Examentraining HAVO bij Lyceo

Heb jij net een extra steuntje in de rug nodig voor een bepaald vak? Of heb jij een goede cijferlijst nodig voor jouw vervolgopleiding? Tijdens een Lyceo Examentraining gaan jonge, enthousiaste en ervaren begeleiders met een groepje leerlingen aan de slag met alle examenstof, zodat jij vol vertrouwen de examens in gaat!

Als enige bewezen effectief

De examentrainingen van Lyceo zijn als enige bewezen effectief en daar zijn wij trots op! Leerlingen scoren gemiddeld 0,7 punt hoger op het examen voor het vak waarvoor ze een examentraining hebben gevolgd. We zien zelfs leerlingen die er tot 1,4 punt op vooruit gaan. Daarnaast beoordelen leerlingen de houding en kennis van de trainers gemiddeld met een 8,3! Een examentraining geeft net dat extra steuntje in de rug waar veel leerlingen naar op zoek zijn.

Waarom examentraining bij Lyceo?

  • Lyceo examentrainingen zijn als enige wetenschappelijk bewezen effectief
  • Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
  • Altijd bij jou in de buurt
  • Examentraining in alle vakken voor vmbo-tl, havo en vwo
  • Examentraining in alle weekenden & schoolvakanties
  • Lyceo werkt met uniek eigen ontwikkeld lesmateriaal
Boek nu een examentraining 

Hoe gaat een examentraining HAVO in zijn werk?

Voordat je begint met de examentraining is het wel zo handig om precies te weten waar je moeite mee hebt of waar je nog vragen over wilt stellen. Daarom ontvang je voorafgaand aan de examentraining voorbereidende opgaven. Onze havo examentrainingen duren twee dagen. Je kunt havo examentrainingen in het hele land volgen in alle weekenden en schoolvakanties. Tijdens onze examentraining werken we uit Lyceo examenbundels. De inhoud hiervan is gebaseerd op het actuele examenprogramma van het CITO. Alle SE en/of CE- stof wordt behandeld voor het vak waar jij wat extra hulp bij kan gebruiken. Er wordt een uitgebreide uitleg gegeven over alle theorie en oefenen vervolgens met examenopgaven. Uiteraard besteden we extra aandacht aan de moeilijke onderwerpen. We sluiten de training af met het geheel of gedeeltelijk klassikaal bespreken van een proefexamen.

Fris aan de slag

Om ervoor te zorgen dat je steeds weer fris met een ander onderdeel aan de slag kunt, hebben we tijdens de examentraining: extra energizers, interactieve opdrachten tijdens de presentaties en afwisseling in de theorie d.m.v. filmpjes en spellen. Bij Lyceo besteden we aandacht aan hoofd, hart, lijf: gezond eten, genoeg bewegen en voldoende slaap.

Boek nu een examentraining

De HAVO examentrainingen worden voor de volgende vakken aangeboden:

--- Thuis oefenen?

Lyceo Examen Oefenen

Wil je naast je Lyceo examentraining thuis verder oefenen? Kies dan voor Lyceo Examen Oefenen! Hiermee krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving met uitlegfilmpjes, aanvullende theorie, oefenopgaven en een eindtoets. Ook geven we je uitgebreide feedback zodat je weet aan welke onderdelen je nog extra aandacht moet besteden.

Meer informatie