Examentraining Duits boek direct >

Examentraining Duits volgen?

Bewezen effectief: gemiddeld tot een punt hoger op het eindexamen

Met de examentraining Duits van Lyceo bereid jij je optimaal voor op jouw (eind)examen. De examentrainingen van Lyceo zijn als enige in Nederland bewezen effectief. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentraining Nederlands wordt gegeven door onze deskundige, enthousiaste en ervaren begeleiders. Onze trainers worden door hun leerlingen met een gemiddeld cijfer van 7,7 beoordeeld: een cijfer waar we trots op zijn. De leerlingen zijn vooral tevreden over hun houding en behulpzaamheid.

Examentraining: alle belangrijke stof van het Duits examen

Een examentraining Duits duurt twee dagen. In deze dagen nemen we alle examenstof door, tot je alles onder de knie hebt. Daarnaast gaan we samen aan de slag met oefenexamens en nemen we volgens een stappenplan de opdrachten door. Want hoe kun je de vragen zo goed mogelijk beantwoorden? Zo zorgen we er samen voor dat jij helemaal voorbereid bent op jouw examen Duits en je vol vertrouwen het gymlokaal kunt betreden.

Examentraining Duits volgen waar en wanneer jou dat uitkomt!

Wij bieden onze examentraingen aan op verschillende plekken in het land. Zo kun je een examentraining Duits volgen in o.a. AmersfoortBreukelen, Delft, Den HaagDordrecht, HaarlemHilversum, Leiden, Nijmegen, RotterdamUtrecht en nog veel meer locaties. De trainingen Duits worden gegeven in alle weekenden en alle schoolvakanties: jij kiest een moment wanneer het jou uitkomt.

Benieuwd hoe onze trainers lesgeven? Bekijk de tip Duits van één van onze examentrainers!

Waarom een examentraining van Lyceo?

  • Gemiddeld een punt hoger op je eindexamen
  • Zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
  • Steviger grip op de lesstof
  • Elk weekend en alle schoolvakanties
  • Altijd in de buurt

Meld je voor jouw examentraining aan!

Examentraining Duits volgen op een Lyceo-vestiging bij jou in de buurt? Dat kan!

ET_Duits

Onze examentrainingen

Benieuwd hoe een examentraining van Lyceo eruit ziet? Bekijk de video!