Bijles wiskunde volgen?

Als een van de kernvakken is wiskunde een belangrijk vak, waarvoor je natuurlijk de best mogelijke resultaten wil halen. Tegelijkertijd is het ook een erg lastig vak, deels omdat je er in het dagelijks leven veel minder mee te maken krijgt dan met de andere twee kernvakken, Engels en Nederlands. Om ook wiskunde goed te beheersen, kan bijles bij Lyceo weleens de uitkomst zijn.

Bijles helpt je om de lesstof van wiskunde beter te begrijpen en te verwerken. Je krijgt één op één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt en je kan al je vragen stellen aan je vaste begeleider als je iets nog niet helemaal snapt. Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt.

Onze begeleiders houden de voortgang bij in het leerlingvolgsysteem HOMi en bespreken die met jou. Zo weet je precies wat het effect van de bijles is. Door samen te werken aan verbeterpunten krijg je je zelfvertrouwen terug, waardoor je beter presteert.

Intakegesprek inplannen

Vul het formulier in om een vrijblijvend intakegesprek te plannen. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Bijspijkeren in de zomervakantie?

Met de wiskundeboost in de zomervakantie brengen we de kennis van jouw kind weer op het gewenste niveau. De wiskundeboost is een intensieve bijspijkercursus van twee dagen, speciaal voor onderbouwleerlingen. De dagen duren van 09.30 tot 16.00 uur en vinden plaats op diverse locaties in heel Nederland. Met de wiskundeboost geven we jouw kind het plezier in het vak terug, plus het zelfvertrouwen dat het in de toekomst ook gaat lukken.

Meer informatie>

Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek

Wat houdt bijles wiskunde precies in?

Wanneer je bijles volgt in wiskunde, volgen we over het algemeen de rode draad uit de lessen. Zo nemen we samen de stof in delen door, om hier vervolgens vooral mee te oefenen. Veel oefening is namelijk de enige manier om wiskunde onder de knie te krijgen! Soms kan het ook zo zijn dat je basiskennis mist, omdat je bijvoorbeeld veel moeite hebt met rekenen. In dat geval zullen we in de bijlessen niet alleen met de lesstof bezig zijn, maar zeker tijdens de eerste bijlessen voor een groot deel bezig zijn met het bijspijkeren van deze kennis. In de loop der tijd zullen we dan steeds meer overgaan naar de lesstof, zodat je uiteindelijk weer helemaal bij bent.

Wat de reden ook is dat jij bijles nodig hebt, in ieder geval zullen we tijdens de bijles er alles aan doen om jou helemaal bij te spijkeren en voor te bereiden op zowel je toetsen als de rest van jouw jaren op de middelbare school. We zullen eventuele achterstanden in basiskennis wegwerken en tegelijkertijd er alles aan doen dat je de stof uit de les beheerst, zodat jij zonder zorgen je wiskundetoetsen tegemoet kan gaan! Zit je in de bovenbouw en komen je examens eraan? Dan is het tegen die tijd belangrijk om vooral heel veel eindexamenopgaven te maken. Hierin komt namelijk alles aan bod, zodat we goed kunnen bepalen waar de struikelblokken nog liggen en waar dus nog mee geoefend dient te worden. Zo ben jij optimaal voorbereid op jouw school- en eindexamens.

Direct aanmelden

Hulp nodig bij het leren voor wiskunde? 

Het leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je graag! Bekijk de belangrijkste tips voor wiskunde die je helpen met leren. Daarnaast posten wij wekelijks filmpjes van onze toptrainers om je te helpen met de lastigste onderwerpen. Onderaan de pagina zie je twee voorbeelden van Lyceo Legt Uit filmpjes voor het vak wiskunde. Abonneer je ook op ons kanaal en blijf op de hoogte van alle filmpjes die we posten, voor wiskunde maar ook voor andere vakken.

Bekijk ook de tips voor andere vakken!

Waarom bijles bij Lyceo?

Lyceo biedt bijles op locaties in het hele land en tijdens het hele schooljaar. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Lyceo werkt vanuit een methode waarvan bewezen is dat deze werkt, namelijk de Leren Leren-methode©. Deze methode bestaat uit vier effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Er wordt gestart op jouw kennisniveau, waaruit we bouwen. Ons lesmateriaal is innovatief, onafhankelijk en is ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten door het hele land.

Je krijgt één-op-één begeleiding van een ervaren begeleider die door een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma komt. Hierdoor kun jij je optimaal richten op het vak wat je moeilijk vindt. Er zitten nog meer voordelen aan het volgen van bijles bij Lyceo, namelijk:

  • Je krijgt duidelijke uitleg waardoor je de lesstof beter begrijpt.
  • Je krijgt een vaste, ervaren begeleider.
  • Samen werken we achterstanden weg, waardoor je weer helemaal bij bent met de rest van de klas.
  • Geen stress, we werken op jouw tempo.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je haalt hogere cijfers voor de vakken waarvoor je bijles volgt.

Ben je overtuigd van wat Lyceo voor jou kan betekenen? Wil je met bijles zorgen dat moeilijke vakken weer leuk worden? Meld je dan vandaag nog aan voor bijles bij Lyceo!

Direct aanmelden