s) ingaat.

Enkele andere voordelen zijn:

  • Gemiddeld 0.9 punt hoger op je (eind)examen
  • Training in kleine groepen
  • Zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
  • Stevigere grip op de lesstof
  • Elk weekend en alle schoolvakanties
  • Altijd in de buurt

Hulp bij het leren

Lyceo Legt Uit 
Lyceo legt uit: elke week posten wij filmpjes van onze toptrainers, van alle vakken en alle niveaus! Van molrekenen tot het moessonklimaat en van drogredenen tot het herleiden van formules. Abonneer je dus snel op ons kanaal om niets te missen: Naar ons kanaal

Lyceo Examencheck 
Hoe goed ken jij de stof voor je (school)examens? Doe de Lyceo examencheck! Door middel van korte 10 vragen weet je of je de stof goed beheerst. Gewoon via je mobiel. Handig toch?

Ezelsbruggetje.nl
Met ezelsbruggetjes wordt huiswerk maken een stuk leuker en gemakkelijker! Met een handig ezelsbruggetje vergeet je nooit meer belangrijke rijtjes of formules.

Oefenexamens 
Het oefenen van examens kan je heel goed helpen! Bij ons vind je oefenexamens voor elk vak en elk niveau.

Meld je voor jouw examentraining natuurkunde aan!

Examentraining natuurkunde volgen op een Lyceo-vestiging bij jou in de buurt? Dat kan!

Meld je aan voor een examentraining

Onze examentrainingen

Benieuwd hoe een examentraining van Lyceo eruit ziet? Bekijk de video!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie