Vraag een informatiepakket aan

Bijles Enschede

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school (tijdelijk) moeilijker maken. Bijles in Enschede is waardevol om eventuele opgelopen achterstanden voor een vak weg te werken! 

Alle vakken op ieder niveau

  • Heb je geen achterstand, maar is de stof van dat ene vak iets weggezakt?
  • Of vind je het fijn om nog wat uitleg te krijgen over een bepaald deel van de stof? 

Ook dan is bijles de oplossing. Bij Lyceo is jouw kennis het vertrekpunt. Samen met jouw persoonlijke begeleider bouw je vanuit daar voort. 

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Wat zijn de voordelen van bijles bij Lyceo? 

Bij Lyceo werken we met de Leren Leren-methode, die bestaat uit vier bewezen effectieve studievaardigheden:

  1. Plannen
  2. Structureren
  3. Herhalen
  4. Reflecteren

Je krijgt één-op-één begeleiding van een vaste, ervaren begeleider die alle kennis in huis heeft van het vak waarvoor jij bijles volgt. 

Waar vind je bijles in Enschede? 

Je volgt bijles op één van onze vestigingen of online. Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Enschede en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige locaties waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Er is dus altijd wel een plek om bijles te kunnen volgen!

Zo ook als je uit de buurt Bruggenmors, Rigtersbleek, Bruggert, Stadsveld, Wesselerbrink, Helmerhoek, Hogeland, Stroinkslanden, Roombeek, Laares, Enschede Noord, Varvik Diekman of de Broeierd komt. Daarbij hebben wij ook een vestiging in Hengelo, Haaksbergen en in Oldenzaal waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. 

Wil jij namens Lyceo bijles komen geven in een van de bovenstaande buurten? Bekijk dan hier onze mogelijkheden en wellicht tot snel. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Lyceo en andere partners in Enschede – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van bijles, waarbij Lyceo de kennispartner is. We hebben bijvoorbeeld een partnership met Juffrouwjulia, Bijlesnetwerk en Haags Studiepunt. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor Lyceo of een partner kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Enschede bij jou in de buurt!

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

 

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

 

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Enschede? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.