Huiswerkbegeleiding Breda

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Breda?

Hulp nodig bij het maken van huiswerk voor school? Tijdens de huiswerkbegeleiding in Breda stimuleren onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou om het beste uit jezelf te halen. Onze persoonlijke studiebegeleiding is er om jou weer plezier in het leren te geven. Je kunt na je laatste les altijd bij ons terecht.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Breda en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Breda Centrum, Noord, Oost, Zuid, West Ulvenhout, Bavel, Prinsenbeek of Teteringen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Stedelijk Gymnasium in Breda.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Breda en deze locatie is gevestigd op de Markendaalseweg. Op onze zelfstandige vestiging zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Markenhage, Mencia de Mendoza Lyceum, Newmancollege, Onze lieve Vrouwelyceum, Mgr. Frencken college, Graaf Engelbrecht en Curio.

Woon jij buiten Breda, zoals in Etten-Leur, Zundert, Rijen, Zevenbergen, Gilze of Tilburg? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer. Let op, misschien is een andere locatie in bijvoorbeeld Oosterhout of Roosendaal dan wel dichterbij.

Hoe werkt de persoonlijke studiebegeleiding van Lyceo?

Aan de hand van een intakegesprek met jou en jouw ouders/verzorgers maken we een persoonlijk ontwikkelingsplan. Dit wordt specifiek voor jouw doelstellingen en wensen samengesteld. Zo kunnen we jou begeleiding op maat aanbieden. Met behulp van onze eigen Lyceo Leren Leren©-methode, die wij hebben ontwikkeld in samenwerking met Tilburg University, gaan we aan de slag met het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige omgeving werken we samen aan het vergroten van jouw motivatie en zelfvertrouwen, totdat je zelfstandig weer verder kan.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Bij Lyceo leer je leren. Doordat je werkt in kleine groepjes, kunnen de begeleiders al jouw vragen beantwoorden. Dit betreft niet enkel je huiswerk of leerwerk. Bij ons leer je leervaardigheden waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Enkele andere voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo:

  • Je kunt je huiswerk makkelijker plannen.
  • Je hebt je huiswerk op tijd af.
  • Je hebt meer vrije tijd.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen.
  • Je hebt weinig tot geen stress meer.

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Breda? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.