Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Utrecht

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Utrecht?

Heb je hulp nodig met het plannen van je huiswerk of het leren voor je toetsen? Of ben je op zoek naar een rustige plek in Utrecht of omgeving om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning. De studiebegeleiding zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt en met meer structuur aan de slag gaat.

Op welke locaties kan ik in Utrecht en omgeving terecht?

Kom jij uit de omgeving Oog in Al, Halve Maan, Lombok-Oost, Laan van Nieuw Guinea-Spinozaplantsoen, Niet Engeland, Pijlsweerd-Noord, Ondiep Tweede Daalsebuurt, Geuzenwijk, Julianapark, Elinkwijk, Schaakbuurt, Taag- en Rubicondreef, Wolga- en Donaudreef, Wittevrouwen, Buiten Wittevrouwen, Rivierenwijk, Kanaleneiland, Vleuten of Vleuterwijde en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Utrecht en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Utrecht Stedelijk Gymnasium en Leidsche Rijn College.

Woon jij net buiten Utrecht zoals in Maarssen, Zeust, De Bilt of de Meern? Onze vestigingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestigingen in Utrecht en omgeving. Deze locaties zijn gevestigd op Maliebaan en in Studiekring Utrecht Lombok. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Niftarlake College, Leidsche Rijn College, Werkplaats Kindergemeenschap, Gerrit Rietveld College, Utrechts Stedelijk Gymnasium, De Passie Utrecht en St. Bonifatiuscollege.

 

 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Haal het beste uit jezelf!

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou studiebegeleiding op maat aanbieden.

Persoonlijke studiebegeleiding

In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de studiebegeleiding aanbieden die het beste bij jou past. Andere voordelen van onze huiswerkbegeleiding zijn:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Meer weten over alles rondom huiswerkbegeleiding bij Lyceo? Lees meer op onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding.

Lyceo en Juffrouwjulia in Utrecht – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Utrecht een partnership met Juffrouwjulia. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo- of een Juffrouwjulia locatie in Utrecht kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Utrecht bij jou in de buurt!

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Utrecht? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.