StudieKeuzeAdvies, nu ook online!

  • Doelgericht traject naar passende studiekeuze
  • Studiecoaches worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8!
  • 92% van klanten met veel plezier en motivatie door gaat naar het tweede jaar
  • Flexibel in te plannen vanuit huis of op een vestiging bij jou in de buurt
  • Voor scholieren die eerste studiekeuze moeten maken en studenten die verkeerde studiekeuze hebben gemaakt
Neem vrijblijvend contact op

In een persoonlijk traject naar de juiste studiekeuze

Er zijn zo veel leuke opleidingen, maar hoe kies je nou voor een studie die écht bij jou past? We merken dat steeds meer leerlingen moeite hebben met het kiezen van de juiste opleiding. Dit leidt ertoe dat menig eerstejaars vóór 1 februari alweer stopt met zijn of haar studie. Wanneer jij al begonnen bent met studeren, maar jouw keuze voor een studie bleek niet de juiste te zijn, weet jij nog veel beter hoe lastig een studie kiezen kan zijn.

Bij Lyceo vinden wij het niet alleen belangrijk dat leerlingen de basis- en middelbare school goed doorkomen, maar ook dat zij vol zekerheid aan hun vervolgopleiding beginnen. StudieKeuzeAdvies werkt met professionele coaches die ervaring hebben met het begeleiden van jongeren en biedt trajecten aan die leiden tot een weloverwogen keuze.

Is een traject bij StudieKeuzeAdvies iets voor jou? Of je nu geen idee hebt wat je wil, je heel goed wil voorbereiden óf gewoon hulp nodig hebt bij je studiekeuze, StudieKeuzeAdvies helpt jou de juiste opleiding te kiezen.

Wat doet StudieKeuzeAdvies voor jou?

Tijdens een (online)studiekeuzetraject ga je met een persoonlijke coach uitgebreid aan de slag om te ontdekken wie jij bent,waar jouw interesses liggen en wat jouw mogelijkheden zijn. Ook leer je om een toekomstbeeld te vormen; essentieel voor een goede keuze! In het traject heb je coaching gesprekken met je persoonlijke studiekeuzecoach. Tussendoor ga je aan de slag met concrete opdrachten. Aan het einde van het studiekeuzetraject heb je een overwogen keuze gemaakt voor de studie die echt bij je past!

 

Studiekeuzecoaches

De jonge keuzecoaches hebben ervaring met (studie)keuzeprocessen en staan dicht bij de studentenwereld. Zij hebben veelal een universitaire opleiding genoten en hebben daardoor zowel ervaring met het studerende als met het werkende leven. Zij zijn zich er als geen anders van bewust dat een studiekeuze om meer gaat dan alleen een inhoudelijk advies. Ze helpen je ontdekken wie jij bent en helpen jou met het maken van de juiste keuze.

Meer weten?

Verkeerde studiekeuze gemaakt?

De keuze voor de juiste studie kan heel lastig zijn. Dat merken eindexamenscholieren vaak op het moment dat ze zich serieus gaan oriënteren op hun vervolgstudie. Wanneer jij al begonnen bent met studeren, maar jouw keuze voor een studie bleek niet de juiste te zijn, weet jij nog veel beter hoe lastig een studie kiezen kan zijn. Je begint (of in jouw geval; bent begonnen) aan een vervolgopleiding, maar je zit gewoon op de verkeerde plek. Erg frustrerend, en voor jou misschien wel een reden om een beetje in paniek te raken. Wat nu?

Meer informatie?

Contact

Voor vragen of om je direct aan te melden kun je contact opnemen met onze klantenservice.

E-mail: info@studiekeuzeadvies.nl
Telefoon: 088 – 3926353

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie