Examentraining Rotterdam

Examentraining volgen in Rotterdam? Lyceo biedt op verschillende data en locaties in de stad examentrainingen aan, het gehele jaar door. Een examentraining van Lyceo bereid je optimaal voor op je eindexamens.

Examentraining Rotterdam

Rotterdam: een enorme stad op het gebied van opleidingsmogelijkheden en scholen! Door de grote hoeveelheid middelbare scholieren die elk jaar eindexamen doen, geeft Lyceo op verschillende locaties in Rotterdam examentrainingen.

Hieronder zie je op welke locaties wij in Rotterdam examentraining aanbieden.

  • Duur

    2 of 3 dagen

  • Prijs

    van €256,- tot €365,-

  • Locaties

    Door heel Nederland

Bezig met laden...

examentraining Rotterdam

Examentraining volgen in Rotterdam?

Er wordt getraind in kleine groepen. Deskundige trainers lopen samen met de examenkandidaat de examenstof stapsgewijs door. Daarnaast leren zij je tips & tricks en helpen ze bij het maken van verschillende vraagstukken. Lyceo maakt altijd gebruik van eigen lesmateriaal. Op elke locatie wordt examentraining gegeven in alle vakken, voor zowel leerlingen van vmbo, havo als vwo niveau. In 2 of 3 dagen (afhankelijk van het vak) worden leerlingen door onze opgeleide examentrainers klaargestoomd voor de examens.

Slagen doe je samen met Lyceo!

Examentraining Rotterdam

Gemiddeld tot een punt hoger scoren op je school- of eindexamen? Een goed cijfer nodig om je lotingskans te vergroten voor een vervolgopleiding? Of wil je met meer zekerheid je examen in? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een examentraining geeft meer vertrouwen

Het examenjaar is natuurlijk een heel spannend jaar. Wil je extra goed voorbereid zijn op je examens of wil je meer zekerheid over bepaalde examenvakken? Met een examentraining krijg je meer zelfvertrouwen en werken we samen aan het beste resultaat.