Examentraining Rotterdam

Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger
Als enige bewezen effectief
Elk weekend en alle schoolvakanties
Bezig met laden...

Examentraining volgen in Rotterdam?

Heb jij moeite met één of meerdere vakken? Een goed cijfer nodig om je lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil je gewoon met meer zekerheid je examen in? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Met een Lyceo examentraining in Leiden scoor je gemiddeld 0,7 punt hoger op je eindexamen. Je kunt de examentrainingen in alle weekenden & schoolvakanties volgen. Boek nu direct online!

Hoe ziet een examentraining eruit?

Met een Lyceo examentraining in Rotterdam word je in 2 dagen klaargestoomd voor je examens. Tijdens de intensieve training in kleine groepen, geeft de trainer extra uitleg over de lesstof en ga je aan de slag met examenopgaven. We werken hierbij volgens een vaste structuur. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Waarom een Lyceo examentraining in Rotterdam?

Lyceo examentrainingen zijn als enige in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Dat blijkt, voor het vijfde jaar op rij, uit onafhankelijk onderzoek van SEO Economisch Onderzoek. De examentrainingen worden gegeven door onze enthousiaste en ervaren studentbegeleiders. Zij staan qua leeftijd en belevingswereld dicht bij jou en kunnen je daardoor goed inspireren en motiveren. Tijdens de examentrainingen werken we met ons eigen, unieke lesmateriaal dat we samen met hogescholen en universiteiten ontwikkelen. Onze examenbundels worden elk jaar geheel vernieuwd en aangepast.

Wat zijn de voordelen van een Lyceo examentraining?

• Scoor gemiddeld 0,7 punt hoger op je (eind)examen
• Veel persoonlijke aandacht door training in kleine groepen
• Meer zelfvertrouwen door uitleg en oefenexamens
• Stevigere grip op de lesstof
• Altijd bij jou in de buurt
• Alle vakken & alle niveaus
• In alle weekenden & schoolvakanties

Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk het volledige examenrooster.