Bijles Enschede

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school (tijdelijk) moeilijker maken. Bijles in Enschede is waardevol om eventuele opgelopen achterstanden voor een vak weg te werken! 

Waar vind je bijles in Enschede? 

Je volgt bijles op één van onze vestigingen of online. Kom jij uit de omgeving Enschede Zuid, Binnensingelgebied, Boswinkel – Stadsveld, Noord, Glanerbrug, Hogeveld – Velve of Landelijk gebied en kernen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Stedelijk Lyceum Kottenpark in de wijk Roombeek.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Enschede. Deze locatie is gevestigd aan de Maarten Harpertsz Tromplaan. Bij onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Bonhoeffer College, Greijdanus, Zone College en Neon College die bij ons komen voor bijles.

Bezig met laden...

Alle vakken op ieder niveau

Heb je moeite met het leren van Frans of heb je een grote rekenachterstand? De begeleider helpt je de achterstand weg te werken en vakkundig aan nieuw materiaal te werken. Bovendien kun je je begeleider altijd alles vragen.

Wat zijn de voordelen van bijles bij Lyceo?

Krijg persoonlijke ondersteuning van je begeleider. Bijlesdocenten geven hints, quizzen en bespreken taken. Het helpt ook bij leermethoden zoals samenvatten, mindmapping en het maken van tijdlijnen. Het resultaat is meer zelfvertrouwen en betere cijfers.

Schoolvakken

Bijles wordt gegeven in bijna alle vakken. Klik op de namen hieronder voor meer informatie over jouw vak.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Online bijles

Je kunt de lessen ook gemakkelijk vanuit huis volgen. Klik hier voor meer informatie over online bijlessen.