Examentraining Haarlem

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Haarlem?

Kan jouw kind wel wat hulp gebruiken met één of meerdere vakken? Of heeft hij of zij een goed cijfer nodig voor een specifiek vak voor een vervolgopleiding? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres. Met een Lyceo examentraining in Haarlem scoor je gemiddeld 0,9 punt hoger op je examen.

De examentrainingen worden gegeven in alle weekenden & schoolvakanties, voor vmbo-tl, havo en vwo. Boek nu direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Met een Lyceo examentraining in Haarlem wordt jouw kind in 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) klaargestoomd voor de examens. Tijdens de intensieve training in kleine groepen, geeft de trainer extra uitleg over de lesstof. Ook ga je aan de slag met examenopgaven. We werken hierbij volgens een vaste structuur. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Waar vind je examentraining in de regio van Haarlem?

De Lyceo locatie is te vinden op het Houtplein in Haarlem. Onze vestiging zit op vijf minuten loopafstand van het centrum. Door onze centrale ligging zijn we goed bereikbaar voor de vele leerlingen van verschillende scholen uit Haarlem en omgeving, zoals het Stedelijk Gymnasium, Eerste Christelijke Lyceum, Sancta Maria en Rudolf Steiner. Vanaf bushalte Centrum/Verwulft is het maar 7 minuten lopen naar de vestiging. Station Haarlem centraal ligt ook op niet meer dan 20 minuten lopen of 7 minuten fietsen. Hierdoor is deze vestiging ook goed te bereiken vanuit Bloemendaal, Heemstede, Vijfhuizen of Velserbroek.

Waarom een Lyceo examentraining in Haarlem?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt, voor het vijfde jaar op rij, uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij jou en kunnen je daardoor goed inspireren en motiveren. Tijdens de examentrainingen werken we met ons eigen, unieke lesmateriaal dat we samen met hogescholen en universiteiten ontwikkelen. Onze examenbundels worden elk jaar geheel vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

• Scoor gemiddeld 0,9 punt hoger op je (eind)examen
• Veel persoonlijke aandacht door training in kleine groepen
• Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
• Stevigere grip op de lesstof
• Altijd bij jou in de buurt
• Alle vakken & alle niveaus
• In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.

Lyceo Examen Oefenen

We maken het leren voor de examens graag nog makkelijker met Lyceo Examen Oefenen. Deze is daarom niet alleen via oefenen.lyceo.nl beschikbaar, maar ook als app in de Google Playstore of Apple Store! Zo kun je op een efficiënte manier oefenen met al je toetsstof. Je vindt hier meer informatie.

Lyceo Samenvatting

In de Lyceo samenvatting staat de stof van je examenvak op een overzichtelijke manier samengevat. Natuurlijk kun je een samenvatting ook zelf maken. Heb je weinig tijd of ben je bang dat je misschien wel belangrijke informatie vergeet op te schrijven? Dan adviseren we je om een Lyceo Samenvatting te kopen.

Examencheck

Met de examencheck van Lyceo kom je er door middel van gratis vragen achter hoe goed jij de stof beheerst en waar je nog extra aandacht aan moet besteden. Er zijn vragen voor ieder niveau en elk vak.

Lyceo Examens

Kijk ook eens bij de blogs op de site voor meer informatie over hoe je het beste kan omgaan met examenstress en hoe jij je het beste kan voorbereiden. Ook hebben we speciale pagina’s vol met tips op onze site voor tijdens het leren van bepaalde vakken.