Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Breda

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Breda?

Hulp nodig bij het maken van huiswerk voor school? Tijdens de huiswerkbegeleiding in Breda stimuleren onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou om het beste uit jezelf te halen. Onze persoonlijke studiebegeleiding is er om jou weer plezier in het leren te geven. Je kunt na je laatste les altijd bij ons terecht.

Hoe werkt de persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo?

Aan de hand van een intakegesprek met jou en jouw ouders/verzorgers maken we een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat specifiek voor jouw doelstellingen en wensen wordt samengesteld. Zo kunnen we jou begeleiding op maat aanbieden. Met behulp van onze eigen Lyceo Leren Leren©-methode, die wij hebben ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University, gaan we aan de slag met het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige omgeving werken we samen aan het vergroten van jouw motivatie en zelfvertrouwen, totdat je zelfstandig weer verder kan.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding? 

Bij Lyceo leer je leren. Doordat je werkt in kleine groepjes, kunnen de begeleiders al jouw vragen beantwoorden. Dit betreft niet enkel je huiswerk of leerwerk. Bij ons leer je leervaardigheden aan waar je de rest van je leven plezier van hebt. 

Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Breda en omgeving?

Lyceo werkt samen met verschillende scholen in Breda en omgeving. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in regio Breda waar leerlingen van alle scholen welkom zijn. Kom jij uit de buurt Breda Noord-West, Biesdonk, Brabantpark, Heusdenhout, Ginneken, Boeimeer, Mastbos, Breda Zuid-Oost, Belgrum, Breda Noord, Breda West of Steenakker? Dan kun je direct na je laatste les bij ons terecht. Woon jij buiten Breda, zoals in Etten-Leur, Zundert, Rijen, Zevenbergen, Gilze of Tilburg? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer. Let op, misschien is een andere locatie in bijvoorbeeld Oosterhout of Roosendaal dan wel dichterbij.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Lyceo en Bijlesnetwerk in Breda en omgeving- wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Breda en omgeving partnerships met Bijlesnetwerk. De les of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo of Bijlesnetwerk locatie in Breda of omgeving kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Breda bij jou in de buurt!

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Breda? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.