Wiskunde
Meld je aan
Meld je aan

Bijles volgen wiskunde

Als een van de kernvakken is wiskunde een belangrijk vak, waarvoor je natuurlijk de best mogelijke resultaten wil halen. Tegelijkertijd is het ook een erg lastig vak, deels omdat je er in het dagelijks leven veel minder mee te maken krijgt dan met de andere twee kernvakken, Engels en Nederlands. Om ook wiskunde goed te beheersen, kan bijles bij Lyceo weleens de uitkomst zijn.

Bijles wiskunde uitgelegd

Wanneer je bijles volgt in wiskunde, volgen we over het algemeen de rode draad uit de lessen. Zo nemen we samen de stof in delen door, om hier vervolgens vooral mee te oefenen. Veel oefening is namelijk de enige manier om wiskunde onder de knie te krijgen! Soms kan het ook zo zijn dat je basiskennis mist, omdat je bijvoorbeeld veel moeite hebt met rekenen. In dat geval zullen we in de bijlessen niet alleen met de lesstof bezig zijn, maar zeker tijdens de eerste bijlessen voor een groot deel bezig zijn met het bijspijkeren van deze kennis. In de loop der tijd zullen we dan steeds meer overgaan naar de lesstof, zodat je uiteindelijk weer helemaal bij bent.

Wat de reden ook is dat jij bijles nodig hebt, in ieder geval zullen we tijdens de bijles er alles aan doen om jou helemaal bij te spijkeren en voor te bereiden op zowel je toetsen als de rest van jouw jaren op de middelbare school. We zullen eventuele achterstanden in basiskennis wegwerken en tegelijkertijd er alles aan doen dat je de stof uit de les beheerst, zodat jij zonder zorgen je wiskundetoetsen tegemoet kan gaan! Zit je in de bovenbouw en komen je examens eraan? Dan is het tegen die tijd belangrijk om vooral heel veel eindexamenopgaven te maken. Hierin komt namelijk alles aan bod, zodat we goed kunnen bepalen waar de struikelblokken nog liggen en waar dus nog mee geoefend dient te worden. Zo ben jij optimaal voorbereid op jouw school- en eindexamens.

Direct aanmelden

Hulp bij het leren voor wiskunde 

Het leren voor toetsen, schoolexamens en eindexamens is soms best lastig. Wij helpen je graag! Bekijk de belangrijkste tips voor wiskunde die je helpen met leren. Daarnaast posten wij wekelijks filmpjes van onze toptrainers om je te helpen met de lastigste onderwerpen. Hieronder zie je twee voorbeelden van Lyceo Legt Uit filmpjes voor het vak wiskunde. Abonneer je ook op ons kanaal en blijf op de hoogte van alle filmpjes die we posten, voor wiskunde maar ook voor andere vakken.

Bekijk ook de tips voor andere vakken!

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie