Examentraining Haarlem

Examentraining volgen in Haarlem? Een examentraining van Lyceo bereidt je optimaal voor op je eindexamens. Lyceo biedt op verschillende data en locaties in Haarlem examentrainingen aan, het gehele jaar door. Een examentraining duurt 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) en wordt gegeven door deskundige begeleiders.

Examentraining Haarlem

De examentrainingen van Lyceo vinden plaats in het centrum van de stad Haarlem. De locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn hierdoor ideaal om je voor te bereiden op je examens. Op al onze locaties zorgen wij voor een rustige werkplek en goede begeleiding. Er wordt altijd gewerkt in kleine groepen. Lyceo maakt gebruik van eigen lesmateriaal.

Hieronder zie je op welke locatie in Haarlem we examentraining aanbieden.

  • Duur

    2 of 3 dagen

  • Prijs

    van €265,- tot €356,-

  • Locaties

    Door heel Nederland

Bezig met laden...

examentraining Haarlem

Slagen doe je samen met Lyceo!

Gemiddeld tot een punt hoger scoren op je school- of eindexamen? Een goed cijfer nodig om je lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil je met meer zekerheid je examen in? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Examentraining volgen in Haarlem?

Examentraining Haarlem

Je examenjaar is natuurlijk een heel spannend, maar ook erg leuk jaar. Wanneer je extra goed voorbereid wilt zijn op je examens of meer zekerheid over bepaalde examenvakken wilt hebben is een examentraining een slimme keuze. Met een examentraining krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.