StudieKeuzeAdvies, nu ook online!

  • Doelgericht traject naar passende studiekeuze op MBO-, HBO- of WO-niveau
  • Studiecoaches worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8!
  • 92% van klanten gaat met veel plezier en motivatie door naar het tweede jaar
  • Flexibel in te plannen vanuit huis of op een vestiging bij jou in de buurt
  • Voor scholieren die eerste studiekeuze moeten maken en studenten die verkeerde studiekeuze hebben gemaakt
Neem vrijblijvend contact op

In een persoonlijk traject naar de juiste studiekeuze

Er zijn zo veel leuke opleidingen, maar hoe kies je nou voor een studie die écht bij jou past? We merken dat steeds meer leerlingen moeite hebben met het kiezen van de juiste opleiding. Dit leidt ertoe dat menig eerstejaars vóór 1 februari alweer stopt met zijn of haar studie. Wanneer jij al begonnen bent met studeren, maar jouw keuze voor een studie bleek niet de juiste te zijn, weet jij nog veel beter hoe lastig een studie kiezen kan zijn.

Bij Lyceo vinden wij het niet alleen belangrijk dat leerlingen de basis- en middelbare school goed doorkomen, maar ook dat zij vol zekerheid aan hun vervolgopleiding beginnen. StudieKeuzeAdvies werkt met professionele coaches die ervaring hebben met het begeleiden van jongeren en biedt trajecten aan die leiden tot een weloverwogen keuze.

Is een traject bij StudieKeuzeAdvies iets voor jou? Of je nu geen idee hebt wat je wil, je heel goed wil voorbereiden óf gewoon hulp nodig hebt bij je studiekeuze, StudieKeuzeAdvies helpt jou de juiste opleiding te kiezen.

Klik hier voor meer informatie

Wat doet StudieKeuzeAdvies voor jou?

Tijdens een (online)studiekeuzetraject ga je met een persoonlijke coach uitgebreid aan de slag om te ontdekken wie jij bent,waar jouw interesses liggen en wat jouw mogelijkheden zijn. Ook leer je om een toekomstbeeld te vormen; essentieel voor een goede keuze! In het traject heb je coaching gesprekken met je persoonlijke studiekeuzecoach. Tussendoor ga je aan de slag met concrete opdrachten. Aan het einde van het studiekeuzetraject heb je een overwogen keuze gemaakt voor de studie die echt bij je past!

Eerste studiekeuze

Ga jij voor het eerst een opleiding starten maar heb je geen idee wat je wilt gaan doen? Lijken veel opleidingen je leuk waardoor je geen keuze kunt maken? Of wil jij je gewoon goed voorbereiden op de toekomst? Wij helpen je een passende keuze te maken voor een vervolgopleiding.

Verkeerde studiekeuze

Ben jij gestopt met een studie en weet je niet wat je nu wilt gaan doen? Of ben je nog bezig met een studie maar twijfel je of deze wel goed bij je past? Wij helpen je met het maken van de juiste studiekeuze! Aan het einde van het studiekeuzetraject heb je een overwogen keuze gemaakt voor de studie die écht bij jou past!

Studiekeuzecoaches

Onze keuzecoaches hebben ervaring met (studie)keuzeprocessen en staan dichtbij de belevingswereld van jongvolwassenen. Zij hebben veelal een universitaire opleiding genoten en hebben zowel ervaring met het studerende als met het werkende leven. Zij zijn zich er als geen ander van bewust dat een studiekeuze om meer gaat dan alleen inhoudelijk advies. Ze helpen je ontdekken wie jij bent en begeleiden je bij het kiezen van een studie die echt bij jou past.

Meer weten?

Studeren met ADD/ADHD of Autisme

Ben jij gediagnosticeerd met ADD/ADHD of Autisme? Dan is ons traject ook voor jou van grote toegevoegde waarde! Wij helpen je graag bij het krijgen van overzicht en het maken van de juiste studiekeuze.

Locaties

StudieKeuzeAdvies is in heel Nederland actief. Zo is er altijd een vestiging bij jou in de buurt waar je aan de slag kan met jouw persoonlijke keuzecoach. Klik hier voor een overzicht van alle steden waar wij momenteel werkzaam zijn.

Bekijk locaties

Contact

Voor vragen of om je direct aan te melden kun je contact opnemen met onze klantenservice.

E-mail: info@studiekeuzeadvies.nl
Telefoon: 088 – 3926353